×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Cheese!

Cheese!
29.09.2013 -

Sta je zelden leuk op een foto, omdat je niet zo fotogeniek bent? Dat kan best vervelend zijn als je een leuk familiekiekje wilt. Gelukkig zijn er wat trucjes waardoor je wel leuk op een foto kan staan. Je leest ze hieronder!


Wil je slank(er) lijken op een foto? Draai je bovenlichaam dan een beetje, zodat je schuin staat. Leg ook een hand op je heup, daarmee accentueer je je taille. Deze pose kan wonderen doen: Je lijkt echt een tikkeltje slanker op de foto! Als je wallen hebt, kijk dan een beetje omhoog op de foto. Door je kin wat omhoog te doen als de foto wordt gemaakt, valt het licht op de kringen onder je ogen. Het resultaat? Je wallen lijken minder donker.

Je kunt beter niet recht in de camera kijken, omdat gezichten nooit symmetrisch zijn. Zorg dus altijd dat je met je ‘goede’ kant in de lens kijkt. Ben je bang dat je een onderkin op de foto hebt? Ook dit kun je gemakkelijk voorkomen met een simpel trucje: duw je tong tegen je gehemelte, doe je kin naar voren en duw ‘m daarna omlaag. Als het goed is, heb je nu niet snel een onderkin op de foto. Cheese!

Plaats een reactie

Ben jij fotogeniek?

    •  
    •  
    •  

6Reacties

Op dit Instagram-account vind je de meest bizarre schmink-voorbeelden

22.09.2017 - Halloween komt steeds dichterbij. Om alvast in de stemming te komen, delen we dit Instagram-account met bizarre beelden.

Zien!

1

Mis(s) Mirande vlog #1 kijkje op Vriendin Shopdag + win een goodiebag

19.09.2017 - Mis(s) Mirande vlogt voor Vriendin en dit is haar eerste vlog! Ze gaat shoppen met haar moeder, doet fotoshoots en wordt officieel ambassadrice van Sunrise Medical Quicky. Ook vlogt Mirande op de Vriendin Shopdag.

Vlog
Twee nieuwe gratis Vriendin-posters

18.09.2017 - In Vriendin komen iedere week mooie spreuken voorbij. Wil je een inspirerende poster ophangen? We stellen nu twee nieuwe posters gratis beschikbaar om te downloaden en/of te printen. Leuk om in een lijstje te doen.

Posters
Leuk nieuws: Mis(s) Mirande vlogt vanaf volgende week maandelijks voor Vriendin

14.09.2017 - Mis(s) Mirande neemt je vanaf volgende week mee in haar leven als Mis(s) 2017! Bekijk hier alvast een sneak preview van haar eerste vlog.

Lees meer
Video: achter de schermen bij de gasthoofdredacteuren

12.09.2017 - Onze 20 gasthoofdredacteuren werkten hard aan ons verjaardagsnummer. Daarom verdienen zij een plek op de cover van deze week. De leuke fotoshoot legde webredacteur Myra vast in een video.

Zien

3

Vriendin bestaat 20 jaar!

12.09.2017 - Omdat we jarig zijn, komt deze week ons bijzondere verjaardagsnummer uit. Hoofdredacteur Sandera vertelt hoe het nummer is ontstaan.

Lees meer
Moét je zien: voorproefje Fifty Shades Freed

11.09.2017 - Waar waren we gebleven? Oja, er komt een bruiloft! Dat de knappe Grey heel wat vijanden heeft, konden we in de vorige films al zien. In dit voorproefje is te zien dat de spanning daarom stijgt.

Zien
20x de best gelezen artikelen van Vriendin.nl

11.09.2017 - Iedere week vind je weer nieuwe verhalen, nieuwtjes en tips op Vriendin.nl. Welke artikelen waren in het afgelopen jaren het populairst? We blikken terug.

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 107 |