×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Cheese!

Cheese!
29.09.2013 -

Sta je zelden leuk op een foto, omdat je niet zo fotogeniek bent? Dat kan best vervelend zijn als je een leuk familiekiekje wilt. Gelukkig zijn er wat trucjes waardoor je wel leuk op een foto kan staan. Je leest ze hieronder!


Wil je slank(er) lijken op een foto? Draai je bovenlichaam dan een beetje, zodat je schuin staat. Leg ook een hand op je heup, daarmee accentueer je je taille. Deze pose kan wonderen doen: Je lijkt echt een tikkeltje slanker op de foto! Als je wallen hebt, kijk dan een beetje omhoog op de foto. Door je kin wat omhoog te doen als de foto wordt gemaakt, valt het licht op de kringen onder je ogen. Het resultaat? Je wallen lijken minder donker.

Je kunt beter niet recht in de camera kijken, omdat gezichten nooit symmetrisch zijn. Zorg dus altijd dat je met je ‘goede’ kant in de lens kijkt. Ben je bang dat je een onderkin op de foto hebt? Ook dit kun je gemakkelijk voorkomen met een simpel trucje: duw je tong tegen je gehemelte, doe je kin naar voren en duw ‘m daarna omlaag. Als het goed is, heb je nu niet snel een onderkin op de foto. Cheese!

Plaats een reactie

Ben jij fotogeniek?

    •  
    •  
    •  

6Reacties