×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Tv-tip: Married at First Sight

Tv-tip: Married at First Sight
20.02.2016 -

Liefde op het eerste gezicht, dart kennen we wel. Maar in het nieuwe tv-programma Married at First Sight stappen acht singles met wildvreemde in het huwelijksbootje.


Peter van der Vorst gaat voor RTL4 het programma Married at First Sight presenteren. Acht singles stappen in het programma met een wildvreemde het huwelijksbootje. De bruid en bruidegom weten niets van elkaar tot het moment dat ze elkaar bij het altaar treffen, enkele minuten voordat ze het jawoord geven. Een team bestaande uit een psycholoog, seksuoloog en een bioloog onderwerpt de kandidaten aan diverse fysieke en psychologische tests. Na het bekijken van de testresultaten worden de matches gekozen.

Na de bruiloft gaat het kersverse bruidspaar op huwelijksreis om elkaar eindelijk echt te leren kennen. Wanneer ze weer in Nederland zijn, trekken ze bij elkaar in om hun relatie verder vorm te geven. Het huwelijk heeft een proeftijd van vijf weken. Na de proefperiode komen de kandidaten terug bij de experts en maken ze de beslissing: blijven ze getrouwd of gaan ze scheiden?

Married at First Sight, vanaf 1 maart, 21.30, RTL4

Foto: Shutterstock

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie