Placeholder

10% Vriendin-korting bij Camping Orlando in Toscane

Chef-redacteur Renske ontdekte wat ‘glamping’ nu precies is. En dat in de mooie heuvels van Toscane!

Chef-redacteur Renske ontdekte wat ‘glamping’ nu precies is. En dat in de mooie heuvels van Toscane!

Renske: “Als kamperen niet je ding is, maar je houdt wel van het buitenleven, denk dan eens aan ‘glamperen’. Dat is niets anders dan luxe kamperen. Maar dan ook écht. Mijn mond valt open als ik mijn ‘tent’ binnenkom: er staat een bad op pootjes! Er is ook een keuken, een badkamer (met föhn), een balkon met barbecue, een bed met een box- spring en een wc. Niet met je toiletrol over de camping lopen dus. Of van je matje afrollen in je slaap. Heerlijk.”

Midden in de natuur
“Ik ‘glampeer’ op camping Orlando in Chianti, een wijnstreek in Toscane tussen de steden Florence, Siena en Arezzo. Stuk voor stuk steden die je niet mag missen als je hier verblijft. De camping (door Vacanceselect ‘de mooiste van Italië’ genoemd) wordt gerund door een Nederlander, Jeroen (47). Voor hem betekent ‘glamping’ veel meer dan luxe kamperen. Het gevoel midden in de natuur te zitten, bijvoorbeeld. De tenten staan dus niet in rijtjes, maar hebben veel ruimte. Je kijkt niet bij de buren naar binnen. De camping ligt op 700 meter hoogte, in een natuurgebied met grote bomen.‘Hartje zomer is het hier goed uit te houden’, vertelt Jeroen. Bij deze vorm van kamperen horen ook een groot zwembad, een winkel mét slagerij, een goed restaurant (er komen hier zelfs locals eten!) en vertier voor de kinderen. Er is ook elke week een marktje, waar ondernemers uit de buurt producten verkopen. En Jeroen organiseert wande- lingen, wijntours, paardentochten en je kunt bij hem fietsen huren.”

Aanbieding
Exclusief voor Vriendin-lezeressen geeft Vacanceselect 10% korting op een verblijf op Camping Orlando. Tip: deze camping is populair en zit snel vol, dus wees er snel bij. De korting geldt bij een verblijf van minimaal 7 nachten in een accommodatietype naar keuze. Je krijgt de korting alleen op nieuwe boekingen, niet op reeds geboekte reizen. Je kunt deze aanbieding boeken tot 1 maart 2017.

Info & reserveren
Boek deze vakantie via Vacanceselect en vermeld actiecode Vriendin10. De korting wordt dan handmatig verrekend en binnen twee werkdagen krijg je een aangepaste factuur.

In Vriendin 1 vind je nog veel meer leuke reisverhalen van onze redacteuren + aanbiedingen.