Thuis

Jij en je buurvrouw

Weet je het nog? Op 22 september is het Burendag! Hét moment om iets leuks te doen met je buren en om eens stil te staan bij het contact met jouw buren.

In Vriendin 38 vertelt lezeres Carmen over haar bijzondere band met de overbuurvrouw. Heb jij ook heel goed contact met je buren? Of kan jij de buurvrouw misschien wel niet uitstaan? Wij zijn heel erg benieuwd!

Ook als je niet zo’n goede band hebt met de buren is het leuk om samen iets te organiseren. Burendag is er niet alleen om een goede band met je buren te behouden, maar ook om er één te creëren.  Organiseer bijvoorbeeld een buurtontbijt, een barbecue of een zeskamp. Geen inspiratie? Je kunt ook op Burendag.nl kijken wat er al bij jou in de buurt wordt georganiseerd. Hier vind je ook meer info over deze speciale dag.

Reageer op dit artikel

Hoe is de band met jouw buurvrouw?

We zeggen elkaar gedag, maar dat is het ook wel

Omdat ik hier nog niet zolang woon en mijn buurvrouw en ik totaal verschillend zijn. Leeftijd, burgelijke stand enzovoort.

Ontzettend goed!

Met mijn naaste buurvrouw heb ik een goeie band want we zorgen voor elkaars huis als er iemand lang afwezig mocht zijn .
Vanmorgen zelf op de borrel met gebak omdat de ons buurmeisje haar Master diploma had gehaald met een 9.5 eindcijfer .
Mooie kaart met ’n precentje en een bloemetje kreeg zij van ons .

We zeggen elkaar gedag, maar dat is het ook wel

we hebben een goede band, maar komen nooit bij elkaar over de vloer, zo hou je het ook gezellig. we zeggen mekaar gedag, maken een praatje op straat. passen om elkaars dieren als de een op vakantie is

Anoniem

We zeggen elkaar gedag, maar dat is het ook wel

loop de deur niet plat bij de buurvrouw,maar ze weet dat ze altijd bij me terecht kan als er iets is.

Instagram