×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Gezocht: De allerslechtste echtgenoot

Gezocht: De allerslechtste echtgenoot
15.11.2012 -

Is jouw man een workaholic, ontzettend lui, altijd jaloers of alleen maar met zichzelf bezig? Geef hem dan op voor het programma De allerslechtste echtgenoot. Zo bezorg je hem misschien wel zijn eerste titel en jezelf als het meezit een tweede huwelijksreis!


In navolging van het televisieprogramma De allerslechtste chauffeur komt BNN vanaf april 2013 met het programma De allerslechtste echtgenoot. Wie de reeks met chauffeurs heeft gezien weet hoe slecht het met de deelnemers was gesteld. Zouden de echtgenoten ook zo slecht zijn in de verleidelijke proeven?

In het programma, dat wordt gepresenteerd door Ruben Nicolai, moeten acht mannen tegenover een jury bewijzen dat ze niet zo slecht zijn als hun vrouw beweert. De man die de meeste vooruitgang boekt, wint een tweede huwelijksreis.

Vind jij dat jouw man de felbegeerde titel verdient? Geef hem dan nu op via Bnn.nl Nu maar duimen dat jij in 2013 op huwelijksreis kan met een compleet nieuwe versie van jouw man!

Foto: RVDA

Plaats een reactie

Komt jouw man in aanmerking voor de titel?

  •  
  •  

6Reacties

 • Dit is niet ok!

  diana.hamelijnck do 15 nov '12 18:07

  Reactie: Ja, omdat...
  Hij is zelf aannemer, maar thuis doet hij nooit wat, enkel geeuwen en in de weekeinden slapen en nog eens slapen. Er zit verder helemaal nix in de man.. Jammer..
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem zo 18 nov '12 12:19

  Reactie: Ja, omdat...
  mijn vriend/ex-vriend heeft al 6 maanden een dip en is niet meer de man die ik leerde kennen! hij heeft een negatief zelfbeeld en we doen nooit meer wat leuks samen. als hij naar me toe komt is het enkel voor zakelijke redenen of voor seks, haha. vroeger was het echt magisch, we hadden altijd lol en deden leuke dingen samen. alles daarvan is verdwenen en doet me erg veel pijn..
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  hans.vbeek wo 21 nov '12 21:19

  Reactie: Nee
  nee, mijn man werkt veel maar doet ook gewoon een keer stofzuigen of huishoudelijke klusjes. Alles wat hij doet ben ik al blij mee. Dus het kan altijd slechter, dus de slechtste is hij ZEKER niet
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  leuq wo 5 dec '12 18:42

  Reactie: Nee
 • Dit is niet ok!

  Lady sam wo 12 dec '12 16:31

  Reactie: Ja, omdat...
  Omdat hij sinds hij met pensioen is de dag doorbrengt met puzzelen /lezen /en computeren of TV kijken.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  fb_1021087077944737 vr 14 dec '12 08:07

  Reactie: Nee
  Want gisteravond kwam ik thuis uit m'n werk en toen stond er een cadeau op te wachten met een kaartje "Gewoon, omdat ik heel veel van jou hou". Prachtige Breil Snake gekregen.
  Reageer!
Luister de leukste kersthits: Vriendin Kerst Afspeellijst

06.12.2017 - We vroegen lezeressen naar hun favoriete kersthit. Wij maakten een afspeellijst op YouTube en Spotify die je de komende weken eindeloos kan afspelen.

Luisteren
De allermooiste Kerst reclames

02.12.2017 - Nu december aangebroken is, kunnen we weer volop genieten van deze feestmaand. De sfeervolle winkelstraten, lekker thuis onder een dekentje met warme chocomel en niet te vergeten de prachtige Kerst reclames. We hebben de mooiste reclames van de afgelopen jaren uitgekozen.

Lees meer!

2

Wat is jouw favoriete kerstnummer? Stem voor de Vriendin Kerst Afspeellijst

29.11.2017 - Na Sinterklaas mogen de kerstliedjes weer uit de speakers galmen. Daarom maken wij op YouTube en Spotify de Vriendin Kerst Afspeellijst. Help ons mee door jouw favoriete liedje in te sturen.

Stem

1

Nu in de winkels: Vriendin Winterspecial

29.11.2017 - De mooiste verhalen, fijnste puzzels en winterse beauty trends vind je in de nieuwe Vriendin Winterspecial. Lekker veel pagina's voor maar € 3,50. Abonnees betalen slechts € 2,95 in de webshop.

Lees meer
Top 10 sinterklaaswensen van kinderen

25.11.2017 - Tegenwoordig zijn de computers, robots en technisch speelgoed niet meer weg te denken. Maar wat staat bij kinderen nou echt bovenaan hun verlanglijstje? Intertoys verzamelde 36.000 verlanglijstjes en maakte daaruit een top 10, die toch best verrassend is!

Lees meer
Happy Anniversary Trip: Disneyland Paris viert feest met 5 Vriendin-lezeressen

23.11.2017 - Disneyland Paris bestaat 25 jaar en Vriendin 20 jaar en dat is reden voor een groot feest. Vijf lezeressen die iets te vieren hebben mochten met hun familie of vriendinnen op Happy Anniversary Trip naar Disneyland Paris.

Lees meer

5

Mis(s) Mirande vlog #3 & 4 in Disneyland Paris + win een Mickey of Minnie knuffel

22.11.2017 - Disneyland Paris bestaat dit jaar 25 jaar! Om dit te vieren mochten Vriendin-lezeressen naar het park. Ook Mirande ging mee om een vlog te maken en geeft mooie prijzen weg.

Vlog

14

Win 10x het boek Pannenkoekdag en lees het interview met Claudia Willekes & Geertje Tensen

22.11.2017 - Claudia en Geertje hebben een gezond pannenkoekboek uitgebracht, pannenkoeken zonder witte bloem of toegevoegde suikers en gemaakt van wel 17 verschillende soorten meel. Ze laten ons zien dat je met pannenkoeken eindeloos kunt variëren op een gezonde én lekkere manier!

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 110 |