×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Lekker eten en kijken naar mooie gebouwen

Tijdens de Dag van de Architectuur worden er superveel evenementen georganiseerd in verschillende steden!
22.06.2012 -

Smaakt eten lekkerder als je het opeet in een mooie omgeving? Wat zijn creatieve plaatsen om een moestuintje te beginnen? En waarom is de supermarkt eigenlijk zo ingedeeld? De Dag van de Architectuur staat dit weekend in het teken van voedsel en architectuur. Er zijn veel verschillende dingen te doen, zoals picknicks, vaartochtjes, kantoorbezoekjes…


Zaterdag 23 juni en zondag 24 juni is het de Dag van de Architectuur 2012. Waar het dit jaar allemaal om draait? Eten en architectuur!

De dag van de Architectuur wordt in veel verschillende steden in Nederland georganiseerd. Heb je aanstaand weekend nog niets gepland, of vind je architectuur en voedsel gewoon erg interessant? Bekijk dan op de website van de Dag van de Architectuur wat er allemaal te doen is.

En je kunt dit weekend meer doen dan alleen architectenbureaus bezoeken: sommige steden organiseren superleuke picknicks, vaartochtjes en leuke markten. Voor ieder wat wils dus!
 

Plaats een reactie

Plan jij je weekend altijd vol?

  •  
  •  
  •  

2Reacties

 • Dit is niet ok!

  tante heks zo 1 jul '12 13:02

  Reactie: Nee, ik zie tijdens het weekend wel waar ik zin in heb
  ik laat t op mn beloop....
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  yootje73 wo 4 jul '12 16:05

  Reactie: Nee, ik zie tijdens het weekend wel waar ik zin in heb
  Door de week zijn het al zo'n verplichtingen ivm werk. In het week-end lekker doen waar we op dat moment zin in hebben!
  Reageer!