×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Waarom je kunt genieten van het EK zelfs als Nederland niet mee doet

Waarom je kunt genieten van het EK zelfs als Nederland niet mee doet
10.06.2016 -

Vandaag gaat het EK van start. Alleen toch een beetje raar dat Nederland niet aan dit feest meedoet, toch!? Maar toch vinden wij dat je mag genieten van het EK, ook al heb je helaas geen Oranje shirtje aan, en wel hierom:


 

 

 

 

Je hoeft niet te zoeken naar een Oranje outfit
Elke keer is het weer hetzelfde liedje. Het EK of WK staat voor de deur en de gehele Oranje outfit moet wéér uit de kast worden gehaald. Maar waar laat je toch elke keer dat oranje shirt, hoed en toeter? De zolder en alle kasten in je huis overhoop halen, hoeft dit jaar niet. Je kunt op je gemak in je normale kleren genieten van het EK, ook weleens lekker, toch!?

Geen rotzooi op straat
De Oranje-gekte neemt vaak het hele land over. Leuk,  je geniet er zelf ook van en kunt je ook niet inhouden om je huis te versieren. Maar aan de andere kant is het ook best fijn wanneer straten en pleinen niet dagenlang vuilnisbelten zijn en je je straat in kunt rijden zonder overal oranje te zien.

We stellen ons open voor andere landen
Wat in deze tijd ook niet verkeerd is. Heb je bijvoorbeeld een vakantie huisje in Frankrijk, waar je elk jaar met heel veel plezier komt, dan is het niet raar als je dit jaar de Franse aanmoedigt. Of kies jij voor het land het meest dichtbij Nederland en trek je een rood shirt uit de kast en ben je dit jaar fanatiek fan van België?

Een wedstrijdje overslaan is geen probleem
Wanneer het Nederlands elftal speelt, moet je wel een hele goede reden hebben om niet te kijken. Of je vindt het uberhaupt niet leuk, dan wordt er sowieso niet gekeken. Maar wanneer je toch wel graag een wedstrijdje kijkt, gaat men er ook vanuit dat er wordt gekeken op welke dag of moment dit ook is. Naast het feit dat het gezellig is en je je echt verbonden voelt met het Nederlandse volk. Maar soms heb je eigenlijk even helemaal geen zin. En nu kun je dit uitspreken, ik weet niet of ik ga kijken, dat zie ik later wel.

Je kunt genieten van andere leuke sporten
Er zijn genoeg leuke sporten op de buis tijdens het EK. Je hoeft niet elke keer te kijken naar schwalbe makende sporters die meer toneel spelen dan voetballen. Ook weleens lekker, toch!? Daarnaast beginnen de Olympische spelen alweer in augustus, waar wij veel Nederlanders kunnen aanmoedigen!

Geniet van een 'rustig' EK, over twee jaar zijn we er in Rusland absoluut weer bij!

 

 

 

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie

1

Nieuwe reep Tony Chocolonely: melk pompoenpit cranberry

13.11.2017 - Dol op de chocolade van Tony Chocolonely? Vanaf vandaag vind je in de schappen van de Albert Heijn weer een nieuwe smaak.

Lees meer
Wat je moet weten van de 'elfde van de elfde'

11.11.2017 - Het carnavalsseizoen is vandaag officieel gestart. Op 11 november om elf over elf 's avonds komt de Raad van Elf voor het eerst weer bij elkaar. Ook wordt vandaag de nieuwe Prins Carnaval bekend gemaakt.

Lees meer!
Kookboekengeschenk: 'Smaakmakers'

10.11.2017 - Voor de eerste keer is er nu een Kookboekengeschenk. Bij aankoop van € 19,50 aan kookboeken krijg je het boek 'Smaakmakers' cadeau.

Lees meer!

1

Decoreer je huis met deze mandala-stencils

08.11.2017 - Hoe leuk zijn deze mandala-stencils! Volg de tips en versier je huiskamer, slaapkamer of keuken met een van deze mooie mandala's.

Lees meer!
Mega grote kerstmarkt in Amsterdam

08.11.2017 - Nog geen plannen voor Kerst? Van 22 december tot en met 1 januari komt er in Amsterdam een kerstmarkt. Laat je onderdompelen in winterse sferen in de RAI op de Winterparade.

Lees meer!
Maak je tuin klaar voor Sint-Maarten

06.11.2017 - Heb je flink ingeslagen en wil je zaterdag met Sint-Maarten zo veel mogelijk zingende kinderen met vrolijke lampionnen aan de deur? Zorg dan dat je tuin en je voordeur er gezellig uitzien met deze tips.

Lees meer!
Maak je eigen lego snoep

06.11.2017 - Niet met je eten spelen? Sommige snoepjes vragen er gewoon om zoals deze lego winegums. Leuk voor je kinderen of om neer te zetten op een feestje.

Maak je eigen lego snoep
Maken: hotel voor je kat

04.11.2017 - Webredacteur Melissa kwam tijdens haar vakantie dit schattige huisje tegen in een hotel. Je maakt hem zelf heel simpel voor je eigen kat.

Maken
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 109 |