×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Nederlandse vrouwen vallen in de smaak bij de mannen!

De Nederlandse vrouwen worden aantrekkelijker gevonden dan de Zweedse en Zuid-Amerikaanse vrouw!
05.04.2012 -

Nederlandse mannen vinden de vrouwen van eigen bodem niet alleen het grappigst van Europa, maar vinden ook dat de Nederlandse vrouwen het aantrekkelijkst zijn.


Dat blijkt uit onderzoek van de Telegraaf. Waar wij vrouwen hoog op scoren? Zelfstandigheid (91 %), beste maatje (85 %), goed of voldoende als minnares (71 %) en weten we van aanpakken (75 %).

Aantrekkelijkheid
De Nederlandse vrouwen worden door de mannen het meest aantrekkelijk gevonden (18 %), gevolgd door Zweedse (13 %), en Zuid-Amerikaanse en Italiaanse vrouwen (10 %).

De Bekende Nederlanders die hier het beste scoren? Chantal Janzen, Katja Schuurman en Linda de Mol! Onze mannen zouden het liefst een beschuitje met hen eten…

Bron:
Nu.nl

Plaats een reactie

Wat vind jij van deze uitslag?

    •  
    •  
    •  
    •  

1Reacties