Placeholder

Kerst met Vriendin: kersthapjes voor op school

Hebben je kinderen op school een kerstdiner of -ontbijt? Maak dan heel gemakkelijk met je kinderen de onderstaande hapjes. Ze zijn niet ingewikkeld, maar wel verrassend!

Hebben je kinderen op school een kerstdiner of -ontbijt? Maak dan heel gemakkelijk met je kinderen de onderstaande hapjes. Ze zijn niet ingewikkeld, maar wel verrassend!

1. Mini pizza's
Deze pizza's zijn erg schattig. Door het beleg zijn het net kerstboompjes. Bron: bettycrocker.com. 

2. Sneeuwmannetjes 
Facebookvolger Judith stuurde ons deze schattige sneeuwmannetjes. Je prikt de rondjes uit wit brood. Versier met een paar chipjes en snoepjes. 

3. Lieve pinguïns 
Facebookvolger Carola stuurde ons deze leuke prikkers met pinguïns van strijkkralen. Vul de prikkers met fruit, worst en kaas. 

4. Heerlijke kerstboom
Maak deze leuke kerstboom, bestaande uit wraps. Je kunt de wraps vullen met de lekkerste ingrediënten. Bron: rubriek.nl.

5. Hapjes met sterretjes
Met een koekjesvormpje in de vorm van een ster kun je stukjes komkommer of worst in de vorm van een sterretje prikken. Prik alle ingrediënten op een prikkertje. Bron: Pinterest.com.

6. Al het lekkers op een stokje 
Heerlijk: rol plakjes worst op en prik deze samen met komkommer en kaas op een stokje. Een snoeptomaatje en strikje bovenop. Prik een sterretje uit de binnenkant van een plakje komkommer en je hebt de piek! Bron: Pinterest.com


Doe mee aan Vriendin’s kerstactie en win 5x een planner van Milly Pie (t.w.v. € 49,95)

In al onze artikelen op Vriendin.nl/kerst (dus ook in dit artikel) verstoppen we kerstbomen. Tel jij hoeveel kerstbomen we in alle kerstartikelen verstopt hebben? Dan kun je een prachtige planner van Milly Pie winnen! Lees hier meer over deze winactie.