×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Carnaval op de buis!

Soms heb je gewoon even geen zin in een feestje...
19.02.2012 -

Vind je het carnaval leuk, maar heb je geen zin om zelf tussen al die extravagant verklede mensen te gaan staan? Het programma NOS Carnaval laat je rustig vanaf de bank meegenieten!


De NOS dompelt zich voor je in het carnavalsgewoel. Een aantal verslaggevers staan in grote carnavalssteden (Weert, Roosendaal, Maastricht) om daar de mooiste, leukste en grappigste momenten voor je vast te leggen. En er worden niet alleen beelden vertoond van het verkleedfestijn in Limburg, maar de NOS reist ook af naar verschillende provincies om aldaar het carnaval te verslaan. Zo kun je de grote verschillen tussen de rituelen en gebruiken zien!

NOS Carnaval wordt zondag 19 februari om 17.10 op Nederland 2 uitgezonden.
 

Plaats een reactie

Doe jij mee met carnaval?

  •  
  •  
  •  
  •  

3Reacties

 • Dit is niet ok!

  1111 zo 19 feb '12 14:02

  Reactie: Nee...
  ik hou niet van dat overdreven gedoe.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  afravriendin zo 19 feb '12 14:13

  Reactie: Ja, ik ga alle dagen!
  kei leuk, vooral voor de jongeren die maandenlang in een koude loods aan het knutselen zijn, goed voor de contacten en ze leren plannen en samenwerken. Helaas zien ze bij ons in Deurne dat allemaal niet en krijgen die jongeren een optochtverbod omdat ze een pilsje drinken en (te harde) muziek bij hebben. Dat hebben ze na al die maanden zwoegen ook verdient!!
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  wilma do 23 feb '12 14:38

  Reactie: Nee...
  waarom niet om dat ik het verschrikkel vindt laat het andere maar doen
  Reageer!