×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Tv-tip: De reünie met Anita Witzier

Tv-tip: De reünie met Anita Witzier
16.10.2017 -

Van oude liefdes herenigen naar het samenbrengen van oud-klasgenoten: Anita Witzier (55) stopt na twintig jaar met het presenteren van Memories en stort zich op het vernieuwde tv- programma De reünie.


Welke veranderingen kunnen we in De reünie verwachten?
“Naast dat het programma een nieuw decor heeft gekregen, is de grootste verandering dat we met een presentatietrio gaan werken. Ik presenteer het programma samen met Jan Kooijman en Ajouad El Miloudi. Zelf sta ik in de studio, zij doen de reportages buiten de klas. Jan en Ajouad verschillen enorm van elkaar. Ze hebben een andere energie, een andere achter- grond en een andere manier van aanpakken, en dat is juist heel goed voor het programma. Ze zijn intelligent, echt en leuk. Ik neem het stokje over van Patrick Lodiers, maar ga het gewoon op mijn eigen manier doen. En uiteindelijk gaat het er niet om wie er voor de klas staat, maar wie er ín de klas zit.”

Heb je zelf weleens een reünie van je oude klas gehad?
“Een paar jaar geleden bestond mijn lagere school honderd jaar. Naar aanleiding van dat jubileum was er een reünie georganiseerd waarbij alle jaargangen aanwezig waren. Dus ook mijn klas. De klas van je lagere school is natuurlijk anders dan je middelbareschool- klas. Op de basisschool zit je immers vaak zes jaar lang met dezelfde mensen in een klas. Dat was vroeger helemaal zo. Ik vond het spannend, maar vooral heel leuk om iedereen weer te zien. Ik denk dat het voor de deelnemers van De reünie ook altijd spannend is. Ze hebben jaren hun eigen levens geleid en dan ben je opeens weer bij elkaar. Dat blijft een bijzonder moment.”

Je stopt met het programma Memories, ga je het missen?
“Tuurlijk! Vooral de plezierige spanning. Ik wist nooit precies wat er ging gebeuren, omdat je niet weet hoe mensen gaan reageren. Maar ook de aanloop naar het programma toe, de samenwerking tussen mensen en het vertrouwen krijgen, dat zijn allemaal dingen die ik zeker ga missen. Gelukkig zorgt De reünie ook voor die spanning, want elke klas heeft een andere dynamiek.” 

De reünie is vanaf donderdag 26 oktober om 20.25 uur te zien op NPO 1. 

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie

1

Deze Netflix series kun je in november volgen

10.11.2017 - De dagen worden korter en de nachten worden langer, voor sommige is dit vreselijk, maar wij kunnen maar aan één ding denken: Netflix!

Lees meer

4

Nu in de bioscoop: Oude liefde (win 3x 2 kaartjes)

02.11.2017 - Vanaf 2 november draait de film Oude liefde in de bioscoop en jij kunt hem samen met een vriendin zien. Redacteur Annabel heeft hem vorige week alvast gekeken en schreef er een recensie over.

Win
Tv-tip: Bonje met de buren

30.10.2017 - Bonje met de buren, het programma over burenruzies die soms uit de hand lopen, keert terug op de buis. Dit keer trekt Leontine Borsato (49) het land in om ruzies op te lossen.

Lees meer!
Tv-tip: Expeditie Robinson 'Eilandpraat'

26.10.2017 - De donderdagavond staat voortaan helemaal in het teken van Expeditie Robinson. Luuk Ikink gaat namelijk het programma Eilandpraat presenteren.

Lees meer!
Wat te doen met Halloween?

25.10.2017 - 31 oktober is het weer Halloween. Daarom is er ook dit weekend weer van alles te doen. Vriendin heeft voor jou de leukste Halloween activiteiten op een rijtje gezet.

Lees meer!

3

ina.erdsieck

za 13 dec '14 08:01

Reactie: Ja, in mijn eentje wandel ik...

Jouw mening:

Maak jij vaak een wandeling?

    •  
    •  
    •  
5 herfstwandelingen

23.10.2017 - De temperatuur daalt en er is wat meer wind, maar in de herfst een wandeling maken is zeker een aanrader! Waar ga jij wandelen?

Bekijk de wandelroutes
Tv-tip: Chantal blijft slapen

23.10.2017 - In het nieuwe seizoen van Chantal blijft slapen staat Chantal Janzen weer met haar roze koffertje op de stoep van bekende Nederlanders. Ze slaapt onder anderen bij Anna Nooshin, Fred van Leer, Caroline Tensen en Jandino Asporaat.

Lees meer!
Dit zijn de vijf genomineerden voor het Lekkerste Lunchroombroodje van Nederland!

20.10.2017 - Zaterdagmiddag 12.00 uur, je loopt al uren in de stad en je maag begint te knorren. Je wilt lunchen, maar waar!? Hoe weet je waar je het allerlekkerste broodje kunt eten? Wij helpen je op weg door de genomineerden voor het Lekkerste Lunchroombroodje van Nederland voor te stellen.

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 38 |