×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Inspiratie: de allermooiste koekjes!

Inspiratie: de allermooiste koekjes!
21.08.2015 -

Op de website Sweetambs.com, deelt Amber Spiegel haar talent voor het decoreren van koekjes. Ze plaatst de mooiste videotutorials van koekjes in de meest uiteenlopende thema’s.


Ja, echt waar: op de afbeelding hier links zie je koekjes. Wij kunnen het niet namaken, maar wat deze vrouw maakt zijn niet zomaar koekjes: het zijn stuk voor stuk kleine kunstwerkjes. Zo maakt ze nagellakflesjes, prinsessenkoekjes of koekjes met prachtige bloemen.

Inspiratie
Op haar website, Facebookpagina en YouTube-account deelt Amber haar werk. Op haar Facebookpagina worden haar filmpjes versneld afgespeeld. Het is dus erg leuk om haar te volgen, want dan krijg je een keer in de zoveel tijd een mooie video in je tijdlijn.

Video's
Hieronder vind je een greep uit haar werk:Bron: Sweetambs.com
Foto: Screenshot afkomstig van YouTube.com

Plaats een reactie

Wil jij deze artiest volgen op social media?

    •  
    •  

 Reacties

Geef als eerste een reactie