Placeholder

3 outfits onder de €100,-!

Dat je met een pastel vest niet alleen maar suikerzoete sets kunt creëren bewijzen deze looks! Kies eens voor metallic of voor kobalt blauw.

Dat je met een pastel vest niet alleen maar suikerzoete sets kunt creëren bewijzen deze looks! Kies eens voor metallic of voor kobalt blauw.

Ga eens niet voor de little black dress, maar kies, zoals in de eerste outfit, eens voor de kleur die Máxima ook zo prachtig stond. Kobalt is een kleur die alle kleurtypes staat, ook in de winter. Maar het is en blijft een koele kleur, dus stem daar dan ook je accessoires op af, zilver past hier perfect bij. En doe een vestje eens niet aan, maar drapeer hem op je schouders, maakt de look nog chiquer!

Heerlijk vest om lekker in te cocoonen! In de tweede outfit casual met een boyfriend spijkerbroek. Die is ideaal voor dames met platte billen of een peerfiguur. De jeans lift namelijk je billen en zorgt bij een peerfiguur dat je optisch slanker lijkt. Korte benen? Kies dan voor een paar mooie pumps!

De laatste outfit is niet zo'n alledaagse keuze, metallic combineren met een pasteltint, maar daarom juist leuk om te doen. De simpel lijkende top heeft een heel spannend rugdecolleté en is daarom heel geschikt voor een feestje. Wil je nog meer accent leggen op je rug, draai deze lange ketting dan eens om!

Je kunt de outfits bestellen op www.mooinietduur.nl/outfits en het fijne is: alle 3 de outfits zijn onder de €100,-! Op Mooinietduur.nl vind je nog veel meer complete outfits en heel veel leuke mode-items. Allemaal mooi niet duur!