Persoonlijke verhalen

Nieuwe rubriek: Hartsvriendinnen

In Vriendin 45 gaat een nieuwe rubriek van start: Hartsvriendinnen. Dé rubriek waarin vriendinnen de kans krijgen te vertellen over hun bijzondere vriendschap. Deze week vertellen Sharmène (21) en Tamara (22) over hun band.

"Het was liefde op het eerste gezicht"

Tamara: “Sharmène is op hetzelfde moment in mijn leven gekomen als haar broer Jeffrey. Vreemd genoeg wist ik niet dat ze familie van elkaar waren. Bij Sharmène was het ‘liefde op het eerste gezicht. Ik kwam haar tegen op een verjaardag en voelde meteen een klik. Sharmène is heel nuchter en grappig. Toen ze op de bus wilde stappen om naar huis te gaan, bood ik haar een lift aan. Ik vond het een vervelend idee dat ze met een baby’tje alleen moest reizen. Yorisha was destijds een paar maanden oud en was ook meegeweest naar de verjaardag.

In de auto kletsten we honderd uit. Eenmaal thuis zetten onze gesprekken zich voort, maar dan via Hyves. Heel toevallig leerde ik in diezelfde periode ook haar broer kennen. In het hotel waar ik stage liep als receptioniste, werkte Jeffrey als kok. We konden goed met elkaar praten en werden vrienden. Een paar maanden later sprong de vonk over…"

Wil jij ook samen met je vriendin in Vriendin? Vul dan hier het formulier in en wie weet nodigen we jullie wel uit voor een interview.
 

Reageer op dit artikel

Heb jij een hartsvriendin?

Nee, helaas niet

Ik zou een hartsvriendin willen hebben dat lijkt me fantastisch, iemand die met je lacht en die altijd voor je klaarstaat maar die rol zou ik ook graag willen hebben en delen met mijn hartsvriendin.

Nee, helaas niet

Ik vind het leuk om op dingen te reageren die me aanspreken en daar is dit item ook een van.

Ja, en we hebben een hele bijzondere vriendschap!

Mijn vriendinnetje woont jammer genoeg al weer 11 jaar in Amerika maar dat maakt de band die wij hebben niet minder hecht. We spreken elkaar niet iedere week maar weten van elkaar dat het altijd goed zit. Jammer genoeg heb ik haar sinds haar huwelijk in 2001 niet meer kunnen knuffelen maar bellen via de pc maakt veel goed. Toch hang ik de vlag uit wanneer ik weer samen met haar een heerlijke “bitch-avond”kan hebben. Dat deden we eerder minstens 1 x per maand, een avondje heerlijk afgeven, de stress van je af kletsen onder het genot van een drankje en een flinke berg buggles met kaas. God, wat mis ik onze avondjes.

Ja, en we hebben een hele bijzondere vriendschap!

iemand waar ik helemaal mezelf kan zijn en die me na een half woord al snapt, super!!:D

Ja, en we hebben een hele bijzondere vriendschap!

mijn vriendin en ik zijn ruim 55 jaar vriendin!!!! en we gaan ieder jaar met z’n viertjes (haar man en mijn man natuurlijk ook)met vakantie ….en danhebben we het zo leuk!!!!! dit willen we nog lang niet missen!!

Ja, en we hebben een hele bijzondere vriendschap!

We delen al 35 jaar lief en leed. Wij deden ook veel met onze mannen er bij zoals gezellige avondjes bij elkaar en we gingen ook wel veel uit met elkaar, Helaas ben ik gescheiden en haar man is overleden. Onze levens zijn wel veranderd, ik werk veel meer en heb minder tijd en zij is weer opnieuw getrouwd, maar onze vriendschap blijft toch wel bestaan ondanks dat we elkaar wel een stuk minder zien is het toch altijd weer gezellig en vertrouwd als we bij elkaar zijn.

Instagram