×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Gezocht: De allerslechtste echtgenoot

Gezocht: De allerslechtste echtgenoot
15.11.2012 -

Is jouw man een workaholic, ontzettend lui, altijd jaloers of alleen maar met zichzelf bezig? Geef hem dan op voor het programma De allerslechtste echtgenoot. Zo bezorg je hem misschien wel zijn eerste titel en jezelf als het meezit een tweede huwelijksreis!


In navolging van het televisieprogramma De allerslechtste chauffeur komt BNN vanaf april 2013 met het programma De allerslechtste echtgenoot. Wie de reeks met chauffeurs heeft gezien weet hoe slecht het met de deelnemers was gesteld. Zouden de echtgenoten ook zo slecht zijn in de verleidelijke proeven?

In het programma, dat wordt gepresenteerd door Ruben Nicolai, moeten acht mannen tegenover een jury bewijzen dat ze niet zo slecht zijn als hun vrouw beweert. De man die de meeste vooruitgang boekt, wint een tweede huwelijksreis.

Vind jij dat jouw man de felbegeerde titel verdient? Geef hem dan nu op via Bnn.nl Nu maar duimen dat jij in 2013 op huwelijksreis kan met een compleet nieuwe versie van jouw man!

Foto: RVDA

Plaats een reactie

Komt jouw man in aanmerking voor de titel?

  •  
  •  

6Reacties

 • Dit is niet ok!

  diana.hamelijnck do 15 nov '12 18:07

  Reactie: Ja, omdat...
  Hij is zelf aannemer, maar thuis doet hij nooit wat, enkel geeuwen en in de weekeinden slapen en nog eens slapen. Er zit verder helemaal nix in de man.. Jammer..
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem zo 18 nov '12 12:19

  Reactie: Ja, omdat...
  mijn vriend/ex-vriend heeft al 6 maanden een dip en is niet meer de man die ik leerde kennen! hij heeft een negatief zelfbeeld en we doen nooit meer wat leuks samen. als hij naar me toe komt is het enkel voor zakelijke redenen of voor seks, haha. vroeger was het echt magisch, we hadden altijd lol en deden leuke dingen samen. alles daarvan is verdwenen en doet me erg veel pijn..
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  hans.vbeek wo 21 nov '12 21:19

  Reactie: Nee
  nee, mijn man werkt veel maar doet ook gewoon een keer stofzuigen of huishoudelijke klusjes. Alles wat hij doet ben ik al blij mee. Dus het kan altijd slechter, dus de slechtste is hij ZEKER niet
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Vriendin.. wo 5 dec '12 18:42

  Reactie: Nee
 • Dit is niet ok!

  Lady sam wo 12 dec '12 16:31

  Reactie: Ja, omdat...
  Omdat hij sinds hij met pensioen is de dag doorbrengt met puzzelen /lezen /en computeren of TV kijken.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  fb_1021087077944737 vr 14 dec '12 08:07

  Reactie: Nee
  Want gisteravond kwam ik thuis uit m'n werk en toen stond er een cadeau op te wachten met een kaartje "Gewoon, omdat ik heel veel van jou hou". Prachtige Breil Snake gekregen.
  Reageer!
Door deze uitvinding til jij de wasmachine binnenkort in je eentje de trap op

17.08.2017 - Oké, een beetje hulp is wel fijn, maar grote spierballen zijn bij het tillen van de wasmachine in de toekomst helemaal niet meer nodig.

Lees meer
Gratis Vriendin-posters: leuk om in te lijsten

14.08.2017 - In Vriendin komen iedere week mooie spreuken voorbij. Wil je een inspirerende poster ophangen? We stellen nu twee posters gratis beschikbaar om te downloaden en/of te printen. Leuk om in een lijstje te doen.

Zien!
Linkshandigendag: trucjes voor linkshandigen op een rij

13.08.2017 - Het kan weleens onhandig zijn om als linkshandige door het leven te gaan. Slechts 10 procent van de wereldbevolking is linkshandig, dus dagelijkse producten worden ontworpen voor rechtshandigen mensen. Echt een heel groot drama is het niet, maar vandaag op Linkshandigendag staan we even stil bij handige trucjes en leuke feitjes.

Lees meer
Hoera! Het is Internationale Kattendag en dat vieren we met jullie mooiste foto's

08.08.2017 - Omdat de Vriendin-redactie dol is op huisdieren en omdat het 8 augustus Internationale Kattendag is, hebben we hier jullie mooiste kattenfoto’s verzameld. We vroegen jullie om foto's op Facebook en kregen meer dan 700 foto's!

Zien
Te schattige foto's: de jaguarwelpen Artis voor het eerst naar buiten

07.08.2017 - Op 28 juni werden in Artis twee schattige jaguarwelpen geboren. Na vijf weken in het nest te blijven, hebben ze nu hun eerste stapjes in het buitenverblijf gezet. Vrijwilliger Joke Kok zag het en maakte foto's!

Lees meer
De 10 grappigste uitspraken van jullie kinderen

07.08.2017 - Vorige week vroegen we jullie op Facebook om de grappigste uitspraken van jullie kinderen. We hebben hard gelachen om de reacties. Daarom delen we er 10.

Lees meer
Deze is voor de mannen: zo vind je een perfect cadeautje

04.08.2017 - Mannen opgelet! Kost het altijd veel moeite om een cadeautje voor je vrouw of vriendin te vinden? Wij hebben een slimme truc gevonden.

Lees meer
Op deze Facebookpagina vind je de leukste uitspraken van kinderen

03.08.2017 - Ze zijn gênant, grappig en soms heel slim: de uitspraken van kinderen. De volgende Facebookpagina verzamelt leuke uitspraken.

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 105 |

Vriendin Shopdag in Tilburg 9 september 2017

Kun jij ook niet wachten om je najaarsgarderobe bij elkaar te shoppen? 
Kom dan gezellig met een vriendin, je zus, je moeder of een buurvrouw naar de Vriendin Shopdag op 9 september in Tilburg!

Profiteer van exclusieve Vriendin-korting, ontvang een goodiebag en geniet van leuke extra’s.

Ook kan je gezellig bijkletsen met vriendinnen in verschillende horecagelegenheden. Dit wil je niet missen!

 

Profiteer van:

 • Exclusieve Vriendin korting bij winkels
 • Exclusieve Vriendin korting bij horeca gelegenheden
 • Een gevulde goodiebag
 • Leuke extra’s!