×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

De leukste plaatjes van huisdieren die je vandaag gaat zien

De leukste plaatjes van huisdieren die je vandaag gaat zien
30.09.2015 -

Wij hebben ze: de leukste beelden van heerlijk luie, lieve en schattige huisdieren. Dankzij al jullie inzendingen natuurlijk, bedankt allemaal!


Het is bijna Dierendag en daarom vind je deze week in Vriendin lieve, grappige en ontroerende redenen waarom huisdieren geweldig zijn.

Omdat dierenplaatjes heel leuk zijn om te bekijken, vroeg Vriendin jou om een foto van je huisdier.

De inzendingen stroomden binnen. Via Facebook, maar ook per mail. We konden bijna niet kiezen!

Schattige katten
We trappen af met schattige foto's van katten. 

Redacteur Sonja op de bank met haar poezenkinderen Ruff en Muis.

Webredacteur Melissa met haar kat Binkie. 

Dit is Beauty, de kat van Judith. Ze zoekt altijd bijzondere plekjes om lekker te liggen.

Marjan stuurde ons een foto van de zusjes Jip en Janneke: me and my shadow. 

De kat van Alies geniet dagelijks van de ochtendkrant. 

Aahw, en dit is de luie dondersteen Mouse van René en Marlou.

De meeste katten houden helemaal niet van water, maar Piet, de kat van Astrid, staat graag lang in de regen. Hij loopt pas naar binnen als hij echt drijfnat is. 

Dit schatje van Suzanne heet Tijger Lily. 

Wat een luie schatten: Turbo en Bliksem. Lindy maakte deze leuke foto met veel geduld. 


Lieve hondjes

Dit is Vasso. Hoofdredacteur Sandera en haar gezin vonden Vasso als pup in Italië. Ze besloten hem een thuis te geven. Vasso was laatst ook gezellig een dagje op de redactie.


Het schattige hondje Oscar van redacteur Sanne.

Dit is Beau en al 9 jaar een lieverd. Volgens baasje Loes verdient Beau het om eens in het zonnetje te staan. In moeilijke tijden staat Beau altijd voor haar klaar. 

Van links naar rechts: Brittney, Simra en Summer. Volgens baasje Angelique zijn ze de liefste honden van de hele wereld! 

Ivonne stuurde ons een foto van Chico, nu alweer 10 jaar. 

Kijk hoe stoer: dit is Diesel van 
Klemao en Kimberley. Hij is super lief, kan heel lui zijn, maar ook lekker speels. 

Maak kennis met fotomodel Gismo. Volgens baasje Vera is Gismo altijd vrolijk en lekker eigenwijs. Lekker met z'n ogen dicht op de foto! 

Brr.. soms is het gewoon koud in Nederland. Het lieve hondje in dit dekentje heet Jodi en is al 10 jaar oud. Baasje Ina is dol op dit lieve beestje. 


Dit is Pamela met haar hondje Miley. Omdat de vriend van Pamela veel werkt, is Miley een goed gezelschap en een heerlijk knuffeldier. 


We kregen ook nog deze leuke video van Lida. In de video zie je haar hondje Rakkertje. 

Fijne konijnen
Dit is Joep, het schattige konijntje op de openingsfoto van dit artikel. Volgens baasje Elise kijkt hij altijd schattig en leest zelfs Vriendin.

Mariska stuurde ons deze leuke foto van Bae en Chayenne. Ze zijn onafscheidelijk. 

Dit is Meike met haar lieve en zachte konijntjes Ko en Nijn. 

Dit is Sientje, het superschattige konijntje van Gemma. Ze kreeg dit konijntje van haar vriend. Sientje huppelt elke dag vrolijk door het huis. Schattig toch, dat oortje zo rechtop? 


Nog veel meer mooie dieren..
.. en deze huisdieren zijn ook al zo leuk! 

Familie Willemsen hebben naast hun honden en katten 2 leguanen. 


Kijk: een muzikaal duo. Dit is Juan met zijn papegaai Nellies. Ze hebben samen een bijzondere band opgebouwd en dat is goed te zien op de onderstaande foto. 

Plaats een reactie

2Reacties

 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem wo 30 sep '15 20:19

  Wij hebben een schat van een hond, hij is nu net 2 jaar oud en op dierendag 2 jaar bij ons thuis, we zijn heele rg blij met Spike, want onze vorige hond had een tumor in zijn hoofd, dat was mijn hond, klinkt gek, maar zo voelde het wel! Bobby hebben we moeten in laten slapen, hij was bijna 13 jaar, en we hopen dat Spike ook zo oud mag worden, lieve groet en allen een hele fijne dierendag toegewenst!
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  yvonnezeep wo 30 sep '15 21:14

  ik heb een heel lief konijn ze heet nola,En springt op de bank en stoelen en kijkt mijn heel lief aan en geeft knip oogjes ! !
  Reageer!

1

Mis(s) Mirande vlog #1 kijkje op Vriendin Shopdag + win een goodiebag

19.09.2017 - Mis(s) Mirande vlogt voor Vriendin en dit is haar eerste vlog! Ze gaat shoppen met haar moeder, doet fotoshoots en wordt officieel ambassadrice van Sunrise Medical Quicky. Ook vlogt Mirande op de Vriendin Shopdag.

Vlog
Twee nieuwe gratis Vriendin-posters

18.09.2017 - In Vriendin komen iedere week mooie spreuken voorbij. Wil je een inspirerende poster ophangen? We stellen nu twee nieuwe posters gratis beschikbaar om te downloaden en/of te printen. Leuk om in een lijstje te doen.

Posters
Leuk nieuws: Mis(s) Mirande vlogt vanaf volgende week maandelijks voor Vriendin

14.09.2017 - Mis(s) Mirande neemt je vanaf volgende week mee in haar leven als Mis(s) 2017! Bekijk hier alvast een sneak preview van haar eerste vlog.

Lees meer
Video: achter de schermen bij de gasthoofdredacteuren

12.09.2017 - Onze 20 gasthoofdredacteuren werkten hard aan ons verjaardagsnummer. Daarom verdienen zij een plek op de cover van deze week. De leuke fotoshoot legde webredacteur Myra vast in een video.

Zien

3

Vriendin bestaat 20 jaar!

12.09.2017 - Omdat we jarig zijn, komt deze week ons bijzondere verjaardagsnummer uit. Hoofdredacteur Sandera vertelt hoe het nummer is ontstaan.

Lees meer
Moét je zien: voorproefje Fifty Shades Freed

11.09.2017 - Waar waren we gebleven? Oja, er komt een bruiloft! Dat de knappe Grey heel wat vijanden heeft, konden we in de vorige films al zien. In dit voorproefje is te zien dat de spanning daarom stijgt.

Zien
20x de best gelezen artikelen van Vriendin.nl

11.09.2017 - Iedere week vind je weer nieuwe verhalen, nieuwtjes en tips op Vriendin.nl. Welke artikelen waren in het afgelopen jaren het populairst? We blikken terug.

Lees meer

2

Zo mooi: deze video laat zien hoe Dierenambulance twee zwanen weer samenbrengt

08.09.2017 - Dierenambulance Zuid-Holland Zuid zette een vrouwelijke zwaan gisteren terug in haar leefomgeving. Zo was zij weer terug bij de mannelijke zwaan. Hoe mooi het is dat de dieren elkaar weer ontmoeten, zie je in de video die op Twitter verscheen.

Video
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 107 |