×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Dankjewel mama! Waarom mijn moeder de állerbeste is

Dankjewel mama! Waarom mijn moeder de állerbeste is
08.05.2016 -

Het is vandaag Moederdag! De dag dat alles in het teken staat van onze moeders. En dat zijn er veel in Nederland. Moeders ga achterover zitten en laat je verwennen. Deze dag is van jullie. Op Vriendin.nl zetten wij vandaag verschillende moeders in het zonnetje. Vriendin-lezeressen vertellen waarom hun moeder de allerliefste is.


Het gezin waarin je opgroeit is tekenend voor de rest van je leven. Je leert de wereld kennen, leert meer over de dagelijkse normen en waarden, maar je leert vooral ook jezelf kennen. Iemand die daar een hele grote rol inspeelt is je moeder. Je moeder is iemand die je begrijpt en die je telkens weer oppakt wanneer je het even zwaar hebt. Je rots in de branding en iemand die je altijd mag vertrouwen.

Op een gegeven moment ben je zelf moeder. Jij leert jouw kinderen weer meer over de wereld en laat ze kennis maken met verschillende normen en waarden. Misschien is jouw moeder er niet meer, misschien zie je haar vandaag nog. Maar vandaag is het Moederdag. Elke moeder, of ze er nog is of niet, mag in het zonnetje worden gezet en dát doen wij vandaag.

Sharon
“Mijn moeder is de allerbeste, omdat ze na een herseninfarct in 2014, nu ook borstkanker heeft verslagen!”


Beste herinnering:
"We hebben heel veel goede herinneringen samen. Deze herinneringen zijn vooral ontstaan door alles wat we hebben meegemaakt. Geregeld proberen we een moeder en dochter uitje te plannen. Hier trekken we de hele dag voor uit. We hebben al heel veel mooie, gezellige dagen gehad. Wegens haar zorgelijke gezondheid van de laatste jaren, is het nu alweer een poos geleden, maar we hopen op korte termijn weer van alles te kunnen ondernemen om zo nog meer herinneringen te maken!"

Ingeborg
“Mijn moeder is de allerbeste moeder om zoveel redenen. Ze was en is er altijd voor haar kinderen en kleinkinderen. En ook onze leen/pleegkinderen neemt ze er met liefde bij.  Ze staat altijd voor ons klaar!  En, niet heel onbelangrijk: mijn moeder en ik kunnen echt in een deuk liggen en samen genieten van de leuke dingen van het leven. Ik kan me geen betere moeder wensen en ik hou zielsveel van haar. Lieve mam you are the best!!!!”

Beste herinnering:
"Mijn trouwdag en dan vooral de voorbereiding  in de ochtend. Ik vond het zo'n bijzonder moment om samen mijn trouwjurk aan te trekken. Ik ben echt van huis uit getrouwd en dit was het moment dat ik me realiseerde.....dit is het: ik ga het ouderlijkhuis uit.

Evelien
“Omdat ze me altijd steunt en achter me staat! Me stimuleert en motiveert, al mijn beren en leeuwen vangt als ik ze weer eens losgelaten heb! Haar onvoorwaardelijke liefde! Gewoon eigenlijk, omdat ze mijn moeder is, is ze de allerliefste!”

Beste herinnering:
"De beste herinnering, dat zijn er natuurlijk heel veel! Een hele verse herinnering is er wel: We hebben vorige week samen mijn aller eerste autootje gekocht, samen proefritten maken en samen onderhandelen met de autoverkoper was erg leuk! Of samen een jurk naaien voor mijn afstuderen afgelopen jaar, is ook een erg mooie herinnering met een tastbaar resultaat."

Waarom is jouw moeder de beste? Denk hier vandaag nog even extra overna! Vriendin-lezeressen, bedankt dat jullie je verhaal met ons deelden. Fijne Moederdag!

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie

1

3 redenen waarom broers en zussen ons gelukkig en gezond houden

30.09.2017 - Vandaag is het Nationale Broer en Zus Dag. Dé perfecte dag om even stil te staan bij de waarde van jouw broer(s) en/of zus(sen).

Lees meer
Download gratis een lief kaartje voor je broer of zus

28.09.2017 - Aanstaande zaterdag (30 september) is het Nationale Broer en Zus-dag. Tijd om jouw broer en/of zus in het zonnetje te zetten. Wij maakten verschillende kaartjes die je gratis kunt downloaden en printen.

Gratis kaartje

1

De Vriendin Woonspecial ligt nu in de winkels

27.09.2017 - Inspiratie voor jouw huis vind je nu in de nieuwste Vriendin Woonspecial. 62 pagina's binnenkijken, woontips van 5 woondeskundigen en ontdek de nieuwste trends.

Lees meer
10 feitjes om je maandagmiddag wat op te vrolijken

25.09.2017 - Zie je op tegen de donkere herfstdagen? Of voel je je even down? Lees dan snel deze feitjes even door. Deze vrolijke feitjes zorgen gegarandeerd voor een lach op je gezicht en maken deze grauwe dagen wat dragelijker.

Lees meer
Op dit Instagram-account vind je de meest bizarre schmink-voorbeelden

22.09.2017 - Halloween komt steeds dichterbij. Om alvast in de stemming te komen, delen we dit Instagram-account met bizarre beelden.

Zien!

1

Mis(s) Mirande vlog #1 kijkje op Vriendin Shopdag + win een goodiebag

19.09.2017 - Mis(s) Mirande vlogt voor Vriendin en dit is haar eerste vlog! Ze gaat shoppen met haar moeder, doet fotoshoots en wordt officieel ambassadrice van Sunrise Medical Quicky. Ook vlogt Mirande op de Vriendin Shopdag.

Vlog
Twee nieuwe gratis Vriendin-posters

18.09.2017 - In Vriendin komen iedere week mooie spreuken voorbij. Wil je een inspirerende poster ophangen? We stellen nu twee nieuwe posters gratis beschikbaar om te downloaden en/of te printen. Leuk om in een lijstje te doen.

Posters
Leuk nieuws: Mis(s) Mirande vlogt vanaf volgende week maandelijks voor Vriendin

14.09.2017 - Mis(s) Mirande neemt je vanaf volgende week mee in haar leven als Mis(s) 2017! Bekijk hier alvast een sneak preview van haar eerste vlog.

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 107 |