×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Spannend! Kijk jij morgen naar de cliffhanger van GTST?

Spannend! Kijk jij morgen naar de cliffhanger van GTST?
30.06.2016 -

Het is weer zover: de jaarlijkse cliffhanger van GTST staat op het programma. Morgen zal de laatste aflevering van het seizoen op de buis verschijnen, en men zegt dat dit een hele spannende gaat worden!


Hoogte- en dieptepunten komen in deze aflevering samen. Ook over verschillende personages in de serie is de vraag of ze blijven bestaan of niet. Dit heeft allemaal te maken met het huwelijk waar Meerdijk en de GTST fans al een lange tijd naar uit kijken: Nina en Bing zullen in het huwelijksbootje stappen. Maar dit gaat natuurlijk niet helemaal volgens plan.

De spanning tussen oude geliefdes Nina en Noud is om te snijden, maar daar blijft het niet bij. De ‘gepimpte’ bruidscaravan die wordt gezien als het grote huwelijkscadeau voor Nina en Bing, moet nog naar Meerdijk gebracht worden. Maar dit gaat niet zonder slag of stoot. Voor Rover, Sam, Sjoerd, Job en Anna, kan dit nog wel eens resulteren in een dramatische afloop.

Maar ook neemt GTST je mee in het verhaal van de serie Nieuwe tijden, welke deze zomer in de plek van GTST zal draaien. Sil en Amy besluiten Meerdijk in te ruilen voor Utrecht. Nieuwe tijden ontstaan wanneer het tweetal hospiteert voor een studentenhuis. Wat gaat er toch allemaal gebeuren? Zit jij morgen voor de buis? De spanning is om te snijden!

Plaats een reactie

1Reacties

Luister de leukste kersthits: Vriendin Kerst Afspeellijst

06.12.2017 - We vroegen lezeressen naar hun favoriete kersthit. Wij maakten een afspeellijst op YouTube en Spotify die je de komende weken eindeloos kan afspelen.

Luisteren
De allermooiste Kerst reclames

02.12.2017 - Nu december aangebroken is, kunnen we weer volop genieten van deze feestmaand. De sfeervolle winkelstraten, lekker thuis onder een dekentje met warme chocomel en niet te vergeten de prachtige Kerst reclames. We hebben de mooiste reclames van de afgelopen jaren uitgekozen.

Lees meer!

2

Wat is jouw favoriete kerstnummer? Stem voor de Vriendin Kerst Afspeellijst

29.11.2017 - Na Sinterklaas mogen de kerstliedjes weer uit de speakers galmen. Daarom maken wij op YouTube en Spotify de Vriendin Kerst Afspeellijst. Help ons mee door jouw favoriete liedje in te sturen.

Stem

1

Nu in de winkels: Vriendin Winterspecial

29.11.2017 - De mooiste verhalen, fijnste puzzels en winterse beauty trends vind je in de nieuwe Vriendin Winterspecial. Lekker veel pagina's voor maar € 3,50. Abonnees betalen slechts € 2,95 in de webshop.

Lees meer
Top 10 sinterklaaswensen van kinderen

25.11.2017 - Tegenwoordig zijn de computers, robots en technisch speelgoed niet meer weg te denken. Maar wat staat bij kinderen nou echt bovenaan hun verlanglijstje? Intertoys verzamelde 36.000 verlanglijstjes en maakte daaruit een top 10, die toch best verrassend is!

Lees meer
Happy Anniversary Trip: Disneyland Paris viert feest met 5 Vriendin-lezeressen

23.11.2017 - Disneyland Paris bestaat 25 jaar en Vriendin 20 jaar en dat is reden voor een groot feest. Vijf lezeressen die iets te vieren hebben mochten met hun familie of vriendinnen op Happy Anniversary Trip naar Disneyland Paris.

Lees meer

5

Mis(s) Mirande vlog #3 & 4 in Disneyland Paris + win een Mickey of Minnie knuffel

22.11.2017 - Disneyland Paris bestaat dit jaar 25 jaar! Om dit te vieren mochten Vriendin-lezeressen naar het park. Ook Mirande ging mee om een vlog te maken en geeft mooie prijzen weg.

Vlog

14

Win 10x het boek Pannenkoekdag en lees het interview met Claudia Willekes & Geertje Tensen

22.11.2017 - Claudia en Geertje hebben een gezond pannenkoekboek uitgebracht, pannenkoeken zonder witte bloem of toegevoegde suikers en gemaakt van wel 17 verschillende soorten meel. Ze laten ons zien dat je met pannenkoeken eindeloos kunt variëren op een gezonde én lekkere manier!

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 110 |