Thuis

Het regent, het regent…

Helaas krijgen we er weer veel mee te maken: de regen. Die kun je wel op een leuke manier trotseren. Wij laten je zien hoe!

Met de prachtige paraplu’s hieronder ziet het er buiten toch nog vrolijk uit, ondanks het sombere, grauwe weer. Heb je de regen getrotseerd? Berg je plu dan op in een mooie paraplubak.

Een andere, leuke manier om een flinke regenbui te doorstaan, is met een mooie regenjas. Je ziet er al snel slonzig uit in de regen, maar dat hoeft helemaal niet. Met zo’n prachtige jas en een goed stel laarzen eronder zie je er alsnog pico bello uit. En nog een leuk pluspunt: het houdt je lekker warm en enigszins droog.

Heb je hieronder iets moois gespot? Klik dan op het item om ‘m beter te bekijken of om te bestellen. Zit er niets voor jou tussen? Kijk dan ook even op de site van Zalando, Nelly, de Bijenkorf of Otto voor meer leuke items.
 

Roze bloemenparaplu Paraplu met polkadots Paraplu met tijgerprint Zwarte regenjas Blauwe regenjas Paraplubak Zwarte regenlaars Regenlaars met printje

Reageer op dit artikel

Hoe trotseer jij de regen?

Dat doe ik door...

…een paraplu mee te nemen en gaan met die banaan 😀

Dat doe ik door...

een paraplu mee te nemen,en dan de regen maar voor lief te nemen:D

Dat doe ik door...

te gaan fietsen heb geen auto

Instagram