Winnen

Win 5x een verblijf in een locatie van Droomparken Nederland (t.w.v. € 450,-)

Wie gun jij het om er met Kerst even tussenuit te gaan naar een van de locaties van Droomparken Nederland? Bij alle accommodaties zit je midden in de natuur. Wij mogen een verblijf weggeven.

Zo kun je kiezen uit strand-, bos- en heidelocaties. Er is altijd wel een park op een fijne reisafstand. De vakantiewoningen zijn superverzorgd en modern. Er zijn studio’s, bungalows, tiny houses en zelfs villa’s! Je komt lekker tot rust in een opgemaakt bed, je kunt heerlijk dineren in de nabijgelegen horeca en de kinderen worden vermaakt.

Vertel ons in onderstaand formulier wie het verdient om tijdens de kerstvakantie met haar gezin, familie of vrienden even lekker te genieten! We geven namelijk 5x een verblijf t.w.v. € 450,- weg op een locatie naar keuze van Droomparken Nederland. * Het verblijf in de accommodatie is voor maximaal vier personen. Droompark Schoneveld is uitgesloten van deelname.

Sorry. Je moet ingelogd zijn om dit formulier te bekijken.

Reageer op dit artikel

Simone

Ik gun dit verblijf aan mezelf. Heb in korte tijd twee naaste dierbaren verloren. Ik zou in elk geval gaan met mijn oude buurvrouw. Haar (inmiddels) ex heeft haar bedrogen toen ze nog getrouwd waren en daar komt ze maar moeilijk overheen.
We kunnen beiden wel wat ontspanning gebruiken momenteel.

Beantwoorden
Dominique Baumann

Iedereen verdient zo’n geschenk maar ik zou wel heel graag gaan….

Beantwoorden
abonnee

Er even helemaal op uit met mijn man en twee kleinkinderen, heerlijk. Ja, dat wens ik.

Beantwoorden
fiendejonghe

Mijn beide schoonzussen verdienen dit, ze hebben het hart op de juiste plaats en staan steeds klaar voor iedereen.

Beantwoorden
MarianneTilburg

Ik zou dit graag winnen voor mijn man en kinderen, die me heel erg gesteund hebben het afgelopen jaar toen bleek dat ik kanker had.

Beantwoorden
jlbdv

Heerlijk even niks en niemand, alleen wij drietjes… klinkt toch zalig?

Beantwoorden
tinimini

Na een hectisch jaar: huwelijk,nieuwe job en het overlijden van mijn vader kan ik wel wat tijd gebruiken om te herbronnen samen met mijn gezinnetje.

Beantwoorden
Anja jansma

Ik gun mijn moeder deze vakantie. Na het plotselinge overlijden van mijn vader heeft zij de stacaravan moeten verkopen. Naast alle verdriet zijn er alleen nog de herinneringen. Het is nu tijd voor haar om nieuwe herinneringen te maken.

Beantwoorden
fb_100000611214120_marieclaire.ritserveldt

Daar wil ik graag nog eens naartoe !!!!

Beantwoorden
duckfan

Wat een mooie prijs. Wij zijn zelf al bekend met verschillende droomparken, nu zou ik het mijn vriendin en haar 2 zoontjes gunnen. Na een paar moeilijke jaren kan ze wel een prachtige afsluiting gebruiken en met frisse moed een nieuw jaar tegemoet gaan

Beantwoorden
Heike Garritsen

Oooh ik geef ook mezelf op! Dit lijkt me super leuk samen met mijn vriendje! We wonen sinds kort samen in Amsterdam, dus er is even geen geld voor vakanties of weekendjes weg. Dus dit komt precies goed uit!!

Beantwoorden
wodan

Er tussenuit zijn zou ons zoveel deugd doen. Genieten van elkaar en de warme sfeer.

Beantwoorden
Heidie

Ik gun het verblijf aan het gezin van mijn zus. Niet alleen omdat ik elke week jullie magazine van mijn zus krijg (ze is al jaren abonnee).
Ze kunnen als geen ander family-time waarderen sinds mijn oudste nichtje een paar jaar geleden zeer ernstig ziek werd.
En mijn twee nichtjes zullen het heel erg leuk vinden als ze in de kerstvakantie weggaan.

Beantwoorden
wilmsen anita

Wij verblijven erg graag in Nederland

Beantwoorden
Joke Sloetjes

Ik zou zo graag even er tussen uit gaan. Met mijn man.
Omdat ik chronisch ziek ben. En 3 maand heb gerevalideerd voor de pijn. Zou het heerlijk zijn om even weer samen te zijn. Het liefst neem ik nog wat lieve mensen mee.

Beantwoorden
Jp

Zo graag met mijn familie, zeker in deze dagen is dat familie gevoel zo fijn… ik zou ze graag willen verblijden met een mooi verblij

Beantwoorden
Josine Senden

Ikzelf zou heel graag met mijn man alleen genieten, omdat ik herstellende ben van borstkanker en nog vele therapieën ben aan het doen, een rustige kerst met z’n 2tjes

Beantwoorden
Maike

Ik heb 5 keer in het ziekenhuis gelegen vanaf april tot nu toe, de laatste opname ben ik ook geopereerd.
Een intensieve periode, met veel pijn, en onduidelijkheid.
Ook zijn er in deze periode 3 goede vrienden kort na elkaar overleden.

Ik zou het heel fijn vinden om deze prijs te winnen en deze te delen met mijn moeder en broer.
Zij hebben mij waar ze konden de afgelopen maanden, en ook daarvoor steeds gesteund❣️
De feestdagen in 1 van jullie mooie droomparken te mogen vieren en een heftig jaar met elkaar te kunnen afsluiten; jullie verrassen hiermee niet 1, niet 2, maar 3 mensen!

Beantwoorden
Ivana

Aan mijn beste vriendin omdat ze altijd voor mij klaarstaat

Beantwoorden
Iris Bethlehem

Ik gun dit mijn goede vriendin. Dit is het eerste jaar dat ze kerst viert zonder haar lieve moeder. We hebben samen veel mee gemaakt dus ik wil haar dit geven.

Beantwoorden
veurink

ik zou het mij zelf wel gunnen om er deze kerst eens op uit te kunnen ,de reden is mijn moeder is 19 oktober 2018 overleden heb haar jaren verzorgt ze had dementie twee soorten vergeetachtigheid en boze dementie . heb haar met alle liefde van de wereld verzorgt .maar wat ik het ergste vond is dat mensen je ondanks dat je zelf gehandicapt was en jij je moeder verzorgden ze je een schop na gaven en je bij ouderen mishandeling aan gaven ze vonden het een mishandeling dat ik mijn moeder verzorgden thuis dit was in overleg met huisarts en de thuiszorg dit was de beste oplossing ze voelden zich hier thuis en veilig niemand kon haar benaderen dat was voor anderen niet te doen en ik kon haar met een verhaaltje krijgen waar we haar wilden hebben onder de douche en zo . je moet je wel eens in leven in iemand met dementie ze kunnen het zelf niet verwoorden . ik zou best eens even in een andere omgeving willen zijn even weg bij buren die je leven zuur hebben gemaakt

Beantwoorden
B

Door deze prijs kunnen we misschien met ons gezinnetje deze kerstvakantie op vakantie gaan …

Beantwoorden
vissers_peggy@hotmail.com

Hier zou mijn zusje weet blij van worden als ze dat zou winnen. En ze heeft het dubbel verdient.

Beantwoorden

Instagram