×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Goede voornemens

Goede voornemens
01.01.2013 -

Het nieuwe jaar is aangebroken! Een jaar vol nieuwe doelen en uitdagingen. Maar hoe zorg je nu dat je je goede voornemens ook werkelijk waarmaakt?


Tijdens het ontkurken van een fles bubbels vliegen de beloftes je om de oren. Afvallen, meer tijd  aan vrienden en familie besteden, stoppen met roken, een nieuwe uitdaging vinden; het zijn allemaal veelgehoorde voornemens. Het blijkt alleen niet altijd even makkelijk om je aan je voornemens te houden. Daarom hebben wij een aantal tips onder elkaar gezet die het misschien wat makkelijker zullen maken:

 

 

 

 • Schrijf je goede voornemens op: zowel het doel dat je wil bereiken als de manier waarop.
 • Vertel je goede voornemens aan vrienden, zodat zij je er op kunnen wijzen als je de fout in dreigt te gaan.
 • Werk samen met een vriendin aan een goed voornemen, dat werkt erg motiverend
 • Beloon jezelf voor de sprongen die je maakt. Een dagje shoppen of een lekker etentje heb jij na weken hard werken best verdiend!

Heb jij vaak goede voornemens? En heb jij ook tips om deze vol te houden? Laat het ons hieronder weten, wij zijn erg benieuwd!

Plaats een reactie

Wat is volgens jou dé manier om je goede voornemens waar te maken?

  •  
  •  

5Reacties

 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem di 1 jan '13 20:17

  Reactie: Ik geloof niet in goede voornemens
  als je vindt dat iets moet veranderen moet je niet wachten tot het een bepaalde datum is, maar verander het op het moment dat het nodig is. Dat vastklampen aan bepaalde datums is alleen maar onnodig uitstellen en zorgt voor verlies van motivatie als het even wat minder gaat. Want ja, je moet per 1 januari alles goed doen en als dat even niet lukt is zogenaamd het hele jaar al verpest, en moet je weer wachten tot 1 januari om de draad weer op te pakken. Goede voornemens naar 1 januari schuiven zie ik als een manier om weg te lopen voor dingen die je beter zou kunnen veranderen, maar waar je eigenlijk geen zin in hebt. Doe het dan gewoon helemaal niet.
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem do 3 jan '13 16:25

  Reactie: Mijn tip is...
  Schrijf alles op en zorg dat je jezelf af en toe en beloning geeft. Dat kan in de vorm van alles zijn. Maar doe het uitsluitend voor jezelf. Sta er 100% achter want doe je dat niet, dan kun je het net zo goed weer opgeven..
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Gonnie63 do 3 jan '13 18:38

  Reactie: Mijn tip is...
  Wilskracht. Je moet echt willrn doen of laten wat je voornemen is! Alleen als je er helemaal achterstaat kan het lukken.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  jannie.veldhuis do 3 jan '13 19:54

  Reactie: Ik geloof niet in goede voornemens
  Zie ze heel vaak bij mensen weer verdwijnen voor de maand januari om is
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Troapel zo 6 jan '13 12:43

  Reactie: Ik geloof niet in goede voornemens
  Als je iets wilt het gelijk doen en niet voor je uit gaan schuiven naar een bepaalde datum ! Als je dat wel doet is je motivatie om het te doen niet groot genoeg !
  Reageer!

1

Mis(s) Mirande vlog #1 kijkje op Vriendin Shopdag + win een goodiebag

19.09.2017 - Mis(s) Mirande vlogt voor Vriendin en dit is haar eerste vlog! Ze gaat shoppen met haar moeder, doet fotoshoots en wordt officieel ambassadrice van Sunrise Medical Quicky. Ook vlogt Mirande op de Vriendin Shopdag.

Vlog
Twee nieuwe gratis Vriendin-posters

18.09.2017 - In Vriendin komen iedere week mooie spreuken voorbij. Wil je een inspirerende poster ophangen? We stellen nu twee nieuwe posters gratis beschikbaar om te downloaden en/of te printen. Leuk om in een lijstje te doen.

Posters
Leuk nieuws: Mis(s) Mirande vlogt vanaf volgende week maandelijks voor Vriendin

14.09.2017 - Mis(s) Mirande neemt je vanaf volgende week mee in haar leven als Mis(s) 2017! Bekijk hier alvast een sneak preview van haar eerste vlog.

Lees meer
Video: achter de schermen bij de gasthoofdredacteuren

12.09.2017 - Onze 20 gasthoofdredacteuren werkten hard aan ons verjaardagsnummer. Daarom verdienen zij een plek op de cover van deze week. De leuke fotoshoot legde webredacteur Myra vast in een video.

Zien

3

Vriendin bestaat 20 jaar!

12.09.2017 - Omdat we jarig zijn, komt deze week ons bijzondere verjaardagsnummer uit. Hoofdredacteur Sandera vertelt hoe het nummer is ontstaan.

Lees meer
Moét je zien: voorproefje Fifty Shades Freed

11.09.2017 - Waar waren we gebleven? Oja, er komt een bruiloft! Dat de knappe Grey heel wat vijanden heeft, konden we in de vorige films al zien. In dit voorproefje is te zien dat de spanning daarom stijgt.

Zien
20x de best gelezen artikelen van Vriendin.nl

11.09.2017 - Iedere week vind je weer nieuwe verhalen, nieuwtjes en tips op Vriendin.nl. Welke artikelen waren in het afgelopen jaren het populairst? We blikken terug.

Lees meer

2

Zo mooi: deze video laat zien hoe Dierenambulance twee zwanen weer samenbrengt

08.09.2017 - Dierenambulance Zuid-Holland Zuid zette een vrouwelijke zwaan gisteren terug in haar leefomgeving. Zo was zij weer terug bij de mannelijke zwaan. Hoe mooi het is dat de dieren elkaar weer ontmoeten, zie je in de video die op Twitter verscheen.

Video
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 107 |