fruit-tiramisu

Recept voor fruit-tiramisu van Laura’s Bakery

Laura’s Bakery is de grootste bakblog van Nederland! En hoe fijn: Laura neemt iedere week de tijd om voor ons een column te schrijven. En die is natuurlijk niet compleet zonder recept. Deze week: fruit-tiramisu.

Voor 4 stuks
Bereidingstijd: 20 minuten

Ingrediënten voor fruit-tiramisu

• 250 g mascarpone
• 125 ml slagroom
• 2 el suiker
• 1 el citroensap
• 24 lange vingers
• 200 g aardbeien
• 4 el abrikozenjam
• sinaasappelsap

Ook lekker: Recept voor gevulde pavlova van Laura’s Bakery

Aan de slag

• Doe de mascarpone, slagroom (ongeklopt), suiker en citroensap in een kom en klop tot het stijf is.
• Dip per gebakje 3 lange vingers in de sinaas­appelsap en leg ze tegen elkaar aan op een bordje.
• Verdeel hier een eetlepel abrikozenjam over.
• Doe de roomvulling in een spuitzak en spuit in een zigzagpatroon wat room op de lange vingers.
• Snijd enkele aardbeien in plakjes en leg ze op de vulling.
• Dip de laatste lange vingers in het sap en leg ze boven het gebakje, gevolgd door nog een laagje room.
• Decoreer de tiramisu met de laatste aardbeien.

Ook lekker: Recept voor amandelkoekjes van Laura’s Bakery