Winnen

Wauw: win een huwelijksreis naar Disneyland Paris

Ben jij pas getrouwd, maar is de honeymoon er nog niet van gekomen? Dan is dit je kans! Geef je op en wie weet beleven jullie wel die magische huwelijksreis naar Disneyland Paris.

Wie kan een liefdesverhaal beter veranderen in een sprookje dan Disney? Het is nu officieel: aanstaande bruids­paren in Europa kunnen elkaar het jawoord geven in een prachtige nieuwe sprookjeswereld, dankzij de ­Disney’s Fairy Tale Weddings van Disneyland Paris.

Lees : Voortaan kun je met een directe trein naar Disneyland Paris

Dromen worden werkelijkheid

Zo vlak bij Parijs, de stad van de ­liefde, is dit de perfecte romantische setting. Dromen van bruidsparen worden werkelijkheid, met het Kasteel van Doornroosje als decor. En omdat Disney gaat van ‘er was eens’ tot ‘lang en gelukkig’, mogen we een pasgetrouwd stel in maart op huwelijksreis sturen.

Met de trein

Jullie gaan per trein, mogen 3 dagen de Disney Parken in, ­slapen 2 nachten in het romantische Disneyland Hotel, alle maaltijden zijn inbegrepen en jullie ­krijgen een VIP Fastpass waarmee je snel in de ­populairste ­attracties kunt.

Inbegrepen

• 2 overnachtingen in het sprookjesachtige Disneyland Hotel en vervoer naar en van Disneyland Paris
• 2x een continentaal ontbijtbuffet in het hotel
• 3 dagen onbeperkt toegang tot beide Disney Parken
• 3 lunchvouchers per persoon
• 1x diner met Disney Figuren in restaurant Inventions
• 1x diner in een restaurant naar keuze
• 3 dagen VIP FASTPASS voor snelle toegang (onbeperkt) tot de populairste attracties
• tas vol Disney-goodies
• Disney PhotoPass+ die toegang geeft tot alle PhotoPass services

Meer info: Disneylandparis.com.

Wil jij deze reis ­winnen?

Vul hieronder het formulier hieronder volledig in en vertel waarom juist jij deze honeymoon wilt winnen. Geef je op vóór 25 februari 2019 en maak kans!

Deze prijs is strikt persoonlijk en niet inwisselbaar voor geld. Winnaars krijgen persoonlijk bericht. Over de selectie van de winnaars kan niet worden gecorrespondeerd. 

Sorry. Je moet ingelogd zijn om dit formulier te bekijken.

Reageer op dit artikel

Mariska de Bles

Ik heb van de week, 6 februari 2019, een aanzoek gehad in Disneyland Parijs na de mooie vuurwerkshow in de avond dus deze huwelijksreis zou ons huwelijk straks compleet maken!!💏🧖‍♀️🧖‍♂️❤

Beantwoorden
maaike Kortekaas de dood

zou geweldig zijn, maar wat is pas getrouwd. Ben sinds 31 oktober 2016 getrouwd, nooit op huwelijkspreis kunnen gaan. Mijn man ging de dag na ons trouwen in duitsland werken. Vandaar dat we getrouwd zijn, ruim een jaar later met oms gezinnetje er heen verhuisd. Onze dochter was toen net 2 jaar, inmiddels ruim een jaar verder en een zoon erbij gekregen maar nog steeds geen huwelijksreis. En dit zal er voorlopig financieel ook nog niet in zitten. Want zo goedkoop is duitsland toch niet. En echt samen erop uit geweest is inmiddels al heel erg lang geleden

Beantwoorden
Debby van Rooijen

Ik gun het met mijn ouders…getrouwd in 1967 en toen nooit een huwelijksreis gehad. Op 1 juni dus al 52 jaar getrouwd!! Een hele prestatie! Beiden dol op Disney!!

Beantwoorden
Marjon van der aa

Nou weet je het zal ons niet gebeuren maar ga het toch proberen , op Valentijnsdag 16 jaar geleden zijn bart van der aa en ik Marjon van der aa getrouwd.
Nu lees ik dit en denk dit is onze kans een huwelijks reis hebben we nooit gehad was geen geld meer voor en je had andere prioriteiten maar blij dat we waren tuurlijk je was getrouwd man en vrouw hoe mooi was dat. Later twee mooie kinderen meisje en jongen.
Dus hoe gaaf zou het zijn dat onze kinderen nu inmiddels 13 en 11 jaar mee zouden mogen met ins op onze toch nog huwelijksreis …nou dat zou toch echt onze ultieme verrassing zijn.
Ach en dromen mag …. wie niet waagt wie niet wint.

Beantwoorden
A Klaver Winters

Een huwelijksreis hebben wij nooit gehad. Maar 23 februari is ons 40 jarig jubileum
Dan zou t leuk zijn om het in Disneyland te mogen vieren

Beantwoorden
Jeannette

Ik zou graag mijn gezin verrassen. Onze meiden mogen natuurlijk ook mee want als we gaan gaan we samen. Boeken we 2 plekjes bij. We zijn er nog nooit geweest.

Beantwoorden
Mirjam

Wat zou het geweldig zijn om samen op huwelijksreis te mogen! Ons leven is de afgelopen jaren een rollercoaster gebleken. Nadat we elkaar hadden leren kennen hebben we binnen een half jaar een huis gekochte en bleek ik binnen een jaar zwanger. We wilde wel graag trouwen om alles goed te regelen, maar het feestje en de huwelijksreis kwamen later wel. De geplande dag kon helaas niet door gaan, want toen lag lag ik al met de baby in het ziekenhuis. Dus hebben toen onze zoon 3 weken oud was het alleen in familiekring gevierd. Ik had toen bedacht dat het wel leuk zou zijn om een huwelijksfeest te geven wanneer de kinderen wat groter zouden zijn. Na onze zoon kwam onze tweeling, wat een behoorlijk pittige periode was. Vervolgens werd mijn man ernstig ziek en was leven letterlijk overleven. Ook toen hij zijn baan verloor in de crisis, vervolgens gelukkig weer een nieuwe baan vond, maar toen hij er nog geen jaar zat weer ernstig ziek werd…. Gelukkig is alles nu in een rustiger vaarwater gekomen, mijn man is genezen en we kijken weer vooruit. Onze zoon is inmiddels 15, maar van het huwelijksfeest en een huwelijksreis is nooit meer iets gekomen… Wat zou het geweldig zijn om samen naar Disneyland te gaan!

Beantwoorden
Annika68

Onze oudste dochter is in oktober 2018 getrouwd met haar grote liefde. Beide studeren ze nog hard, om na hun MBO ook nog een HBO diploma te bemachtigen, en daardoor is er dus geen geld beschikbaar voor een grootste bruiloft, een huwelijksreis, of zelfs een ‘gewone vakantie’. Ik zou deze lieve, hardwerkende jonge mensen zo dit heerlijke arrangement gunnen! Als dankjewel voor hun altijd aanwezig zijn, als opsteker voor hun harde werk in de studie en natuurlijk omdat ik ze een sprookjesachtige huwelijksreis gewoon heel erg gun!
Dus zou ik graag winnen op haar/hun naam…

Beantwoorden
Roelie joore

Ik zou graag een keer naar disney willen mijn man en ik zijn in mei 40 jaar getrouwd en al een tijdje niet echt op vakantie geweest en aangezien mijn man helemaal gek is op pretparken zou dit een super verrassing zijn vor hem echt weer eens iets voor ons samen onze 40 jaar heeft nogal wat ups en dows gegeven o.a twee zoons waar we best gek op zijn maar voor de nodige problemen hebben gezorgd en nog onze oudste heeft add een soort broertje van borderline en onze jongste heeft een licht verstandelijke beperking allebei nog vrij de oudste woont zelfs alweer een tijdje bij ons dus genoeg zorgen dan zou dit super zijn even een opkikkertje voor ons. Hoop dat we het winnen.
Geef niet gauw mijn problempjes bloot maar het is nog alwat we steeds mee maken en hebben even een time out nodig.

Beantwoorden
boudry henriette

mooieeeeeeeeeeeeeeeee

Beantwoorden
Rianne Vos

Ik kan helaas geen fotos toevoegen, maar ik ben afgelopen zondag getrouwd!! En wel met mijn jongste zoon! Dit kon in de Markthal in Rotterdam vanwege aanstaande Valentijnsdag. Ik zou het super vinden dit te mogen beleven met hem en al onze Disneyvrienden erbij.

Beantwoorden
Annemie bogaers

Mijn zoon en schoondochter. Zijn al getrouwd maar de centjes waren op dus geen honeymoon. Zijn alle twee dol op Euro Disney. Zou ze dit zo gunnen.

Beantwoorden
Ramona

Wij zíjn anderhalf jaar geleden getrouwd.
Huwelijksreis nooit van gekomen.
Druk met de tweeling die we kregen en onze zoon.
Verder droevig genoeg afgelopen jaar 4 dierbare familie leden begraven.
Neef van 40 zwager van 46 oom van 58 en de moeder van mn schoonzus 69.
Hopen dit jaar weer vooruit te kijken
Dit zou een mooi begin zijn.
Ga niet zonder mn kinderen maar dan kijken of er 3 plaatsen bij kunnen worden gekocht.
Succes voor iedereen!!!

Beantwoorden
Marleen

Het zou heerlijk zijn om dit met mijn man en eventueel kinderen te kunnen doen. Wij zijn afgelopen juni getrouwd. Wij verdienen dit wel om er even lekker tussen uit te gaan. We hebben niks ernstigs meegemaakt gelukkig, maar vieren graag de liefde met een mooie huwelijksreis.

Beantwoorden
Veronie

Mijn partner en ik zijn niet getrouwd. We zijn 17 jaar samen en het is er nooit van gekomen. Het lijkt me geweldig om alsnog in Frankrijk een “huwelijksreis” te mogen meemaken.

Beantwoorden
Ruud

We zijn nu een paar jaar getrouwd, maar wij zijn nog nooit in Disneyland Paris geweest. Dit zouden we echt een super vinden! Disney de bedoeling, of toch wel! 😉

Beantwoorden
Tiffany

Vorig jaar ben ik in disney ten huwelijk gevraagd. Het was heel romantisch en mijn vriend had vip plaatsen geregeld bij de eindshow. Hij liet mij denken dat ik dit gewonnen had maar stiekem had hij alles met disney geregeld. Zelfs op de dag zelf heeft hij de ring aan een medewerker gegeven op de wc zodat ik het niet zou zien. Het was echt een verrassing en 28juni gaan we trouwen. Hoe leuk zou het zijn om dit weer in disney te vieren!

Beantwoorden
Dina van Vugt

Hoi onze dochter Jalisa is vanaf haar 2de jaar elk jaar naar Disney geweest en liep daar dan rond als Sneeuwwitje .Ze heeft 9 jaar geleden haar droomprins gevonden en woont nu met hem in Italië waar ze dit jaar in juni gaan trouwen . Nu zou het fantastisch zijn om met hem haar (droomprins) in Disney haar huwelijksreis te beleven 😍

Beantwoorden
monbes

Bij het lezen van deze actie moest ik meteen aan onze eigen Disneywens denken, en kwamen er onze mooie herinneringen aan Disney naar boven. Precies zoals Disney het bedoeld heeft: samen beleven en herinneringen maken.
Een superlieve actie van Vriendin en Disney.

Beantwoorden
Marianne

8 maart zijn we 12,5 jaar getrouwd. Onze huwelijksreis 12,5 jaar geleden viel in het water door noodweer. We hadden exact 4 dagen om weg te gaan, i.v.m. oppas van onze 3 kinderen, en hebben een dag vast gezeten op het vliegveld. Bij aankomst was het één modderbende. Vanuit het vliegtuig zagen we al auto’s die weggespoeld waren. Het was iets anders dan we er van voorgesteld hadden.
Daarom zou ik onze huwelijksreis graag willen overdoen.

Beantwoorden
Wolters

Graag!! Een jaar geleden getrouwd toen ik 30 weken zwanger was. Wij gingen toen verhuizen en kregen in maart ons eerste kindje! Geen tijd voor een huwelijksreis.. Zou super zijn als we dit winnen, dan hebben we weer iets samen en dat is lang geleden ❤️

Beantwoorden
Debbie Bijkerk

In 2011 is er bij mij borstkanker vastgesteld. Na de melding dat het uitgezaaid was ben ik toch genezen. In de zelfde periode is mijn moeder na een coma overleden. Daarna heeft mijn schoonmoeder baarmoederkanker gekregen. In 2016 heeft onze dochter een geklapte blindendarm net overleefd. Mijn man is overspannen geraakt.
Dit jaar vieren wij dat we na alle ellende ons 25 jarig huwelijk!!! Ik hoop dat wij de reis winnen!!!!

Beantwoorden
Ro-vine

Ik heb de liefste (aanstaande) man ter wereld. Ongeveer 10 weken geleden zijn we (ik) bevallen van onze tweede dochter. Een prachtig meisje. Helaas zien ik er niet meer zo prachtig uit als voor die zwangerschappen. Allemaal leuk en aardig dat 9 maanden op en 9 maanden af: ik herken mezelf niet meer in de spiegel. Gelukkig is daar mijn fijne vent die me er altijd van kan overtuigen dat ik nog wel mooi ben. Zo niet mooier…
Hij weet overal een feestje van te maken; hij is mijn sprookjes prins en ik gelukkig nog steeds zijn prinses.

Beantwoorden
Marja

Mijn zoon en schoondochter verdienen dit heel erg, zij gaan 22 februari trouwen en gek van Disney!

Beantwoorden
Khadija ibnolfaqir

22 februari 2019 gaan wij trouwen wij zijn allebei 20 jaar oud,wij kennen elkaar sinds onze 15e jaar en hebben elkaar ontmoet toen we met onze ouders in Disneyland waren. Omdat we pas ons kleine appartementje hebben ingericht en een feestje hebben gegeven, is het voor ons niet meer mogelijk om op huwelijks reis te gaan. Wij studeren allebei nog en hebben een bijbaantje waar we net van rondkomen.wat zou het geweldig zijn om op huwelijksreis te gaan naar waar we elkaar als kinderen hebben ontmoet ❤️❤️

Beantwoorden
Sara Waarma

Ik zou hem graag winnen voor mijn ouders. Zij zijn vorig jaar september getrouwd en hebben nog geen huwelijksreis gehad.
En aangezien mij moede helemaal disney gek is, zou dit het ultieme cadeau voor hen zijn.

Beantwoorden
Richella Eijkenboom

Hallo,

Ik zou dit graag voor mij en mijn vriend willen winnen! Wij gaan 24 augustus dan wel pas trouwen, maar we kunnen een lekker weekendje naar Disney wel gebruiken! We hebben afgelopen zomer een huisje gekocht en we zijn nu vol op bezig met het voorbereiden op de bruiloft. Ook zijn we vorig jaar prins en prinses van de carnaval geweest, dus wat zou leuker zijn om als prins en prinses door een Disney park te lopen 😍😍

Beantwoorden
Marie Sijmons

Nog nier gerrouwd. Maar hopelijk word ik een keer gevraagd.

Beantwoorden
Lisa Meijer

Ik zou mijn aanstaande man helemaal gelukkig maken met een pre-honeymoon naar Disneyland Parijs. Nog een keer samen lekker een paar dagen er tussenuit als vriend en vriendin om de huwelijksvoorbereidingen even achter ons laten.

Beantwoorden
Jolanda de Hoed

Wij zijn getrouwd op 29 februari 2008.
Het was een super mooie dag maar zonder huwelijks reis. De oorzaak hiervan is ons bedrijf we werken al 32 jaar dag en nacht met veel plezier maar alles draait om de zaak. Een sociaal leven of een vriendengroep hebben we niet meer. En zelfs toen we gingen trouwen hebben we 1 dag de zaak dicht gedaan met veel moeite en zijn we de dag erna om 9.00 uur weer gaan werken. Allemaal prima tot afgelopen oktober toen ging het helemaal mis mijn lichaam was op en heb 3 weken in het ziekenhuis gelegen o.a. waren mijn nieren en mee gestopt. Gelukkig doen ze het weer en ben ik aardig opgeknapt maar ik vraag me wel af of het het wel allemaal waard is geweest. Ik zou het geweldig vinden om mijn man een huwelijksreis te geven na al die jaren zodat we samen over de toekomst na kunnen denken.
Succes met jullie blad Jolanda

Beantwoorden
tinimini

Op 31 augustus 2018 zijn we getrouwd. Het was een hectische periode want enkele dagen later begon ik aan een nieuwe job en 2 maanden erna stierf mijn papa. Hierdoor zijn we nog steeds niet op huwelijksreis kunnen gaan. Disneyland zou de perfecte romantische honeymoon voor ons zijn!

Beantwoorden
Koster97

nou ik heb al twee keer heel mijn verhaal gedaan maar als ik een foto wil uploaden dan gooit hij alles weg??
ik zou het graag willen winnen maar op deze manier werkt het niet jammer!

Beantwoorden
Pittoors suzanne

Wat zou het heerlijk zijn om onze huwelijksbelofte te hernieuwen in Disneyland Parijs en daaraan onze 1ste huwelijksreis te koppelen.Na ons huwelijk bijna 12 jaar geleden hadden we de mogelijkheid en de centjes niet om op huwelijksreis te gaan ,ik was namelijk onder behandeling voor kanker en die lieve schat van mij heeft mij dag en nacht gesteund en geholpen en wat zou ik hem graag met deze prijs willen verrassen.

Beantwoorden
Angelique Luijkx-van Oosterhout

Aankomende september trouw ik voor de 2e keer(deze keer voor de kerk) met de liefde van mijn leven. En een honeymoon naar mijn 2e thuis Disneyland paris zou een geweldige verrassing zijn. En onze dochter van bijna 4 vind het daar ook al net zo leuk als mama!

Beantwoorden
Anouk

Afgelopen dinsdag 19-02-2019 ben ik getrouwd met de liefde van mijn leven. Na een dagje vrij zijn wij beide weer gaan werken. Op huwelijksreis gaan wij helaas niet, dus hoe mooi zou het zijn als we naar Disney mogen gaan samen om de liefde te vieren ❤️👫🥂!

Beantwoorden

Instagram