×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

TV-tip: Bounce

TV-tip: Bounce
19.11.2012 -

De mist hangt laag en het kwik daalt tot onder nul. Vanavond is geen avond om erop uit te trekken. Wat kun je dan beter doen dan met een lekker kopje thee op de bank naar Ben Affleck kijken?


Bounce is een romantisch drama met Ben Affleck en Gwyneth Paltrow. Buddy Amaral (Ben Affleck) werkt in de reclame. Hij heeft net een zakenafspraak in New York gehad en staat op kerstavond nog op het vliegveld. Aangezien hij zelf geen familie heeft om naartoe te gaan, staat hij zijn vliegticket af een een toevallige voorbijganger. Deze wil met de vlucht graag naar zijn twee zoontjes en vrouw Abby (Gwyneth Paltrow).Het vliegtuig blijkt zijn bestemming nooit te halen door een crash onderweg. Buddy komt hier achter en het schuldgevoel begint te knagen. Maanden later besluit hij Abby op te zoeken en probeert hij het verhaal op te biechten. Dit blijkt echter nog niet zo makkelijk te zijn.
Bounce is vanavond te bekijken om 20.30 op RTL 8.

Plaats een reactie

Zou jij ooit je vliegticket opgeven?

  •  
  •  
  •  

1Reacties

 • Dit is niet ok!

  wilma schoenmakers wo 21 nov '12 18:59

  Reactie: Dat ligt aan de situatie
  ja geef het iemand anders allen als ik ziek zou zijn en zelf niet kan gaan of er moet iets ergs zijn op de bestemming waar ik heen ga anders niet
  Reageer!