Geen categorie

Het Glazen Huis: Let’s hear it for the Babies!

Al voor het achtste jaar op een rij organiseert 3FM Serious Request. Dit keer zijn dj’s Giel Beelen, Michiel Veenstra en Gerard Ekdom in het Glazen Huis in Enschede opgesloten met als doel om aandacht te vragen voor de allerkleinsten.

Wereldwijd hebben elk jaar 5,5 miljoen baby's hulp nodig om te kunnen blijven leven. Elke 6 seconden sterft er een baby met als oorzaak het ontbreken van goede medische zorg en begeleiding. Het Rode Kruis kan deze slachtoffertjes helpen door medisch zorg en hulp te bieden aan moeders. Niet alleen tijdens de bevalling, maar ook al tijdens de zwangerschap en bij de zorg voor hun pasgeboren kindje worden ze begeleid.

De drie dj's zamelen van 18 december tot en met 24 december geld in voor het Rode Kruis. Op alle mogelijke manieren kun jij ook bijdragen aan dit goede doel. Je kunt een plaatje aanvragen voor geld, je kunt verschillende producten kopen in de webshop, maar je kunt ook je eigen actie om geld in te zamelen opzetten. 

In 2004, toen de actie voor het eerste jaar was opgezet, werd er 915.000 euro opgehaald. Bij de vorige editie liep dit al op tot 8.6210.000 euro. Het streven is natuurlijk om dat bedrag dit jaar minstens te evenaren. 

Reageer op dit artikel

Ga jij het Glazen Huis steunen?

Ja, ik ben het nog wel van plan

:inlove: :inlove: :inlove: :inlove:

Nee, ik steun al een ander goed doel

ik steun geen ander goed doel 😮
Ik ben blij dat ik net elke maand uit kom

Anoniem

Nee, ik steun al een ander goed doel

Laten we het geld maar in ons eigen landje proppen. Ik doe er dus niet aan mee.

Nee, ik steun al een ander goed doel

Er zijn nog zoveel andere goede doelen.

Ik heb het al gedaan!

we gaan voor de babies als moeders zijnde !!!

Nee, ik steun al een ander goed doel

ik steun liever in eigen land voordat we de grens over gaan

Nee, ik steun al een ander goed doel

Steun ook geen enkel goed doel meer, als ze zoveel geld de zee in dragen richting Griekenland moet elk goed doel daar maar aankloppen, hier in eigen land is nog genoeg armoede en ellende. Sorry!!

Instagram