×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Wil jij ook topontwerper worden?

Wil jij ook topontwerper worden?
30.07.2016 -

Michelle van der Burgh is oprichter van het regenjassenmerk HappyRainyDays en hoofdontwerper van de collecties. In de aanloop naar de Vriendin ontwerpwedstrijd, in samenwerking met HappyRainyDays, vroegen wij Michelle wat er voor nodig is om een topontwerper te worden.


Waar haal je inspiratie vandaan?
Iedere collectie is het weer een feest om nieuwe prints en modellen te mogen ontwerpen. We halen inspiratie uit onze omgeving, van de natuur tot kunst of grafische silhouetten in bijvoorbeeld architectuur. Werkelijk alles kan een inspiratiebron vormen, zowel in kleur als vorm.

Op welke print ben je zelf het meest trots?
De eerste print die we maakten was een oranje bloem met blauw hart. De print werd gelukkig heel positief ontvangen en betekende de start voor HappyRainyDays. Leuk detail is dat de kleuren van de bloem gebaseerd zijn op ons eerste logo. Daarom is dat de print waar ik het meest trots op ben!

Wat is jouw advies voor het ontwerpen van een goede print?
Houd het dicht bij jezelf. Ben je van de drukke patronen of juist van een rustige opdruk? Staat je garderobe bol van kleur of juist neutrale tinten? Laat je niet te veel leiden door het modebeeld, maar door wat je zelf mooi vindt en wat qua thema betekenis voor je heeft. Alleen dan komt een ontwerp echt tot z’n recht!

Doe nu mee met de Vriendin ontwerpwedstrijd in samenwerking met HappyRainyDays. Klik hier voor meer informatie over deelname en wie weet word jij onze nieuwe topontwerper!

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie

1

3 redenen waarom broers en zussen ons gelukkig en gezond houden

30.09.2017 - Vandaag is het Nationale Broer en Zus Dag. Dé perfecte dag om even stil te staan bij de waarde van jouw broer(s) en/of zus(sen).

Lees meer
Download gratis een lief kaartje voor je broer of zus

28.09.2017 - Aanstaande zaterdag (30 september) is het Nationale Broer en Zus-dag. Tijd om jouw broer en/of zus in het zonnetje te zetten. Wij maakten verschillende kaartjes die je gratis kunt downloaden en printen.

Gratis kaartje

1

De Vriendin Woonspecial ligt nu in de winkels

27.09.2017 - Inspiratie voor jouw huis vind je nu in de nieuwste Vriendin Woonspecial. 62 pagina's binnenkijken, woontips van 5 woondeskundigen en ontdek de nieuwste trends.

Lees meer
10 feitjes om je maandagmiddag wat op te vrolijken

25.09.2017 - Zie je op tegen de donkere herfstdagen? Of voel je je even down? Lees dan snel deze feitjes even door. Deze vrolijke feitjes zorgen gegarandeerd voor een lach op je gezicht en maken deze grauwe dagen wat dragelijker.

Lees meer
Op dit Instagram-account vind je de meest bizarre schmink-voorbeelden

22.09.2017 - Halloween komt steeds dichterbij. Om alvast in de stemming te komen, delen we dit Instagram-account met bizarre beelden.

Zien!

1

Mis(s) Mirande vlog #1 kijkje op Vriendin Shopdag + win een goodiebag

19.09.2017 - Mis(s) Mirande vlogt voor Vriendin en dit is haar eerste vlog! Ze gaat shoppen met haar moeder, doet fotoshoots en wordt officieel ambassadrice van Sunrise Medical Quicky. Ook vlogt Mirande op de Vriendin Shopdag.

Vlog
Twee nieuwe gratis Vriendin-posters

18.09.2017 - In Vriendin komen iedere week mooie spreuken voorbij. Wil je een inspirerende poster ophangen? We stellen nu twee nieuwe posters gratis beschikbaar om te downloaden en/of te printen. Leuk om in een lijstje te doen.

Posters
Leuk nieuws: Mis(s) Mirande vlogt vanaf volgende week maandelijks voor Vriendin

14.09.2017 - Mis(s) Mirande neemt je vanaf volgende week mee in haar leven als Mis(s) 2017! Bekijk hier alvast een sneak preview van haar eerste vlog.

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 107 |