×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Lieve papa! Zondag zetten wij álle papa’s even in het zonnetje

Lieve papa! Zondag zetten wij álle papa’s even in het zonnetje
17.06.2016 -

Deze zondag zijn we even extra lief voor onze vader of onze man. Zet je kinderen aan het werk om een heerlijk ontbijtje te maken voor manlief of knutsel samen met ze een mooi cadeau.


Vaderdag komt natuurlijk ergens vandaag. Zo wilde een trotse vrouw in de Verenigde Staten, haar vader in het zonnetje zetten. Zij was zo blij met hem en wilde hem bedanken voor alle zorg, omdat hij als alleenstaande vader voor zes kinderen zorgde. Haar droom was om een nationale feestdag te maken, waar wij aan onze vaders laten zien hoe trots we op hem zijn. Dit is de Amerikaanse zeker gelukt. We vieren nu al meer dan een eeuw deze feestdag.

Maar hoe zetten wij onze vader in het zonnetje? Uiteraard door een bezoekje te brengen aan jouw lieve vader. Maar het is natuurlijk ook van belang dat je je kinderen al vroeg mee geeft dat er één dag in het jaar is, waar wij nóg liever zijn voor onze paps.

En daar komt een ontbijtje bij kijken. Kies ervoor om je kinderen het allemaal zelf te laten doen. Een eitje koken, moet kunnen, met vol trots presenteren ze dit aan hun papa. Spring met het hele gezin in bed en geniet van deze heerlijke zondag. Een ding is zeker, papa geniet van dit moment.

Knutsel met je kinderen een mannelijk cadeau. Met Vaderdag kun je alle kanten op. Waar vrouwen op Moederdag blij worden van een mooie bos bloemen of een lekkere bodylotion, is dit niet iets waar vaders waarde aan hechten. Knutsel daarom een gave stropdas, een leuke muismat, of laat op een andere manier weten waarom deze vader nu de beste is!

Ga op pad. Maak een wandeling met het gezin of ga naar de favoriete spot van jouw vader of je man. Sluit het af met een gezellig etentje. Wat je ook doet, vaders zijn vandaag absoluut blij!

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie

1

Mis(s) Mirande vlog #1 kijkje op Vriendin Shopdag + win een goodiebag

19.09.2017 - Mis(s) Mirande vlogt voor Vriendin en dit is haar eerste vlog! Ze gaat shoppen met haar moeder, doet fotoshoots en wordt officieel ambassadrice van Sunrise Medical Quicky. Ook vlogt Mirande op de Vriendin Shopdag.

Vlog
Twee nieuwe gratis Vriendin-posters

18.09.2017 - In Vriendin komen iedere week mooie spreuken voorbij. Wil je een inspirerende poster ophangen? We stellen nu twee nieuwe posters gratis beschikbaar om te downloaden en/of te printen. Leuk om in een lijstje te doen.

Posters
Leuk nieuws: Mis(s) Mirande vlogt vanaf volgende week maandelijks voor Vriendin

14.09.2017 - Mis(s) Mirande neemt je vanaf volgende week mee in haar leven als Mis(s) 2017! Bekijk hier alvast een sneak preview van haar eerste vlog.

Lees meer
Video: achter de schermen bij de gasthoofdredacteuren

12.09.2017 - Onze 20 gasthoofdredacteuren werkten hard aan ons verjaardagsnummer. Daarom verdienen zij een plek op de cover van deze week. De leuke fotoshoot legde webredacteur Myra vast in een video.

Zien

3

Vriendin bestaat 20 jaar!

12.09.2017 - Omdat we jarig zijn, komt deze week ons bijzondere verjaardagsnummer uit. Hoofdredacteur Sandera vertelt hoe het nummer is ontstaan.

Lees meer
Moét je zien: voorproefje Fifty Shades Freed

11.09.2017 - Waar waren we gebleven? Oja, er komt een bruiloft! Dat de knappe Grey heel wat vijanden heeft, konden we in de vorige films al zien. In dit voorproefje is te zien dat de spanning daarom stijgt.

Zien
20x de best gelezen artikelen van Vriendin.nl

11.09.2017 - Iedere week vind je weer nieuwe verhalen, nieuwtjes en tips op Vriendin.nl. Welke artikelen waren in het afgelopen jaren het populairst? We blikken terug.

Lees meer

2

Zo mooi: deze video laat zien hoe Dierenambulance twee zwanen weer samenbrengt

08.09.2017 - Dierenambulance Zuid-Holland Zuid zette een vrouwelijke zwaan gisteren terug in haar leefomgeving. Zo was zij weer terug bij de mannelijke zwaan. Hoe mooi het is dat de dieren elkaar weer ontmoeten, zie je in de video die op Twitter verscheen.

Video
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 107 |