×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Tv-tip: De Spa

Tv-tip: De Spa
02.10.2017 -

Binnenkort zie je Juvat Westendorp (28) als manager Hugo Symor in de eerste latenightsoap van Nederland: De spa.


In hoeverre lijk jij op Hugo?
“Ik ben zo ongeveer het tegenover- gestelde van Hugo. Niet in alles hoor, maar ik ben vrolijk, luchtig en een beetje een flierefluiter. Het kan me allemaal niet zo veel schelen, ik ben lekker gek. Hugo heeft dat niet. Hij is heel kalm en meer: je doet wat ik zeg, anders heb je een probleem. Als ik een scène in ga en er wordt op een gegeven moment ‘Cut!’ geroepen, ben ik meteen weer de luchtige ik. Even later is het ‘Actie!’ en zit ik weer in mijn rol. Het is echt schakelen. Maar de rol is ook leerzaam: dat kordate en aansturen van mensen, daar kan ik nog wat van leren, haha!”

Wat vond je de leukste scène?
“Ik mag niet te veel verklappen, maar wat ik wel leuk vind, is dat er een moment komt waarop blijkt dat Hugo gevoeliger is dan je dacht. Terwijl hij zo’n koele kikker lijkt... Dat was een emotionele en mooie scène, heel tof om te spelen. Ik kon zo toch even die andere kant van Hugo’s karakter laten zien.”

Welke rol zou je ooit nog willen spelen?
“Ik neem het leven zoals het is, ik zie wel wat er op mijn pad komt. Als dat iets leuks is, ga ik ervoor. Dat geldt ook voor acteren. Toch zou ik weleens in een familie- drama willen spelen. De vader in een gezin bijvoorbeeld. Ik heb nog nooit zo’n rol gehad, dus dat zou ik wel een uitdaging vinden. En het voordeel van acteren is: ik word ouder, maar daarmee mijn rollen ook. Zo ontdek ik steeds weer nieuwe kanten van mezelf.” 

De spa is vanaf vanavond om 22.30 uur te zien bij Net5 

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie

Tv-tip: De reünie met Anita Witzier

16.10.2017 - Van oude liefdes herenigen naar het samenbrengen van oud-klasgenoten: Anita Witzier (55) stopt na twintig jaar met het presenteren van Memories en stort zich op het vernieuwde tv- programma De reünie.

Lees meer!
Tv-tip: Kuyt

15.10.2017 - Vanavond om 21.25 uur bij BNNVARA op NPO 1 de documentaire over Dirk Kuyt.

Lees meer!
Yes, het is bijna herfstvakantie

12.10.2017 - Dit betekent dat er weer allerlei leuks te doen is in het land. Een van de evenementen om met je kinderen te bezoeken is LEGO World in de jaarbeurs in Utrecht.

Lees meer!
KreaDoe, hét creatieve dat bol staat van de creatieve inspiratie

11.10.2017 - Advertorial - Van 1 tot en met 5 november is het in de Jaarbeurs in Utrecht weer tijd voor KreaDoe, hét event voor iedereen die houdt van handgemaakt en DIY.

Lees meer

1

vr 25 okt '13 14:18

Reactie: Dan gaan we...

Jouw mening:

Wat ga jij in de herfstvakantie doen met je kinderen?

    •  
Je kinderen vermaken komende herfstvakantie? 6 low-budget ideeën op een rij

09.10.2017 - De herfstvakantie komt eraan! Maar wat kun je eigenlijk allemaal doen met de kids? Wij hebben wat leuke uitjes voor je uitgezocht die ook nog eens low-budget zijn!

Lees meer
Deze Netflix series kun je in oktober volgen

07.10.2017 - Wind, regen en vallende blaadjes, de herfst is officieel begonnen. Dat betekent dat er steeds meer avonden op de bank doorgebracht gaan worden. Als Netflix-liefhebber vind je dat natuurlijk helemaal niet erg. Maar wat moet je kijken? Wij hebben voor jou de nieuwste series op een rijtje gezet!

Lees meer!
Feest bij de Kringloop

06.10.2017 - Kom jij weleens bij de kringloopwinkel? Dan moet je er zaterdag 7 oktober zeker naartoe, want dan is het Nationale Kringloopdag. Onder het mom 'Het is feest bij de kringloop' krijgen spullen een tweede kans.

Lees meer!

1

Met je kind naar de film

03.10.2017 - Regenachtige dag? Deze kinderfilms draaien vanaf 4 oktober in de bioscoop:

Lees verder
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 38 |