×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

De Vriendin-agenda 2014 is er!

De Vriendin-agenda 2014 is er!
25.09.2013 -

Heb jij al allerlei plannen voor 2014 of staat er nog niks op de planning? De nieuwe Vriendin-agenda staat vol tips en lekkere recepten. Hopelijk inspireren ze je bij het plannen van een gezellig uitje of het bereiden van een heerlijk gerecht.


De Vriendin-agenda is niet alleen erg leuk om te zien, hij is ook ontzettend handig. Doordat hij is ingedeeld als weekagenda heb je iedere dag voldoende ruimte om je afspraken te noteren. Bovendien staat er in de praktische ringband met leeslint een jaaroverzicht van schoolvakanties en feestdagen.

Ook als je eens een dag niets te doen hebt, kun je je agenda er ook gerust bij pakken. De ringband staat namelijk vol sfeerfoto’s, quotes, handige tips, lekkere recepten en notiepagina's. Ook erg leuk: 6 prachtige ansichtkaarten in handige insteekhoesjes. Die hoesje kun je later gebruiken om je eigen foto’s in te doen, zodat je agenda nóg persoonlijker wordt!

Klik hier om de agenda te bestellen voor slechts € 14,99

Plaats een reactie

Heb jij al plannen voor in 2014?

    •  
    •  

7Reacties