×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Oerol Festival: 10 dagen vol cultuur!

Oerol dringt door tot in de dorpen, duinen en stranden van Terschelling
08.06.2012 -

Een festivalterrein zo groot als een eiland? Je vindt het in Nederland! Van 15 tot 24 juni wordt Terschelling omgetoverd tot Oerol: een 10-daags festival vol theater, muziek en kunst.


Ieder jaar komen er ongeveer 50.000 bezoekers naar Terschelling om 10 dagen lang cultuur te snuiven. Tijdens Oerol Festival vind je op Terschelling veel Nederlandse en buitenlandse toneelgroepen, muzikanten, werk van beeldende kunstenaars en andere (podium)kunstenaars

Op het héle eiland?
Ja. Het gehele eiland Terschelling staat in het teken van Oerol. Het festival gaat door van de dorpjes en het strand, tot op de meest onverwachte plekken op het eiland.

Waar kun je slapen?
Je kunt tijdens het festival slapen in een hotel, huisje, stacaravan of in je tent. Zorg wel dat je iets reserveert voordat je naar Terschelling komt. Wildkamperen is op het eiland niet toegestaan. Ben je niet zo thuis in het hele festival-gebeuren en wil je liever wat meer informatie over de overnachtingsmogelijkheden (en het eiland)? Kijk dan op de website van de VVV.

Is er wel genoeg eten en drinken? 
Ja! Op de festivalterreinen wordt een uitgebreid aanbod van drankjes, hapjes en diners aangeboden. Bovendien zijn de supermarkten op het eiland tijdens Oerol gewoon open, dus je kunt ook je eigen maaltje samenstellen.

Wat gaat dit me kosten?
Als je vóór 15 juli een kaartje bestelt, betaal je € 20,-. Na 15 juli kost een kaartje € 22-.

Lijkt het je leuk? Kijk voor meer informatie op de websites van Oerol en de VVV Terschelling. Je kunt ook even bellen met de VVV Terschelling: 0562 – 443000.
 

Plaats een reactie

Wat heeft jouw voorkeur: theater, muziek of kunst?

  •  
  •  
  •  
  •  

4Reacties

 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem vr 8 jun '12 17:12

  Reactie: Anders, namelijk...
  Een combinatie van al het bovenstaande..
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  nice woman vr 8 jun '12 22:19

  Reactie: Muziek
  ik hou van muziek en dans,het is een leuke manier om mij te kunnen uiten als ik niet zo lekker in me vel zit,en ook als het wel goed met me gaat haha
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  annie.dewaal za 9 jun '12 00:44

  Reactie: Muziek
  Ik hou van alle drie....
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  mautje wo 13 jun '12 14:31

  Reactie: Theater
  Liever theater dan "stille"kunst. Muziek ook erg leuk, maar liever géén festival. Maar in het theater/podium
  Reageer!

1

3 redenen waarom broers en zussen ons gelukkig en gezond houden

30.09.2017 - Vandaag is het Nationale Broer en Zus Dag. Dé perfecte dag om even stil te staan bij de waarde van jouw broer(s) en/of zus(sen).

Lees meer
Download gratis een lief kaartje voor je broer of zus

28.09.2017 - Aanstaande zaterdag (30 september) is het Nationale Broer en Zus-dag. Tijd om jouw broer en/of zus in het zonnetje te zetten. Wij maakten verschillende kaartjes die je gratis kunt downloaden en printen.

Gratis kaartje

1

De Vriendin Woonspecial ligt nu in de winkels

27.09.2017 - Inspiratie voor jouw huis vind je nu in de nieuwste Vriendin Woonspecial. 62 pagina's binnenkijken, woontips van 5 woondeskundigen en ontdek de nieuwste trends.

Lees meer
10 feitjes om je maandagmiddag wat op te vrolijken

25.09.2017 - Zie je op tegen de donkere herfstdagen? Of voel je je even down? Lees dan snel deze feitjes even door. Deze vrolijke feitjes zorgen gegarandeerd voor een lach op je gezicht en maken deze grauwe dagen wat dragelijker.

Lees meer
Op dit Instagram-account vind je de meest bizarre schmink-voorbeelden

22.09.2017 - Halloween komt steeds dichterbij. Om alvast in de stemming te komen, delen we dit Instagram-account met bizarre beelden.

Zien!

1

Mis(s) Mirande vlog #1 kijkje op Vriendin Shopdag + win een goodiebag

19.09.2017 - Mis(s) Mirande vlogt voor Vriendin en dit is haar eerste vlog! Ze gaat shoppen met haar moeder, doet fotoshoots en wordt officieel ambassadrice van Sunrise Medical Quicky. Ook vlogt Mirande op de Vriendin Shopdag.

Vlog
Twee nieuwe gratis Vriendin-posters

18.09.2017 - In Vriendin komen iedere week mooie spreuken voorbij. Wil je een inspirerende poster ophangen? We stellen nu twee nieuwe posters gratis beschikbaar om te downloaden en/of te printen. Leuk om in een lijstje te doen.

Posters
Leuk nieuws: Mis(s) Mirande vlogt vanaf volgende week maandelijks voor Vriendin

14.09.2017 - Mis(s) Mirande neemt je vanaf volgende week mee in haar leven als Mis(s) 2017! Bekijk hier alvast een sneak preview van haar eerste vlog.

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 107 |