×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Tv-tip: De Spa

Tv-tip: De Spa
02.10.2017 -

Binnenkort zie je Juvat Westendorp (28) als manager Hugo Symor in de eerste latenightsoap van Nederland: De spa.


In hoeverre lijk jij op Hugo?
“Ik ben zo ongeveer het tegenover- gestelde van Hugo. Niet in alles hoor, maar ik ben vrolijk, luchtig en een beetje een flierefluiter. Het kan me allemaal niet zo veel schelen, ik ben lekker gek. Hugo heeft dat niet. Hij is heel kalm en meer: je doet wat ik zeg, anders heb je een probleem. Als ik een scène in ga en er wordt op een gegeven moment ‘Cut!’ geroepen, ben ik meteen weer de luchtige ik. Even later is het ‘Actie!’ en zit ik weer in mijn rol. Het is echt schakelen. Maar de rol is ook leerzaam: dat kordate en aansturen van mensen, daar kan ik nog wat van leren, haha!”

Wat vond je de leukste scène?
“Ik mag niet te veel verklappen, maar wat ik wel leuk vind, is dat er een moment komt waarop blijkt dat Hugo gevoeliger is dan je dacht. Terwijl hij zo’n koele kikker lijkt... Dat was een emotionele en mooie scène, heel tof om te spelen. Ik kon zo toch even die andere kant van Hugo’s karakter laten zien.”

Welke rol zou je ooit nog willen spelen?
“Ik neem het leven zoals het is, ik zie wel wat er op mijn pad komt. Als dat iets leuks is, ga ik ervoor. Dat geldt ook voor acteren. Toch zou ik weleens in een familie- drama willen spelen. De vader in een gezin bijvoorbeeld. Ik heb nog nooit zo’n rol gehad, dus dat zou ik wel een uitdaging vinden. En het voordeel van acteren is: ik word ouder, maar daarmee mijn rollen ook. Zo ontdek ik steeds weer nieuwe kanten van mezelf.” 

De spa is vanaf vanavond om 22.30 uur te zien bij Net5 

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie

Netflix-tip: de leukste kerstfilms

08.12.2017 - Het is december en dat betekent dat we weer eindeloos kerstfilms mogen kijken. Je hebt precies nog tot en met 26 december om deze heerlijke films via Netflix te streamen. Daarna moet je het weer een jaartje met de andere series doen.

Lees meer
Netflix-tip: The Crown seizoen 2

07.12.2017 - We hebben een heel jaar moeten wachten, maar morgen is het zover: The Crown keert terug! Dit prachtige kostuumdrama is zó goed in elkaar gezet dat het een must-see is, zélfs als je normaal gesproken geen fan van kostuumdrama’s bent.

Lees meer
Spaar voor een 2-daags hotelarrangement voor € 27,50 p.p.

06.12.2017 - Advertorial - Ben je helemaal toe aan een heerlijk verblijf op een prachtige plek in Nederland? Wil je even weg uit de hectiek om je hoofd leeg te maken? Vriendin biedt je nu deze speciale kans!

Lees meer

2

Kom mee naar Buiten in Overijssel

06.12.2017 - Advertorial - Even weg van de dagelijkse stress van je gezin of werk? Dit kan in het oosten van Nederland. Hier vind je maar liefst twee officiële nationale parken: Nationaal park Sallandse Heuvelrug en Nationaal Park Weerribben-Wieden. In deze parken kom je helemaal tot rust en geniet je van de natuur.

Lees meer en win
Tv-tip: Alles is liefde

05.12.2017 - Nog geen plannen voor vanavond? Dan kun je misschien wel gaan genieten van de film Alles is Liefde. Gezellig met een warme kop chocolademelk en een schaaltje strooigoed op de bank.

Lees meer
Tv-tip: DWDD University: ‘Superzintuigen door Freek Vonk'

01.12.2017 - Bioloog Freek Vonk zal na het succes van zijn vorige colleges, Gif en Evolutie, dit jaar ingaan op het onderwerp Superzintuigen. Hoe nemen dieren de wereld waar? Met voorbeelden uit het dierenrijk neemt hij ons mee in deze verbazingwekkende wereld.

Lees meer!
Engste Netflix-tip ooit: Dark

30.11.2017 - Was jij ook zo’n fan van de series Stranger Things en The Sinner? Maak je borst dan maar nat! Netflix komt een nieuwe, bloedstollende serie, die wat weg heeft van de boeken van Stephen King. Durf jij te kijken?

Lees meer
Uit-tip: Expositie 'NINEVEH' in Rijksmuseum van Oudheden

29.11.2017 - Deze winter kun je in Leiden genieten van topstukken uit wat ooit de hoofdstad was van het machtige Assyrische rijk 'Nineveh'. Deze tentoonstelling bestrijkt 9000 jaar, van de eerste bewoning van Nineveh en de val van het Assyrische rijk.

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 40 |