×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Love & Marriage Beurs

Love & Marriage Beurs
03.03.2013 -

Je bruiloft plannen kan vaak veel tijd kosten, terwijl je het liefst zo snel mogelijk trouwt. Zou het niet fijn zijn als het plannen van je bruiloft in 1 dag lukt? Goed nieuws: dat kan!


En wel op 9 en 10 maart. Je loopt dan de Jaarbeurs Utrecht in en waant jezelf in een sprookje, genaamd: de Love & Marriage Beurs! Hier vind je echt alles wat een aanstaande bruid zich kan wensen.

De beurs staat vol met verschillende kramen waar trouwbedrijven hun producten aanbieden. Er zijn verschillende dingen te zien en te doen. Zo kun je alvast de champagne proeven waar je mee wilt toosten en genieten van de verschillende optredens.

Maar waar de meeste bruidjes voor komen is de bruidsmodeshow van de Love & Marriage Beurs. Er wordt een modetheater gebouwd in de Jaarbeurs waar deze grootste bruidsmodeshow van Europa te zien is. Terwijl de modellen zwieren over de catwalk kun je de nieuwste trends, maar ook de oude klassiekers bewonderen.

Een heerlijk dagje uit voor je bruiloft!

Ga voor tickets met korting naar www.trouwplannen.nl

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie