×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Wat te doen op 30 april?

Genoeg te doen op Koninginnedag!
17.04.2012 -

Heb jij eigenlijk helemaal geen zin om Koninginnedag te vieren of valt het weer tegen? Vriendin.nl geeft je tips over wat je kunt doen als de dag in het water valt of om de drukte te ontvluchten!


Waar veel mensen op Koninginnedag kiezen voor de rommelmarkt, kermis of een bezoekje aan de stad waar de Koninklijke familie (Rhenen en Veenendaal) deze dag met volksvermaak viert, kun jij er natuurlijk voor kiezen om iets heel anders te gaan doen!

Ten eerste: slaap lekker uit! Heb je kinderen die in alle vroegte naast je bed staan, verleng dan het weekend en ontbijt in bed met broodjes en aardbeien en snooze nog even door met z'n allen.

Zonder kids? Op Koninginnedag kun je naar de sauna gaan of in de bioscoop een middagvoorstelling pakken, ook in veel musea is het iets rustiger dan op andere dagen. Hou een filmmarathon in pyjama op de bank of nodig een vriendin uit en maak een kleine mini-spa thuis. Scrub je gezicht, doe je nagels, vertroetel jezelf!

Nuttig: Regent het of heb je gewoon geen zin in de rommelmarkt. Zet dan de spullen die je anders weg zou gooien op Marktplaats of breng ze naar de kringloopwinkel. Nu de lente begint, kun je je vandaag ook nuttig maken dor je kledingkast weer zomerproof te maken. Weg met die dikke truien, de shirtjes met korte mouwen kunnen binnenkort weer aan. Ook handig, je kunt 30 april gebruiken voor de traditionele voorjaarsschoonmaak!

Met de kinderen: pretparken zijn vaak ietsje rustiger of bieden een speciale Koninginnedagkorting aan. Kijk ook even of bij de Familie-uitjes een park zit, zodat je daar met Vriendin-korting naartoe kan! De dierentuin of een (binnen)speeltuin is natuurlijk ook hartstikke leuk en niet helemaal oranje. is het weer slecht, haal dan schilder- en knutselspullen tevoorschijn en zet een leuke dvd op, gooi de gordijnen dicht en maak een thuis-bioscoop met chips en popcorn. Samen de keuken in, is natuurlijk ook leuk, ga koekjes bakken!

Tip: ga de grens over! In bijvoorbeeld Antwerpen (België) en Kleve (Duitsland) ben je zo én daar zijn helemaal geen toeters en bellen of oranje volksfeesten! Let wel even op of de winkels open zijn, aangezien het in het buitenland 'gewoon' maandag is.

** Let op, voor al deze tips geldt: zoek op het internet wel even op of je locatie naar keuze wel open is op Koninginnedag!

Veel plezier!!

Plaats een reactie

Heb jij nog tips voor 30 april?

  •  
  •  
  •  

3Reacties

 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem wo 18 apr '12 07:35

  Reactie: Nee.
  Heb er niks mee dus helaas geen tips.
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem do 19 apr '12 12:01

  Reactie: Nee.
  Nee ik doe er niets aan.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Eefje84 za 28 apr '12 13:21

  Reactie: Ja, ga Koninginnedag vieren!
  eerst tv kijken bewonderen hoe ze eruit zien en dan gezellig in de buurt kleedjesmarkten bekijken en lekker feesten met vrienden&familie altijd gezellig zo'n dag.
  Reageer!

1

Mis(s) Mirande vlog #1 kijkje op Vriendin Shopdag + win een goodiebag

19.09.2017 - Mis(s) Mirande vlogt voor Vriendin en dit is haar eerste vlog! Ze gaat shoppen met haar moeder, doet fotoshoots en wordt officieel ambassadrice van Sunrise Medical Quicky. Ook vlogt Mirande op de Vriendin Shopdag.

Vlog
Twee nieuwe gratis Vriendin-posters

18.09.2017 - In Vriendin komen iedere week mooie spreuken voorbij. Wil je een inspirerende poster ophangen? We stellen nu twee nieuwe posters gratis beschikbaar om te downloaden en/of te printen. Leuk om in een lijstje te doen.

Posters
Leuk nieuws: Mis(s) Mirande vlogt vanaf volgende week maandelijks voor Vriendin

14.09.2017 - Mis(s) Mirande neemt je vanaf volgende week mee in haar leven als Mis(s) 2017! Bekijk hier alvast een sneak preview van haar eerste vlog.

Lees meer
Video: achter de schermen bij de gasthoofdredacteuren

12.09.2017 - Onze 20 gasthoofdredacteuren werkten hard aan ons verjaardagsnummer. Daarom verdienen zij een plek op de cover van deze week. De leuke fotoshoot legde webredacteur Myra vast in een video.

Zien

3

Vriendin bestaat 20 jaar!

12.09.2017 - Omdat we jarig zijn, komt deze week ons bijzondere verjaardagsnummer uit. Hoofdredacteur Sandera vertelt hoe het nummer is ontstaan.

Lees meer
Moét je zien: voorproefje Fifty Shades Freed

11.09.2017 - Waar waren we gebleven? Oja, er komt een bruiloft! Dat de knappe Grey heel wat vijanden heeft, konden we in de vorige films al zien. In dit voorproefje is te zien dat de spanning daarom stijgt.

Zien
20x de best gelezen artikelen van Vriendin.nl

11.09.2017 - Iedere week vind je weer nieuwe verhalen, nieuwtjes en tips op Vriendin.nl. Welke artikelen waren in het afgelopen jaren het populairst? We blikken terug.

Lees meer

2

Zo mooi: deze video laat zien hoe Dierenambulance twee zwanen weer samenbrengt

08.09.2017 - Dierenambulance Zuid-Holland Zuid zette een vrouwelijke zwaan gisteren terug in haar leefomgeving. Zo was zij weer terug bij de mannelijke zwaan. Hoe mooi het is dat de dieren elkaar weer ontmoeten, zie je in de video die op Twitter verscheen.

Video
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 107 |