Persoonlijke verhalen

Nieuwe test in Vriendin Testlounge: TomTom Sports zoekt 30 lezeressen

TomTom Sports zoekt 30 lezeressen die de Touch Cardio willen testen. Vind je het belangrijk om te bewegen, maar lukt dit je niet altijd even goed? De TomTom Touch fitnesstrackers helpen je met die eerste belangrijke stap naar een actieve levensstijl. Meld je snel aan!

Kom in beweging, dit voorjaar! Een actief leven maakt mensen gelukkiger en gezonder. Met de TomTom Touch ben je altijd op de hoogte van jouw sportieve vooruitgang. Volg je voortgang in verschillende sporten en workouts en stel dagelijkse en wekelijkse doelen.

Ik wil testen!
Ga dan snel naar Vriendin.nl/testlounge en meld je aan! Wie weet ben jij straks een van de gelukkigen die de TomTom Touch Cardio (Indigo) mag testen.

Hoe werkt Vriendin Testlounge? Lees hier meer. 

Reageer op dit artikel

Minnemieke

Lijkt me superleuk om dit te testen. Ik loop post, folders en kranten en dan nog kilometers met de hond. Hoeveel loop ik nou eigenlijk per week? Ik wil het wel weten.

Beantwoorden
Marriemar

Wil ik dolgraag testen, lijkt mij leuk

Beantwoorden
fb_1776117116_

Ja, graag want ik ben erg benieuwde hoeveel calorieën ik verbrandt op een dag maar ook naar de vetpercentage etc…. ik zou dit dolgraag willen testen omdat ik meerdere keren op een dag met hond flink wat kilometers wandel.

Beantwoorden
mariel.toth.3

Lijkt me leuk om te testen. ik loop 2x per week met een groepje dames en heren. ook fiets ik regel matig. maar ben ik actief genoeg?

Beantwoorden
marjan70

Ja graag

Beantwoorden
gea.veurink

wil graag deel nemen aan de test:D

Beantwoorden
dma

Ik zou graag mee willen doen, om te kijken of ik nu nog wel genoeg beweeg, aangezien ik eerst personal trainer was en nu op kantoor zit.

Beantwoorden
DianaVlie

na een rugoperatie was mijn conditie weg, ik ben sinds januari weer aan het sporten en zou graag de tomtom touch tijdens het cardio willen uitproberen.

Beantwoorden
Dop

Wil het graag uitproberen. Ik train 3 maal per week op de atletiekbaan, verschillende onderdelen. Leuk om de verschillen waar te nemen.

Beantwoorden
1tessa

wil hem graag testen om te zien hoeveel ik beweeg en doet, ondanks chronisch ziek zijn, loop en fiets ik zoveel mogelijk

Beantwoorden
1tessa

ik fiets en loop zoveel mogelijk ondanks chronisch ziek zijn en ben benieuwd hoeveel nu eigenlijk en wijk het echt af vergeleken bij een gezond mens(k)(k) dus kom maar op, lijkt me een uitdaging.

Beantwoorden
Eef79

Jaaaaaa heel graag!

Beantwoorden

Instagram