×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Knutsel je eigen boekenlegger

Knutsel je eigen boekenlegger
14.11.2017 -

Leuk om te doen met je kinderen op een regenachtige middag: deze schattige Meneer Vos-boekenleggers van easypeasyandfun.com maken. Hier laten we zien hoe je dat doet en vind je meer leuke voorbeelden.


Meneer Vos-boekenleggers

Download hier de boekenleggers.
​- Print de boekenlegger uit en knip de vosjes uit. Snijd vervolgens met een mesje voorzichtig de twee pootjes uit. Je kunt de boekenleggers het best op wat dikker papier printen voor de stevigheid. 

Kittens

Wat heb je nodig:

- ijsstokjes
- Vilt
- lijm
Extra: Strikjes, glitters of stiften

Aan de slag:
Maak de ijsstokjes goed schoon met water. Knip uit het vilt de verschillende katjes. Plak deze vervolgens op het stokje met wat lijm. Versier de katjes met een strikje of wat glitter. 

Kinder boekenleggers

Wat heb je nodig:

- Foto van je kind(eren) 
- Gekleurd touw
- Lijm
- Plakband

Aan de slag:
Print de foto twee keer uit en een keer gewoon en een keer gespiegeld. Zodat de boekenlegger twee kanten heeft (doe dit op stevig papier). Knip vervolgens een stuk van circa 30 cm af van het touw. Plak het touw met plakband vast op de achterkant van een van de foto's. Plak daar met lijm vervolgens de andere foto op. Laat het goed drogen voor gebruik. Ook leuk om het touw iets extra's te geven bijvoorbeeld een flosje. 
Tip: Plastificeer de foto's van tevoren dan blijven ze langer goed. 

Bron: easypeasyandfun, yourcraft

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie

De leukste gratis printables voor Sinterklaas

18.11.2017 - Sinterklaas is nog maar net in het land dus genoeg tijd om je woonkamer sint-klaar te maken. Wij hebben de leukste gratis versiering om te printen verzameld. Met welke versiering ga jij je woonkamer Sinterklaas klaar maken?

Maken

1

Zo kom je gemakkelijk van gourmetluchtjes af

18.11.2017 - Veel families pakken tijdens de feestdagen het gourmetstel uit de berging. Gourmetten is natuurlijk lekker en gezellig, maar na afloop ruikt het in huis niet zo fris meer. Met deze tips is het probleem snel opgelost.

Wil ik weten
Maken: kerstautootjes voor in de vensterbank

15.11.2017 - Hoe leuk zijn deze autootjes met kerstboompje op het dak?

Maken
Knutsel je eigen boekenlegger

14.11.2017 - Leuk om te doen met je kinderen op een regenachtige middag: deze schattige Meneer Vos-boekenleggers van easypeasyandfun.com maken. Hier laten we zien hoe je dat doet en vind je meer leuke voorbeelden.

Lees meer!
Maken: kerstballen van wol

13.11.2017 - Kerst komt steeds dichterbij. Wil je het zo gezellig mogelijk maken in huis en ben je in een creatieve bui? Maak dan heel gemakkelijk deze kerstballen.

Maken
De leukste last-minute surprises

13.11.2017 - Moet je last-minute nog een surprise maken? Kartonnen dozen en wc-rollen verzamelen! Ga vandaag nog aan de slag met deze makkelijke en superleuke voorbeelden.

Zien!

1

oma mopje

zo 9 nov '14 10:13

Reactie: Ja, ik heb samen met mijn kind een lampion gemaakt

Jouw mening:

Heeft jouw kind zelf een lampion gemaakt?

    •  
    •  
    •  
    •  
Last-minutelampionnen

09.11.2017 - Aankomende zaterdag is het Sint Maarten. Heeft jouw kind geen lampion gemaakt op school? Of is hij per ongeluk gesneuveld? Geen nood! Jullie hebben in een handomdraai samen een leuke lampion gemaakt.

Maak het zelf!
Doe het zelf: cadeaustrik

05.11.2017 - Nog een maandje en dan is het weer pakjesavond. Wil jij de cadeautjes extra feestelijk inpakken? Deze strikken zijn makkelijk en snel te maken, maar geven een superleuk effect.

Maak het zelf!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 31 |