×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Waarom je kunt genieten van het EK zelfs als Nederland niet mee doet

Waarom je kunt genieten van het EK zelfs als Nederland niet mee doet
10.06.2016 -

Vandaag gaat het EK van start. Alleen toch een beetje raar dat Nederland niet aan dit feest meedoet, toch!? Maar toch vinden wij dat je mag genieten van het EK, ook al heb je helaas geen Oranje shirtje aan, en wel hierom:


 

 

 

 

Je hoeft niet te zoeken naar een Oranje outfit
Elke keer is het weer hetzelfde liedje. Het EK of WK staat voor de deur en de gehele Oranje outfit moet wéér uit de kast worden gehaald. Maar waar laat je toch elke keer dat oranje shirt, hoed en toeter? De zolder en alle kasten in je huis overhoop halen, hoeft dit jaar niet. Je kunt op je gemak in je normale kleren genieten van het EK, ook weleens lekker, toch!?

Geen rotzooi op straat
De Oranje-gekte neemt vaak het hele land over. Leuk,  je geniet er zelf ook van en kunt je ook niet inhouden om je huis te versieren. Maar aan de andere kant is het ook best fijn wanneer straten en pleinen niet dagenlang vuilnisbelten zijn en je je straat in kunt rijden zonder overal oranje te zien.

We stellen ons open voor andere landen
Wat in deze tijd ook niet verkeerd is. Heb je bijvoorbeeld een vakantie huisje in Frankrijk, waar je elk jaar met heel veel plezier komt, dan is het niet raar als je dit jaar de Franse aanmoedigt. Of kies jij voor het land het meest dichtbij Nederland en trek je een rood shirt uit de kast en ben je dit jaar fanatiek fan van België?

Een wedstrijdje overslaan is geen probleem
Wanneer het Nederlands elftal speelt, moet je wel een hele goede reden hebben om niet te kijken. Of je vindt het uberhaupt niet leuk, dan wordt er sowieso niet gekeken. Maar wanneer je toch wel graag een wedstrijdje kijkt, gaat men er ook vanuit dat er wordt gekeken op welke dag of moment dit ook is. Naast het feit dat het gezellig is en je je echt verbonden voelt met het Nederlandse volk. Maar soms heb je eigenlijk even helemaal geen zin. En nu kun je dit uitspreken, ik weet niet of ik ga kijken, dat zie ik later wel.

Je kunt genieten van andere leuke sporten
Er zijn genoeg leuke sporten op de buis tijdens het EK. Je hoeft niet elke keer te kijken naar schwalbe makende sporters die meer toneel spelen dan voetballen. Ook weleens lekker, toch!? Daarnaast beginnen de Olympische spelen alweer in augustus, waar wij veel Nederlanders kunnen aanmoedigen!

Geniet van een 'rustig' EK, over twee jaar zijn we er in Rusland absoluut weer bij!

 

 

 

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie

Lekker het weekend in: dit zijn de vrolijkste nummers ooit

28.07.2017 - Het is wetenschappelijk bewezen dat de volgende nummers de vrolijkste nummers ooit gemaakt zijn.

Top-10
Kunstenaar wil Helmond wereldberoemd maken met leuke actie

27.07.2017 - En als jij hem helpt, kun je een weekendje weg winnen!

Zien

1

Zo kaap jij dé perfecte watermeloen uit de supermarkt

24.07.2017 - Zie je steeds weer die overheerlijke watermeloenen in de supermarkt liggen en overweeg je er eentje mee te nemen? Lees dan deze tips.

Lees de tips
Wauw! Met deze tas ben je straatverkopers te slim af

24.07.2017 - Willen we hebben...

Zien

2

Vriendin Shopdag: save the date

24.07.2017 - Kun jij ook niet wachten om je najaarsgarderobe bij elkaar te shoppen? Kom dan gezellig met een vriendin, je zus, je moeder of een buurvrouw naar de Vriendin Shopdag!

Meer info
5x jullie mooiste opblaasfiguren

24.07.2017 - Op Facebook vroegen we jullie om een foto met een flamingo, unicorn of ander opblaasfiguur. Deze vijf foto's winnen een Vriendin Zomerspecial!

Zien!
Leuke verzameltip: deze vrouw verzamelt koffiebekers van over de hele wereld

22.07.2017 - Iets origineels meenemen vanuit een ander land deze zomer? Deze Instagrammer drinkt aardig wat koffie in haar leven en neemt de mooiste koffiebekers mee voor haar verzameling. Welke vind jij het leukst?

Lees verder
Te leuk om mee te wachten: schoolspullen shoppen

22.07.2017 - De zomervakantie duurt nog wel even, maar de leukste schoolspulletjes liggen alweer in de winkels. Wij zetten een paar producten in de schijnwerpers ter inspiratie.

Shopping
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 103 |

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar jouw waardering voor Vriendin en naar wat je van Vriendin verwacht. We zouden je dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!