×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Kerst is geen Kerst zonder…

Kerst is geen Kerst zonder…
24.12.2015 -

De Vriendin redactie vertelt.


“… de kipkerrieragout van mijn moeder, zo lekker!”
Vormgeefster Susanne

“… het beste kerstnummer aller tijden: Driving home for Christmas van Chris Rea. Elk jaar rijden we heel wat kilometers om de beide families te zien en dit liedje is dan wel heel toepasselijk!”
Lifestyleredacteur Erica

“… de jaarlijkse gourmet met mijn lieve ouders, broer en vriend.”
Webredacteur Melissa

“… worstenbroodjes. Vroeger aten we die met mijn ouders altijd bij het ontbijt en op Kerstavond bij mijn oma na de mis. Nu vier ik Kerst eigenlijk nooit, ik ga meestal op vakantie, maar toch heb ik altijd even zo’n moment: waar zijn de worstenbroodjes?!”
Lifestyleredacteur Tessa

“… het kerstdiner met oma en kinderen aan een prachtig gedekte tafel. Ieder jaar weer anders.”
Redactie-assistente Saskia

“… glitters! Mijn nieuwe glitterjurkje hangt al sinds oktober in de kast. Met Kerst pak ik helemaal uit.”
Bladmanager Fleur

“… chocoladekerstkransjes met spikkels aan rode linten in de boom. Die hangen we erin als we de boom optuigen, en eten we op als het Kerst is.”
Reportageredacteur Ella Mae

“… alle foute kersthits! Ik zet mijn autoradio op Sky en zing onderweg uit volle borst mee. Mijn allerfavorietst: The power of love van Frankie goes to Hollywood. Heerlijk.”
Eindredacteur Beatrijs

“… het kerstontbijt met mijn man en dochters. We pakken dan een voor een de kerstcadeautjes uit.”
Chef Renske

“… lichtjes en liefde.”
Reportageredacteur Sonja

Foto: Brenda van Leeuwen

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie

Leuke verzameltip: deze vrouw verzamelt koffiebekers van over de hele wereld

22.07.2017 - Iets origineels meenemen vanuit een ander land deze zomer? Deze Instagrammer drinkt aardig wat koffie in haar leven en neemt de mooiste koffiebekers mee voor haar verzameling. Welke vind jij het leukst?

Lees verder
Te leuk om mee te wachten: schoolspullen shoppen

22.07.2017 - De zomervakantie duurt nog wel even, maar de leukste schoolspulletjes liggen alweer in de winkels. Wij zetten een paar producten in de schijnwerpers ter inspiratie.

Shopping
Lezeressen vertellen: 'Dit is het liefste wat hij ooit voor me deed...'

20.07.2017 - Soms kun je hem wel achter het behang plakken, maar soms laat hij je hart smelten. Tien lezeressen vertellen wat hun man speciaal voor hen deed *verliefde zucht*.

Lees meer
Video: leraren halen alles uit de kast om geslaagden te feliciteren

20.07.2017 - Met het 'Geslaagdenlied 2017' doen twee leraren van het Vechtdal College Hardenberg wel heel erg hun best om de leerlingen in het zonnetje te zetten.

Zien
Video: krijg het zomergevoel met de zonnebloem

19.07.2017 - Is het al zomer? Niets zegt ‘zonnig, warm en vrolijk’ zo duidelijk als de zonnebloem. Webredacteur Myra reed in een oude eend mee met de Zonnebloemrally. Krijg een zomergevoel door de video te kijken en lees drie leuke tips over de zonnebloem.

Lees meer
Vrouw filmt jaren haar snurkende man en maakt er Despacito remix van

19.07.2017 - Dat Despacito hét liedje is van deze zomer, weten we. Maar wat vind jij van deze versie? Een vrouw filmde haar snurkende man vier jaar lang en maakte er een remix van. Moet je even zien...

Zien!
Tickets vanaf vandaag beschikbaar: Disneyweken Pathé in september

18.07.2017 - In september kun je al je favoriete Disneyfilms op het grote doek terugzien. Benieuwd welke films dat zijn?

Lees meer
Vergeet je plantjes water te geven? Haal een ecosysteem in huis

17.07.2017 - Planten in een ecosysteem voeden zichzelf, omdat het water niet naar buiten kan en de vaas steeds vochtig blijft. Handig, want zo maakt het niet meer uit of je ze vergeet water te geven. Extra handig als je lang op vakantie gaat!

Lees verder
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 103 |

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar jouw waardering voor Vriendin en naar wat je van Vriendin verwacht. We zouden je dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!