Thuis

Nieuw: Het Zussenboek

Als jij een zus hebt, weet je hoe bijzonder een zussenband kan zijn. Je begrijpt elkaar als geen ander en kent elkaar al zo lang dat je ontzettend veel hebt meegemaakt samen. Omdat het erg leuk is om die herinneringen allemaal te bewaren, is er nu het Zussenboek.

Die ene keer dat jullie samen met vriendinnen de vakantie van jullie leven hadden, of die slaande ruzie om een hele leuke jongen; alle gezamenlijke herinneringen kunnen jullie kwijt in Het Zussenboek. In dit boek is niet alleen ruimte voor herinneringen, alles wat met jullie bijzondere relatie te maken heeft, komt aan bod. Je vertelt over je zus, over hoe je haar ziet, wat je in haar bewondert en hoe ze als kind was. Je vertelt over jezelf, en uiteraard over jullie samen. Over wat jullie samen nog moeten doen en wat jullie gezamenlijke eigenschappen en gewoontes zijn.

Het Zussenboek is heel eenvoudig te vullen dankzij de voorgedrukte vragen, die ook aan te passen zijn. Het enige wat je na het schrijfwerk nog hoeft te doen, is leuke foto’s van vroeger en nu toevoegen om het boek nóg persoonlijker en specialer te maken. Heel leuk om aan je zus cadeau te geven, maar ook om samen te vullen.

Het Zussenboek kan vanaf €12,50 per boek online gemaakt worden op www.belmondo.nl en wordt binnen 3 werkdagen thuis bezorgd.

Reageer op dit artikel

Hoe is de band met jouw zus?

Heel goed

Mijn zus is mijn beste vriendin (k)

Heel slecht

Heb al jaren geen contact en dat is prima.

Heel goed

ze is altijd mijn steun en toeverlaat geweest en nog!

Heel goed

Samen veel meegemaakt waardoor onze band sterker en sterker is geworden..! Ik hou van haar!

Heel goed

Kan alles bij haar kwijt als ik met iets zit, ze begrijpt me zonder veel woorden. Onze band is ook sterker geworden omdat we samen veel hebben meegemaakt.

Instagram