×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Dankjewel mama! Waarom mijn moeder de állerbeste is

Dankjewel mama! Waarom mijn moeder de állerbeste is
08.05.2016 -

Het is vandaag Moederdag! De dag dat alles in het teken staat van onze moeders. En dat zijn er veel in Nederland. Moeders ga achterover zitten en laat je verwennen. Deze dag is van jullie. Op Vriendin.nl zetten wij vandaag verschillende moeders in het zonnetje. Vriendin-lezeressen vertellen waarom hun moeder de allerliefste is.


Het gezin waarin je opgroeit is tekenend voor de rest van je leven. Je leert de wereld kennen, leert meer over de dagelijkse normen en waarden, maar je leert vooral ook jezelf kennen. Iemand die daar een hele grote rol inspeelt is je moeder. Je moeder is iemand die je begrijpt en die je telkens weer oppakt wanneer je het even zwaar hebt. Je rots in de branding en iemand die je altijd mag vertrouwen.

Op een gegeven moment ben je zelf moeder. Jij leert jouw kinderen weer meer over de wereld en laat ze kennis maken met verschillende normen en waarden. Misschien is jouw moeder er niet meer, misschien zie je haar vandaag nog. Maar vandaag is het Moederdag. Elke moeder, of ze er nog is of niet, mag in het zonnetje worden gezet en dát doen wij vandaag.

Sharon
“Mijn moeder is de allerbeste, omdat ze na een herseninfarct in 2014, nu ook borstkanker heeft verslagen!”


Beste herinnering:
"We hebben heel veel goede herinneringen samen. Deze herinneringen zijn vooral ontstaan door alles wat we hebben meegemaakt. Geregeld proberen we een moeder en dochter uitje te plannen. Hier trekken we de hele dag voor uit. We hebben al heel veel mooie, gezellige dagen gehad. Wegens haar zorgelijke gezondheid van de laatste jaren, is het nu alweer een poos geleden, maar we hopen op korte termijn weer van alles te kunnen ondernemen om zo nog meer herinneringen te maken!"

Ingeborg
“Mijn moeder is de allerbeste moeder om zoveel redenen. Ze was en is er altijd voor haar kinderen en kleinkinderen. En ook onze leen/pleegkinderen neemt ze er met liefde bij.  Ze staat altijd voor ons klaar!  En, niet heel onbelangrijk: mijn moeder en ik kunnen echt in een deuk liggen en samen genieten van de leuke dingen van het leven. Ik kan me geen betere moeder wensen en ik hou zielsveel van haar. Lieve mam you are the best!!!!”

Beste herinnering:
"Mijn trouwdag en dan vooral de voorbereiding  in de ochtend. Ik vond het zo'n bijzonder moment om samen mijn trouwjurk aan te trekken. Ik ben echt van huis uit getrouwd en dit was het moment dat ik me realiseerde.....dit is het: ik ga het ouderlijkhuis uit.

Evelien
“Omdat ze me altijd steunt en achter me staat! Me stimuleert en motiveert, al mijn beren en leeuwen vangt als ik ze weer eens losgelaten heb! Haar onvoorwaardelijke liefde! Gewoon eigenlijk, omdat ze mijn moeder is, is ze de allerliefste!”

Beste herinnering:
"De beste herinnering, dat zijn er natuurlijk heel veel! Een hele verse herinnering is er wel: We hebben vorige week samen mijn aller eerste autootje gekocht, samen proefritten maken en samen onderhandelen met de autoverkoper was erg leuk! Of samen een jurk naaien voor mijn afstuderen afgelopen jaar, is ook een erg mooie herinnering met een tastbaar resultaat."

Waarom is jouw moeder de beste? Denk hier vandaag nog even extra overna! Vriendin-lezeressen, bedankt dat jullie je verhaal met ons deelden. Fijne Moederdag!

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie

Door deze uitvinding til jij de wasmachine binnenkort in je eentje de trap op

17.08.2017 - Oké, een beetje hulp is wel fijn, maar grote spierballen zijn bij het tillen van de wasmachine in de toekomst helemaal niet meer nodig.

Lees meer
Gratis Vriendin-posters: leuk om in te lijsten

14.08.2017 - In Vriendin komen iedere week mooie spreuken voorbij. Wil je een inspirerende poster ophangen? We stellen nu twee posters gratis beschikbaar om te downloaden en/of te printen. Leuk om in een lijstje te doen.

Zien!
Linkshandigendag: trucjes voor linkshandigen op een rij

13.08.2017 - Het kan weleens onhandig zijn om als linkshandige door het leven te gaan. Slechts 10 procent van de wereldbevolking is linkshandig, dus dagelijkse producten worden ontworpen voor rechtshandigen mensen. Echt een heel groot drama is het niet, maar vandaag op Linkshandigendag staan we even stil bij handige trucjes en leuke feitjes.

Lees meer
Hoera! Het is Internationale Kattendag en dat vieren we met jullie mooiste foto's

08.08.2017 - Omdat de Vriendin-redactie dol is op huisdieren en omdat het 8 augustus Internationale Kattendag is, hebben we hier jullie mooiste kattenfoto’s verzameld. We vroegen jullie om foto's op Facebook en kregen meer dan 700 foto's!

Zien
Te schattige foto's: de jaguarwelpen Artis voor het eerst naar buiten

07.08.2017 - Op 28 juni werden in Artis twee schattige jaguarwelpen geboren. Na vijf weken in het nest te blijven, hebben ze nu hun eerste stapjes in het buitenverblijf gezet. Vrijwilliger Joke Kok zag het en maakte foto's!

Lees meer
De 10 grappigste uitspraken van jullie kinderen

07.08.2017 - Vorige week vroegen we jullie op Facebook om de grappigste uitspraken van jullie kinderen. We hebben hard gelachen om de reacties. Daarom delen we er 10.

Lees meer
Deze is voor de mannen: zo vind je een perfect cadeautje

04.08.2017 - Mannen opgelet! Kost het altijd veel moeite om een cadeautje voor je vrouw of vriendin te vinden? Wij hebben een slimme truc gevonden.

Lees meer
Op deze Facebookpagina vind je de leukste uitspraken van kinderen

03.08.2017 - Ze zijn gênant, grappig en soms heel slim: de uitspraken van kinderen. De volgende Facebookpagina verzamelt leuke uitspraken.

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 105 |

Vriendin Shopdag in Tilburg 9 september 2017

Kun jij ook niet wachten om je najaarsgarderobe bij elkaar te shoppen? 
Kom dan gezellig met een vriendin, je zus, je moeder of een buurvrouw naar de Vriendin Shopdag op 9 september in Tilburg!

Profiteer van exclusieve Vriendin-korting, ontvang een goodiebag en geniet van leuke extra’s.

Ook kan je gezellig bijkletsen met vriendinnen in verschillende horecagelegenheden. Dit wil je niet missen!

 

Profiteer van:

  • Exclusieve Vriendin korting bij winkels
  • Exclusieve Vriendin korting bij horeca gelegenheden
  • Een gevulde goodiebag
  • Leuke extra’s!