×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Lekker eten en kijken naar mooie gebouwen

Tijdens de Dag van de Architectuur worden er superveel evenementen georganiseerd in verschillende steden!
22.06.2012 -

Smaakt eten lekkerder als je het opeet in een mooie omgeving? Wat zijn creatieve plaatsen om een moestuintje te beginnen? En waarom is de supermarkt eigenlijk zo ingedeeld? De Dag van de Architectuur staat dit weekend in het teken van voedsel en architectuur. Er zijn veel verschillende dingen te doen, zoals picknicks, vaartochtjes, kantoorbezoekjes…


Zaterdag 23 juni en zondag 24 juni is het de Dag van de Architectuur 2012. Waar het dit jaar allemaal om draait? Eten en architectuur!

De dag van de Architectuur wordt in veel verschillende steden in Nederland georganiseerd. Heb je aanstaand weekend nog niets gepland, of vind je architectuur en voedsel gewoon erg interessant? Bekijk dan op de website van de Dag van de Architectuur wat er allemaal te doen is.

En je kunt dit weekend meer doen dan alleen architectenbureaus bezoeken: sommige steden organiseren superleuke picknicks, vaartochtjes en leuke markten. Voor ieder wat wils dus!
 

Plaats een reactie

Plan jij je weekend altijd vol?

  •  
  •  
  •  

2Reacties

 • Dit is niet ok!

  tante heks zo 1 jul '12 13:02

  Reactie: Nee, ik zie tijdens het weekend wel waar ik zin in heb
  ik laat t op mn beloop....
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  yootje73 wo 4 jul '12 16:05

  Reactie: Nee, ik zie tijdens het weekend wel waar ik zin in heb
  Door de week zijn het al zo'n verplichtingen ivm werk. In het week-end lekker doen waar we op dat moment zin in hebben!
  Reageer!
Op dit Instagram-account vind je de meest bizarre schmink-voorbeelden

22.09.2017 - Halloween komt steeds dichterbij. Om alvast in de stemming te komen, delen we dit Instagram-account met bizarre beelden.

Zien!

1

Mis(s) Mirande vlog #1 kijkje op Vriendin Shopdag + win een goodiebag

19.09.2017 - Mis(s) Mirande vlogt voor Vriendin en dit is haar eerste vlog! Ze gaat shoppen met haar moeder, doet fotoshoots en wordt officieel ambassadrice van Sunrise Medical Quicky. Ook vlogt Mirande op de Vriendin Shopdag.

Vlog
Twee nieuwe gratis Vriendin-posters

18.09.2017 - In Vriendin komen iedere week mooie spreuken voorbij. Wil je een inspirerende poster ophangen? We stellen nu twee nieuwe posters gratis beschikbaar om te downloaden en/of te printen. Leuk om in een lijstje te doen.

Posters
Leuk nieuws: Mis(s) Mirande vlogt vanaf volgende week maandelijks voor Vriendin

14.09.2017 - Mis(s) Mirande neemt je vanaf volgende week mee in haar leven als Mis(s) 2017! Bekijk hier alvast een sneak preview van haar eerste vlog.

Lees meer
Video: achter de schermen bij de gasthoofdredacteuren

12.09.2017 - Onze 20 gasthoofdredacteuren werkten hard aan ons verjaardagsnummer. Daarom verdienen zij een plek op de cover van deze week. De leuke fotoshoot legde webredacteur Myra vast in een video.

Zien

3

Vriendin bestaat 20 jaar!

12.09.2017 - Omdat we jarig zijn, komt deze week ons bijzondere verjaardagsnummer uit. Hoofdredacteur Sandera vertelt hoe het nummer is ontstaan.

Lees meer
Moét je zien: voorproefje Fifty Shades Freed

11.09.2017 - Waar waren we gebleven? Oja, er komt een bruiloft! Dat de knappe Grey heel wat vijanden heeft, konden we in de vorige films al zien. In dit voorproefje is te zien dat de spanning daarom stijgt.

Zien
20x de best gelezen artikelen van Vriendin.nl

11.09.2017 - Iedere week vind je weer nieuwe verhalen, nieuwtjes en tips op Vriendin.nl. Welke artikelen waren in het afgelopen jaren het populairst? We blikken terug.

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 107 |