×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

TV-tip: Bounce

TV-tip: Bounce
19.11.2012 -

De mist hangt laag en het kwik daalt tot onder nul. Vanavond is geen avond om erop uit te trekken. Wat kun je dan beter doen dan met een lekker kopje thee op de bank naar Ben Affleck kijken?


Bounce is een romantisch drama met Ben Affleck en Gwyneth Paltrow. Buddy Amaral (Ben Affleck) werkt in de reclame. Hij heeft net een zakenafspraak in New York gehad en staat op kerstavond nog op het vliegveld. Aangezien hij zelf geen familie heeft om naartoe te gaan, staat hij zijn vliegticket af een een toevallige voorbijganger. Deze wil met de vlucht graag naar zijn twee zoontjes en vrouw Abby (Gwyneth Paltrow).Het vliegtuig blijkt zijn bestemming nooit te halen door een crash onderweg. Buddy komt hier achter en het schuldgevoel begint te knagen. Maanden later besluit hij Abby op te zoeken en probeert hij het verhaal op te biechten. Dit blijkt echter nog niet zo makkelijk te zijn.
Bounce is vanavond te bekijken om 20.30 op RTL 8.

Plaats een reactie

Zou jij ooit je vliegticket opgeven?

  •  
  •  
  •  

1Reacties

 • Dit is niet ok!

  wilma schoenmakers wo 21 nov '12 18:59

  Reactie: Dat ligt aan de situatie
  ja geef het iemand anders allen als ik ziek zou zijn en zelf niet kan gaan of er moet iets ergs zijn op de bestemming waar ik heen ga anders niet
  Reageer!

1

Mis(s) Mirande vlog #1 kijkje op Vriendin Shopdag + win een goodiebag

19.09.2017 - Mis(s) Mirande vlogt voor Vriendin en dit is haar eerste vlog! Ze gaat shoppen met haar moeder, doet fotoshoots en wordt officieel ambassadrice van Sunrise Medical Quicky. Ook vlogt Mirande op de Vriendin Shopdag.

Vlog
Twee nieuwe gratis Vriendin-posters

18.09.2017 - In Vriendin komen iedere week mooie spreuken voorbij. Wil je een inspirerende poster ophangen? We stellen nu twee nieuwe posters gratis beschikbaar om te downloaden en/of te printen. Leuk om in een lijstje te doen.

Posters
Leuk nieuws: Mis(s) Mirande vlogt vanaf volgende week maandelijks voor Vriendin

14.09.2017 - Mis(s) Mirande neemt je vanaf volgende week mee in haar leven als Mis(s) 2017! Bekijk hier alvast een sneak preview van haar eerste vlog.

Lees meer
Video: achter de schermen bij de gasthoofdredacteuren

12.09.2017 - Onze 20 gasthoofdredacteuren werkten hard aan ons verjaardagsnummer. Daarom verdienen zij een plek op de cover van deze week. De leuke fotoshoot legde webredacteur Myra vast in een video.

Zien

3

Vriendin bestaat 20 jaar!

12.09.2017 - Omdat we jarig zijn, komt deze week ons bijzondere verjaardagsnummer uit. Hoofdredacteur Sandera vertelt hoe het nummer is ontstaan.

Lees meer
Moét je zien: voorproefje Fifty Shades Freed

11.09.2017 - Waar waren we gebleven? Oja, er komt een bruiloft! Dat de knappe Grey heel wat vijanden heeft, konden we in de vorige films al zien. In dit voorproefje is te zien dat de spanning daarom stijgt.

Zien
20x de best gelezen artikelen van Vriendin.nl

11.09.2017 - Iedere week vind je weer nieuwe verhalen, nieuwtjes en tips op Vriendin.nl. Welke artikelen waren in het afgelopen jaren het populairst? We blikken terug.

Lees meer

2

Zo mooi: deze video laat zien hoe Dierenambulance twee zwanen weer samenbrengt

08.09.2017 - Dierenambulance Zuid-Holland Zuid zette een vrouwelijke zwaan gisteren terug in haar leefomgeving. Zo was zij weer terug bij de mannelijke zwaan. Hoe mooi het is dat de dieren elkaar weer ontmoeten, zie je in de video die op Twitter verscheen.

Video
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 107 |