×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Video's op vrijdag: trailer Olaf's Frozen Adventure | Jimmy Fallon zingt op metro station

Video's op vrijdag: trailer Olaf's Frozen Adventure | Jimmy Fallon zingt op metro station
16.06.2017 -

Soms is het heerlijk om tussen de bedrijven door video's te kijken. Vooral op vrijdagmiddag, zo net voor het drukke weekend. We zetten de leukste op een rijtje.


De allerleukste sneeuwpop ter wereld krijgt dit jaar zijn eigen film: Olaf's Frozen Adventure. Deze week verscheen de trailer. Leuk om te kijken, vooral met dit warme weer. Olaf gaat op zoek naar een familietraditie. We houden echt van de zomer, maar door deze trailer verlangen we een klein beetje naar die magische sneeuw... Een klein beetje hoor. Wat een feest! Jimmy Fallon zingt samen met Miley Cyrus op een metrostation. Ze gaan undercover, maar Miley's stem blijft natuurlijk niet lang onopgemerkt. Klik op de afbeelding hieronder om de video via Facebook te zien. 


Wanhopig op zoek naar verkoeling dit weekend? Eet een ijsje! Hoe je ijs zelf maakt, zie je in onze video hieronder. 
 


De olifanten in ARTIS mochten deze week voor het eerst hun nieuwe buitenverblijf betreden. Webredacteur Myra maakte er een leuke video van. Zie hieronder. 

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie