×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Wat te doen met Halloween?

Wat te doen met Halloween?
25.10.2017 -

31 oktober is het weer Halloween. Daarom is er ook dit weekend weer van alles te doen. Vriendin heeft voor jou de leukste Halloween activiteiten op een rijtje gezet.


Halloween griezeltocht
Ook dit jaar organiseert De Tuinen van Appeltern dit spannende evenement speciaal voor stoere kinderen en dappere volwassenen. In de smalle paadjes en tussen hoge hagen hebben zich spoken, heksen en andere wezens verstopt om je de stuipen op het lijf te jagen. Durf jij nog te komen?

Wanneer: 27 en 28 oktober
waar: De Tuinen van Appeltern
Kijk hier voor meer informatie.                                             

Halloween in Heksendoorn
In oktober verandert Avonturenpark Hellendoorn in Heksendoorn: hier komen heksen en andere griezelige figuren samen om jou de stuipen of het lijf te jagen. Dit jaar is er een Vervloekte Villa en een ondergrondse Griezel Hotel, een eng hotel waar nog nooit iemand heeft uitgecheckt. Vind jij de weg door de donkere ruimtes en smalle gangen van het ondergrondse spookhuis? De Heksendoornavonden worden afgesloten met een spectaculaire vuurwerkshow. 

Wanneer: 28 oktober
waar: Avonturenpark Hellendoorn
Kijk hier voor meer informatie. 

Halloween in Toverland
Vier zaterdagavond Halloween in Toverland. Met Halloween wordt het park overgenomen door gruwelijke wezens. Toverland is opgedeeld in acht doodenge zones. Kom kijken naar de kleurrijke skeletten van het Mexicaanse dodenfeest, of verdwaal in het doolhof vol monsters.

Wanneer: 28 Oktober
Waar: Toverland Sevenum
Kijk hier voor meer informatie.

Griezelen thuis op de bank
Natuurlijk kun je ook lekker thuis griezelen. Maak een van deze lekkere Halloween snacks (recepten hier) en kruip samen met je partner of kinderen op de bank. Kijk hieronder voor een overzicht van alle enge films die vandaag op televisie komen.
- Piet Piraat en het Schotse spook (10.00 op RTL 8)
- Slot Huiverstein (15.30 uur op NPO 3)
- Silk Road (20.25 uur NPO 3)
- Life after Beth (20.30 uur Veronica)
- Fright Night (22.10 uur Veronica)

Foto: iStock

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie

1

Deze Netflix series kun je in november volgen

10.11.2017 - De dagen worden korter en de nachten worden langer, voor sommige is dit vreselijk, maar wij kunnen maar aan één ding denken: Netflix!

Lees meer

4

Nu in de bioscoop: Oude liefde (win 3x 2 kaartjes)

02.11.2017 - Vanaf 2 november draait de film Oude liefde in de bioscoop en jij kunt hem samen met een vriendin zien. Redacteur Annabel heeft hem vorige week alvast gekeken en schreef er een recensie over.

Win
Tv-tip: Bonje met de buren

30.10.2017 - Bonje met de buren, het programma over burenruzies die soms uit de hand lopen, keert terug op de buis. Dit keer trekt Leontine Borsato (49) het land in om ruzies op te lossen.

Lees meer!
Tv-tip: Expeditie Robinson 'Eilandpraat'

26.10.2017 - De donderdagavond staat voortaan helemaal in het teken van Expeditie Robinson. Luuk Ikink gaat namelijk het programma Eilandpraat presenteren.

Lees meer!
Wat te doen met Halloween?

25.10.2017 - 31 oktober is het weer Halloween. Daarom is er ook dit weekend weer van alles te doen. Vriendin heeft voor jou de leukste Halloween activiteiten op een rijtje gezet.

Lees meer!

3

ina.erdsieck

za 13 dec '14 08:01

Reactie: Ja, in mijn eentje wandel ik...

Jouw mening:

Maak jij vaak een wandeling?

    •  
    •  
    •  
5 herfstwandelingen

23.10.2017 - De temperatuur daalt en er is wat meer wind, maar in de herfst een wandeling maken is zeker een aanrader! Waar ga jij wandelen?

Bekijk de wandelroutes
Tv-tip: Chantal blijft slapen

23.10.2017 - In het nieuwe seizoen van Chantal blijft slapen staat Chantal Janzen weer met haar roze koffertje op de stoep van bekende Nederlanders. Ze slaapt onder anderen bij Anna Nooshin, Fred van Leer, Caroline Tensen en Jandino Asporaat.

Lees meer!
Dit zijn de vijf genomineerden voor het Lekkerste Lunchroombroodje van Nederland!

20.10.2017 - Zaterdagmiddag 12.00 uur, je loopt al uren in de stad en je maag begint te knorren. Je wilt lunchen, maar waar!? Hoe weet je waar je het allerlekkerste broodje kunt eten? Wij helpen je op weg door de genomineerden voor het Lekkerste Lunchroombroodje van Nederland voor te stellen.

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 38 |