×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Waarom je kunt genieten van het EK zelfs als Nederland niet mee doet

Waarom je kunt genieten van het EK zelfs als Nederland niet mee doet
10.06.2016 -

Vandaag gaat het EK van start. Alleen toch een beetje raar dat Nederland niet aan dit feest meedoet, toch!? Maar toch vinden wij dat je mag genieten van het EK, ook al heb je helaas geen Oranje shirtje aan, en wel hierom:


 

 

 

 

Je hoeft niet te zoeken naar een Oranje outfit
Elke keer is het weer hetzelfde liedje. Het EK of WK staat voor de deur en de gehele Oranje outfit moet wéér uit de kast worden gehaald. Maar waar laat je toch elke keer dat oranje shirt, hoed en toeter? De zolder en alle kasten in je huis overhoop halen, hoeft dit jaar niet. Je kunt op je gemak in je normale kleren genieten van het EK, ook weleens lekker, toch!?

Geen rotzooi op straat
De Oranje-gekte neemt vaak het hele land over. Leuk,  je geniet er zelf ook van en kunt je ook niet inhouden om je huis te versieren. Maar aan de andere kant is het ook best fijn wanneer straten en pleinen niet dagenlang vuilnisbelten zijn en je je straat in kunt rijden zonder overal oranje te zien.

We stellen ons open voor andere landen
Wat in deze tijd ook niet verkeerd is. Heb je bijvoorbeeld een vakantie huisje in Frankrijk, waar je elk jaar met heel veel plezier komt, dan is het niet raar als je dit jaar de Franse aanmoedigt. Of kies jij voor het land het meest dichtbij Nederland en trek je een rood shirt uit de kast en ben je dit jaar fanatiek fan van België?

Een wedstrijdje overslaan is geen probleem
Wanneer het Nederlands elftal speelt, moet je wel een hele goede reden hebben om niet te kijken. Of je vindt het uberhaupt niet leuk, dan wordt er sowieso niet gekeken. Maar wanneer je toch wel graag een wedstrijdje kijkt, gaat men er ook vanuit dat er wordt gekeken op welke dag of moment dit ook is. Naast het feit dat het gezellig is en je je echt verbonden voelt met het Nederlandse volk. Maar soms heb je eigenlijk even helemaal geen zin. En nu kun je dit uitspreken, ik weet niet of ik ga kijken, dat zie ik later wel.

Je kunt genieten van andere leuke sporten
Er zijn genoeg leuke sporten op de buis tijdens het EK. Je hoeft niet elke keer te kijken naar schwalbe makende sporters die meer toneel spelen dan voetballen. Ook weleens lekker, toch!? Daarnaast beginnen de Olympische spelen alweer in augustus, waar wij veel Nederlanders kunnen aanmoedigen!

Geniet van een 'rustig' EK, over twee jaar zijn we er in Rusland absoluut weer bij!

 

 

 

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie

1

Mis(s) Mirande vlog #1 kijkje op Vriendin Shopdag + win een goodiebag

19.09.2017 - Mis(s) Mirande vlogt voor Vriendin en dit is haar eerste vlog! Ze gaat shoppen met haar moeder, doet fotoshoots en wordt officieel ambassadrice van Sunrise Medical Quicky. Ook vlogt Mirande op de Vriendin Shopdag.

Vlog
Twee nieuwe gratis Vriendin-posters

18.09.2017 - In Vriendin komen iedere week mooie spreuken voorbij. Wil je een inspirerende poster ophangen? We stellen nu twee nieuwe posters gratis beschikbaar om te downloaden en/of te printen. Leuk om in een lijstje te doen.

Posters
Leuk nieuws: Mis(s) Mirande vlogt vanaf volgende week maandelijks voor Vriendin

14.09.2017 - Mis(s) Mirande neemt je vanaf volgende week mee in haar leven als Mis(s) 2017! Bekijk hier alvast een sneak preview van haar eerste vlog.

Lees meer
Video: achter de schermen bij de gasthoofdredacteuren

12.09.2017 - Onze 20 gasthoofdredacteuren werkten hard aan ons verjaardagsnummer. Daarom verdienen zij een plek op de cover van deze week. De leuke fotoshoot legde webredacteur Myra vast in een video.

Zien

3

Vriendin bestaat 20 jaar!

12.09.2017 - Omdat we jarig zijn, komt deze week ons bijzondere verjaardagsnummer uit. Hoofdredacteur Sandera vertelt hoe het nummer is ontstaan.

Lees meer
Moét je zien: voorproefje Fifty Shades Freed

11.09.2017 - Waar waren we gebleven? Oja, er komt een bruiloft! Dat de knappe Grey heel wat vijanden heeft, konden we in de vorige films al zien. In dit voorproefje is te zien dat de spanning daarom stijgt.

Zien
20x de best gelezen artikelen van Vriendin.nl

11.09.2017 - Iedere week vind je weer nieuwe verhalen, nieuwtjes en tips op Vriendin.nl. Welke artikelen waren in het afgelopen jaren het populairst? We blikken terug.

Lees meer

2

Zo mooi: deze video laat zien hoe Dierenambulance twee zwanen weer samenbrengt

08.09.2017 - Dierenambulance Zuid-Holland Zuid zette een vrouwelijke zwaan gisteren terug in haar leefomgeving. Zo was zij weer terug bij de mannelijke zwaan. Hoe mooi het is dat de dieren elkaar weer ontmoeten, zie je in de video die op Twitter verscheen.

Video
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 107 |