×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Wat is er vanavond op televisie?

Als je zou moeten kiezen tussen Dirk Kuijt en Brad Pitt...
07.10.2011 -

Het Nederlands voetbalelftal speelt vanavond tegen Moldavië. Vriendin zocht voor je uit wat er nog meer op televisie is. Je kunt behalve de wedstrijd kijken ook meeleven, zingen of op jacht naar een schat...


Op RTL4 vanaf 20.30: The voice of Holland. 

Vanavond draait het weer om echt talent. Alleen het beste van het beste is goed genoeg. De beste stem en de juiste mentaliteit. The voice of Holland is op zoek naar iemand met grote klasse, met blijvende impact en een eigen geluid. De coaches Angela, Nick en Simon, VanVelzen en Marco Borsato staan weer voor een zware keuze, draaien ze hun stoel om of niet?

Op SBS6 vanaf 20.30: National Treasure

Film: Zijn hele leven lang heeft ontdekkingsreiziger Benjamin Franklin Gates (Nicolas Cage) gezocht naar een schat waarvan niemand dacht dat die bestond. De pioniers van het onafhankelijke Amerika, de Founding Fathers, lieten allerlei aanwijzingen naar de lokatie van de schat achter, zelfs met symbolen op het dollarbriefje. Gates ontdekt een verbogen kaart achter op de Declaration of Independence - de onafhankelijkheidsverklaring - die niet in verkeerde handen mag vallen. En dus moet Gates het best bewaakte document van Amerika stelen, de FBI om de tuin leiden en zijn grootste tegenstander Ian Howe (Sean Bean) te vlug af zijn. Behalve actie zit in deze film ook veel humor en wat romantiek.

Op RTL8 vanaf 20.30: Legends of the Fall

Film: Drie broers groeien op in Montana. Hun vader, een voormalige cavalerie-officier, heeft het leger de rug toegekeerd omdat hij niets te maken wil hebben met het bloedvergieten en de exploitatie van indianen. Het gezin worstelt om het hoofd boven water te houden in de woelige periode tussen 1900 en 1960. Onderlinge strijd tussen de broers, met name om de verloofde van de jongste broer, drijft het gezin uiteen. Prachtig drama met Brad Pitt en Anthony Hopkins, bekijk alvast een voorproefje:

Tekstbron Legends of the fall en National treasure: www.film1.nl

Plaats een reactie

Wat ga jij kijken vanavond?

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

4Reacties

 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem vr 7 okt '11 15:45

  Reactie: Legends of the fall
  Deze film is zoooooooooo mooi. Heb 'm al drie keer gezien, maar ik denk vanavond weer!
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  sweet-mama vr 7 okt '11 16:10

  Reactie: Iets anders of niets...
  tsja de beide films zijn al zo vaak uitgezonden,en de voice vind ik wel leuk maar helaas is mijn man lief toch een beetje de baas over de tv maar ach misschien wint de dvd het vanavond wel
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem vr 7 okt '11 18:50

  Reactie: The voice of Holland
  mooi programma samen een leuk gezellig stel op de stoelen
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  fb_1081459625244752 vr 7 okt '11 19:16

  Reactie: The voice of Holland
  maar legends of the fall, neem ik op. zo een mooie film, en hele knappe mannen
  Reageer!