×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Een kusje voor jou!

Een kusje voor jou!
11.02.2016 -

Verstuur een valentijnskaart naar jouw grote liefde met een echt kusje of je geurtje. Net als vorig jaar kun je je kaart gratis verzenden door een zoen op het postzegelvakje te drukken. Dit jaar is er ook iets nieuws: de Kuszegel.


Zo werkt het!
Koop tussen 9 en 12 februari een valentijnskaart bij een Primera of The Read Shop en ontvang een gratis Kuszegel. Plak de zegel op de kaart en spray met een lekker luchtje op de zegel. Hoe leuk: nu verschijnt er een kusje. Of verstuur je kaart net als vorig jaar: pak je lippenstift en geef een dikke kus op het postzegelvakje.

Vorig jaar was de actie een enorm succes. Daarom biedt PostNL ook dit jaar de mogelijkheid om liefde in Nederland te verspreiden. 

Foto: PostNL

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie