×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Kerst is geen Kerst zonder…

Kerst is geen Kerst zonder…
24.12.2015 -

De Vriendin redactie vertelt.


“… de kipkerrieragout van mijn moeder, zo lekker!”
Vormgeefster Susanne

“… het beste kerstnummer aller tijden: Driving home for Christmas van Chris Rea. Elk jaar rijden we heel wat kilometers om de beide families te zien en dit liedje is dan wel heel toepasselijk!”
Lifestyleredacteur Erica

“… de jaarlijkse gourmet met mijn lieve ouders, broer en vriend.”
Webredacteur Melissa

“… worstenbroodjes. Vroeger aten we die met mijn ouders altijd bij het ontbijt en op Kerstavond bij mijn oma na de mis. Nu vier ik Kerst eigenlijk nooit, ik ga meestal op vakantie, maar toch heb ik altijd even zo’n moment: waar zijn de worstenbroodjes?!”
Lifestyleredacteur Tessa

“… het kerstdiner met oma en kinderen aan een prachtig gedekte tafel. Ieder jaar weer anders.”
Redactie-assistente Saskia

“… glitters! Mijn nieuwe glitterjurkje hangt al sinds oktober in de kast. Met Kerst pak ik helemaal uit.”
Bladmanager Fleur

“… chocoladekerstkransjes met spikkels aan rode linten in de boom. Die hangen we erin als we de boom optuigen, en eten we op als het Kerst is.”
Reportageredacteur Ella Mae

“… alle foute kersthits! Ik zet mijn autoradio op Sky en zing onderweg uit volle borst mee. Mijn allerfavorietst: The power of love van Frankie goes to Hollywood. Heerlijk.”
Eindredacteur Beatrijs

“… het kerstontbijt met mijn man en dochters. We pakken dan een voor een de kerstcadeautjes uit.”
Chef Renske

“… lichtjes en liefde.”
Reportageredacteur Sonja

Foto: Brenda van Leeuwen

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie

1

Mis(s) Mirande vlog #1 kijkje op Vriendin Shopdag + win een goodiebag

19.09.2017 - Mis(s) Mirande vlogt voor Vriendin en dit is haar eerste vlog! Ze gaat shoppen met haar moeder, doet fotoshoots en wordt officieel ambassadrice van Sunrise Medical Quicky. Ook vlogt Mirande op de Vriendin Shopdag.

Vlog
Twee nieuwe gratis Vriendin-posters

18.09.2017 - In Vriendin komen iedere week mooie spreuken voorbij. Wil je een inspirerende poster ophangen? We stellen nu twee nieuwe posters gratis beschikbaar om te downloaden en/of te printen. Leuk om in een lijstje te doen.

Posters
Leuk nieuws: Mis(s) Mirande vlogt vanaf volgende week maandelijks voor Vriendin

14.09.2017 - Mis(s) Mirande neemt je vanaf volgende week mee in haar leven als Mis(s) 2017! Bekijk hier alvast een sneak preview van haar eerste vlog.

Lees meer
Video: achter de schermen bij de gasthoofdredacteuren

12.09.2017 - Onze 20 gasthoofdredacteuren werkten hard aan ons verjaardagsnummer. Daarom verdienen zij een plek op de cover van deze week. De leuke fotoshoot legde webredacteur Myra vast in een video.

Zien

3

Vriendin bestaat 20 jaar!

12.09.2017 - Omdat we jarig zijn, komt deze week ons bijzondere verjaardagsnummer uit. Hoofdredacteur Sandera vertelt hoe het nummer is ontstaan.

Lees meer
Moét je zien: voorproefje Fifty Shades Freed

11.09.2017 - Waar waren we gebleven? Oja, er komt een bruiloft! Dat de knappe Grey heel wat vijanden heeft, konden we in de vorige films al zien. In dit voorproefje is te zien dat de spanning daarom stijgt.

Zien
20x de best gelezen artikelen van Vriendin.nl

11.09.2017 - Iedere week vind je weer nieuwe verhalen, nieuwtjes en tips op Vriendin.nl. Welke artikelen waren in het afgelopen jaren het populairst? We blikken terug.

Lees meer

2

Zo mooi: deze video laat zien hoe Dierenambulance twee zwanen weer samenbrengt

08.09.2017 - Dierenambulance Zuid-Holland Zuid zette een vrouwelijke zwaan gisteren terug in haar leefomgeving. Zo was zij weer terug bij de mannelijke zwaan. Hoe mooi het is dat de dieren elkaar weer ontmoeten, zie je in de video die op Twitter verscheen.

Video
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 107 |