×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Spannend! Kijk jij morgen naar de cliffhanger van GTST?

Spannend! Kijk jij morgen naar de cliffhanger van GTST?
30.06.2016 -

Het is weer zover: de jaarlijkse cliffhanger van GTST staat op het programma. Morgen zal de laatste aflevering van het seizoen op de buis verschijnen, en men zegt dat dit een hele spannende gaat worden!


Hoogte- en dieptepunten komen in deze aflevering samen. Ook over verschillende personages in de serie is de vraag of ze blijven bestaan of niet. Dit heeft allemaal te maken met het huwelijk waar Meerdijk en de GTST fans al een lange tijd naar uit kijken: Nina en Bing zullen in het huwelijksbootje stappen. Maar dit gaat natuurlijk niet helemaal volgens plan.

De spanning tussen oude geliefdes Nina en Noud is om te snijden, maar daar blijft het niet bij. De ‘gepimpte’ bruidscaravan die wordt gezien als het grote huwelijkscadeau voor Nina en Bing, moet nog naar Meerdijk gebracht worden. Maar dit gaat niet zonder slag of stoot. Voor Rover, Sam, Sjoerd, Job en Anna, kan dit nog wel eens resulteren in een dramatische afloop.

Maar ook neemt GTST je mee in het verhaal van de serie Nieuwe tijden, welke deze zomer in de plek van GTST zal draaien. Sil en Amy besluiten Meerdijk in te ruilen voor Utrecht. Nieuwe tijden ontstaan wanneer het tweetal hospiteert voor een studentenhuis. Wat gaat er toch allemaal gebeuren? Zit jij morgen voor de buis? De spanning is om te snijden!

Plaats een reactie

1Reacties

1

3 redenen waarom broers en zussen ons gelukkig en gezond houden

30.09.2017 - Vandaag is het Nationale Broer en Zus Dag. Dé perfecte dag om even stil te staan bij de waarde van jouw broer(s) en/of zus(sen).

Lees meer
Download gratis een lief kaartje voor je broer of zus

28.09.2017 - Aanstaande zaterdag (30 september) is het Nationale Broer en Zus-dag. Tijd om jouw broer en/of zus in het zonnetje te zetten. Wij maakten verschillende kaartjes die je gratis kunt downloaden en printen.

Gratis kaartje

1

De Vriendin Woonspecial ligt nu in de winkels

27.09.2017 - Inspiratie voor jouw huis vind je nu in de nieuwste Vriendin Woonspecial. 62 pagina's binnenkijken, woontips van 5 woondeskundigen en ontdek de nieuwste trends.

Lees meer
10 feitjes om je maandagmiddag wat op te vrolijken

25.09.2017 - Zie je op tegen de donkere herfstdagen? Of voel je je even down? Lees dan snel deze feitjes even door. Deze vrolijke feitjes zorgen gegarandeerd voor een lach op je gezicht en maken deze grauwe dagen wat dragelijker.

Lees meer
Op dit Instagram-account vind je de meest bizarre schmink-voorbeelden

22.09.2017 - Halloween komt steeds dichterbij. Om alvast in de stemming te komen, delen we dit Instagram-account met bizarre beelden.

Zien!

1

Mis(s) Mirande vlog #1 kijkje op Vriendin Shopdag + win een goodiebag

19.09.2017 - Mis(s) Mirande vlogt voor Vriendin en dit is haar eerste vlog! Ze gaat shoppen met haar moeder, doet fotoshoots en wordt officieel ambassadrice van Sunrise Medical Quicky. Ook vlogt Mirande op de Vriendin Shopdag.

Vlog
Twee nieuwe gratis Vriendin-posters

18.09.2017 - In Vriendin komen iedere week mooie spreuken voorbij. Wil je een inspirerende poster ophangen? We stellen nu twee nieuwe posters gratis beschikbaar om te downloaden en/of te printen. Leuk om in een lijstje te doen.

Posters
Leuk nieuws: Mis(s) Mirande vlogt vanaf volgende week maandelijks voor Vriendin

14.09.2017 - Mis(s) Mirande neemt je vanaf volgende week mee in haar leven als Mis(s) 2017! Bekijk hier alvast een sneak preview van haar eerste vlog.

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 107 |