×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

TV-tip: Musical Sing-a-Long!

TV-tip: Musical Sing-a-Long!
17.08.2012 -

Zondag 26 augustus wordt op Nederland 1 de Musical Sing-a-Long uitgezonden. Trommel dus al je vriendinnen op en zing samen de longen uit je lijf!


AVRO Musical Sing-a-Long
Zondagavond 26 augustus vindt de jaarlijkse Musical Sing-a-Long weer plaats! Dit musicale festijn wordt op het Museumplein in Amsterdam gehouden. Kun je daar niet bij zijn? Niet getreurd: Nederland 1 brengt het festijn naar bij jou thuis.

Kim-Lian van der Meij en Frits Sissing presenteren de Musical Sing-a-Long en moedigen het publiek aan mee te zingen met prachtige liedjes uit internationale musicalsuccessen als Wicked, The little Mermaid en Sister Act. Ook de Nederlandse musicals, zoals Dik Trom en de Jantjes, worden niet vergeten.

Musicalsterren
Dit jaar zullen de grootste musicalsterren weer de sterren van de hemel zingen: Simone Kleinsma, Willemijn Verkaik, René van Kooten, Jim Bakkum, Ferry Doedens en vele anderen zijn van de partij.

AVRO Musical Sing-a-Long, 26 augustus, Nederland 1 om 21.20 uur.
 

Plaats een reactie

Wat is jouw favo musical?

    •  
    •  

1Reacties