×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Bijkletsen over het Eurovisie Songfestival (2016)

Bijkletsen over het Eurovisie Songfestival (2016)
14.05.2016 -

Vanavond is de finale van het Eurovisie Songfestival: spannend! Hoe ver gaat Douwe Bob komen in deze finale? Rond het Eurovisie Songfestival wordt altijd veel gezegd en geschreven. We hebben een paar opvallende momenten op een rijtje gezet.


Prachtige opening
De openingsact van dit jaar (winnende act 2015) was een spektakel. In plaats van de visuals van vorig jaar, werden nu talentvolle kinderen ingezet om met Måns Zelmerlöw te dansen en zingen. Bekijk hieronder deze versie van het nummer HeroesTeam Douwe
Dit jaar geen EK voetbal voor Nederland. Wel een zeer goede artiest op het Eurovisie Songfestival. De reacties op Douwe Bob klinken positief en veel mensen staan achter hem. Natuurlijk kwamen op social media leuke inhakers voorbij. 


Plagiaat?
Dit jaar stuurt Zweden de 17-jarige Frans met het lied If I Were Sorry. Meteen ging het gerucht rond dat dit liedje een voorbeeld is van plagiaat. Het lied lijkt namelijk enorm op hit Catch & Release van Matt Simons. Benieuwd of jij ook veel overeenkomsten hoort? Vergelijk dan de twee onderstaande video's. 


Foto: Shutterstock

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie