Winnen

Win de Vriendin kerstreis naar het magische Disneyland Paris

Heb je eindelijk geluk in de liefde, ben je genezen verklaard, of heb je je droombaan gevonden? Kortom: is dit jouw jaar? Maak het dan nóg feestelijker en ga met ons mee naar het leukste pretpark van Europa. Kijk snel hoe je kans maakt!

Welke positieve wending kreeg jouw leven in 2018?
Schrijf ons hierover en wie weet ga jij met ons mee naar Disneyland Paris. Natuurlijk kun je ook een ander opgeven die een topjaar heeft gehad, iemand die het écht verdient om verrast te worden met een betoverend kerstweekend. Je beste vriendin bijvoorbeeld, die na een moeilijke tijd weer haar leven op de rit kreeg, of je nichtje, die na een lange weg toch geslaagd is voor haar opleiding. Ben of ken jij die vrouw die een bijzondere mijlpaal heeft bereikt?

Vriendin nodigt 4 gezinnen/vriendinnengroepen uit om 23, 24 en 25 november mee op kerstreis te gaan naar Disneyland Paris. Met elkaar zullen we genieten van de sneeuw die valt op Main Street, de gigantische kerstboom, de prachtige versieringen, de parades en shows én de verjaardag van Mickey Mouse. Want ’s werelds beroemdste en meest geliefde muis viert dit jaar zijn 90e verjaardag met de Grandioze Mickey Mouse Party. Speciaal voor deze gelegenheid zijn er in het park allerlei bijzondere shows, waarin Mickey het stralende middelpunt zal zijn.

Zo doe je mee
Laat ons voor 1 november weten (in maximaal 500 woorden) welke positieve wending in jouw leven of dat van je moeder, zus of vriendin plaatsvond. Dat kan in het formulier hieronder. Vergeet niet het e-mailadres, telefoonnummer en postadres van jezelf of degene die je wilt verrassen door te geven. Jij of degene die je wilt verrassen moet wel beschikbaar zijn van 23 t/m 25 november.

Wat je wint

• heen- en terugreis per touringcar
• 2 overnachtingen in hotel Disney’s Newport Bay Club
• vouchers voor ontbijt, lunch en diner
• 3 dagen onbeperkt toegang tot Dinseyland Paris en Walt Disney Studios Park
• een mooi verslag van de reis in Vriendin

De winnaars krijgen persoonlijk bericht van Vriendin, over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. De reis vindt plaats in het weekend van 23, 24 en 25 november 2018. De gewonnen prijs is strikt persoonlijk en niet overdraagbaar.

Sorry. Je moet ingelogd zijn om dit formulier te bekijken.

Reageer op dit artikel

Esther van Koert

Na een heftige aanrijding door een auto ben ik eind oktober in het ziekenhuis beland met een heleboel breuken (schouder, sleutelbeen, ribben, heup, bekken etc) Nu, eind maart ben ik weer redelijk goed op de been, ben weer aan het werk en zie elke dag weer zonnig tegemoet. Dát is voor mij een sprookje die waarheid is geworden. Een sprookje met een goede afloop, waarin de moraal van het verhaal is… dat dankzij de liefde en hulp van je gezin, familie, vrienden en collega’s, het leven magisch is!

Beantwoorden
M Gerritsen

Na een nachtmerrie van vele jaren eindelijk een veilig thuis voor mij en mijn meiden.Een roze huis echt een meiden huis waar we ons zo thuis voelen dat het soms wel een sprookje lijkt. We kijken nu voorruit en genieten van alle lieve mensen om ons heen die ons met liefde hebben geholpen. Zou geweldig zijn om met zn viertjes heerlijk te genieten in Disneyland Parijs!

Beantwoorden
Gre Ve

Onlangs hebben we carnaval gevierd en ik was dit jaar prinses carnaval, dit is in ons dorp een grote eer. En wat heb ik genoten van die week. Eigenlijk al van de maanden ervoor van de voorpret van het weten maar aan niemand mogen vertellen en het uitzoeken van de jurk en kroon etc. Kortom een sprookje die uit kwam.

Beantwoorden
Gre Ve

Onlangs hebben we carnaval gevierd en ik was dit jaar prinses carnaval, dit is in ons dorp een grote eer. En wat heb ik genoten van die week. Eigenlijk al van de maanden ervoor van de voorpret van het weten maar aan niemand mogen vertellen en het uitzoeken van de jurk en kroon etc. Kortom een sprookje die uit kwam.
Voor mijn zoontje van 3 was het wel een lastige week omdat hij mama zoveel moest missen. Wat zou het toch geweldig zijn als ik hem kan verrassen met weekendje naar Euro Disney!

Beantwoorden
Cher de Klerck

De afgelopen 4 jaar hebben wij niet veel sprookjes meegemaakt. Nadat mijn vriend een ernstig motorongeluk heeft gehad en hij letterlijk van de weg is gereden, 1 maand in het ziekenhuis heeft gelegen en zijn eenmansbedrijf en wij onze woning kwijt zijn geraakt. Hebben onze jongens het best zwaar te verduren gehad. Het zou een sprookje zijn als wij met z’n allen naar disney kunnen gaan om er een fantastisch weekend van te maken en een geweldige verassing voor mijn mannetje die dat weekend ook jarig is..

Beantwoorden
CR

We kregen ons appartement eerst niet verkocht en daarna moesten we het huurhuis waar we zaten verlaten omdat het verkocht werd, maar nu hebben we eindelijk ons eigen huis!! Dat is ons sprookje dat is uitgekomen. Lekker ons eigen huisje, met onze eigen spullen en een lekkere tuin. Heerlijk!

Beantwoorden
Linda Ritsema

Graag zou ik mijn gezin mee nemen naar Disneyland. DAt zou een hele grote droom zijn

Beantwoorden
Joy Lap

Oh wow, wat zou dat leuk zijn. Ons dochtertje vraagt al tijden of we er een keer heengaan. Tjaah, helaas kost dat een hoop centen dus moeten we steeds zeggen dat dat misschien ooit wel een keer kan… dus hoop op wat wingeluk!

Beantwoorden
Marieke van der starre

Graag doen wij hier aan mee! Ons gezin bestaat uit 5 personen maar betalen graag wat bij voor 1 persoon. Na 15 gelukkige jaren samen en drie prachtige dochters rijker gaan we eindelijk trouwen op 6 september dit jaar! Onze meisjes kunnen niet wachten om met hun prachtige prinsessenjurkjes rond te lopen op onze bruiloft! Wat is er niet mooier om het trouwjaar in te luiden met een fantastisch weekendje weg! Onze grote droom komt 6 september uit en om de grote droom van onze meiden uit te laten komen zou helemaal fantastisch zijn!!! Hopelijk kunnen we dan optimaal genieten omdat ik zelf net twee weken geleden een operatie heb ondergaan aan mijn stuit. We wachten met spanning af op de uitslag!

Beantwoorden
WNijssen

Ik zou mijn gezin dolgraag verrassen met een verblijf in Disneyland Paris

Beantwoorden
Nel Gerritsen

Ik wil dit heel graag winnen niet om met m’n gezin te gaan maar met onze beste vrienden we zijn al 35 jaar vrienden. Hij genezen van longkanker word in juni 60. En we worden in September alle twee opa en oma. Onze vrienden voor de derde keer en wij voor de eerste keer. Dat voelt toch wel als een sprookje we zijn alle 4 nog nooit in Disney geweest dus hoe leuk zou het zijn

Beantwoorden
Nicole

Ons sprookjesverhaal is nog niet eind goed al goed maar het begin is er… mijn oudste zoon mag naar een hoger niveau op school, de jongste doet het goed op school en met mij gaat het nu ook weer beter. Een narcistische ex die uit ons leven is verdwenen doet al wonderen. Ons volgende avontuur is mama terug naar school….to be continued

Beantwoorden
abonnee

Ik ben er al zo vaak geweest, dus ik geef anderen graag de kans om te winnen.

Beantwoorden
Lisa

Aww, wat lief

Beantwoorden
timmem

de kans van je leven om zoiets moois en unieks te mogen beleven

Beantwoorden
Sabrina Wannet

Nog niet zo heel lang geleden heb ik een zeldzame hersenziekte gehad, 1 die ik bijna niet had overleefd. Op dat moment was het uit met mijn vriend maar ondanks dat heeft hij de volle 10 weken dat ik in het ziekenhuis lag, elke dag aan mijn bed gezeten. Hij heeft mij door dik en dun gesteund en was er altijd voor mij. Toen ik het ziekenhuis uit mocht kon ik nog helemaal niks en moest ik revalideren, leren lopen en alles. Toen heeft hij gevraagd of ik opnieuw zijn vriendin wou zijn en heb ik ja gezegd. Net een sprookje als sneeuwwitje en doornroosje waar de prins er is als ze wakker wordt 😀 . Om het leven en alles dat gebeurt is zou ik dit willen vieren met mijn vriend en naasten in disney. Dit zou een droom zijn die eindelijk uitkomt.(een nieuw sprookje)

Beantwoorden
Carola S

Naar Disneyland Parijs gaan zal een droom zijn voor ons gezin. Onze 2 jongens hebben het met ons te stellen gehad. Mijn man heeft een ongeluk gehad toen wij in Canada woonden. Ziekenhuis in en uit, kids altijd mee naar elke doktersafpraak omdat wij daar geen familie hadden. Heel veel tegenslagen en narigheid gehad. Dit heeft voor ons zoveel gevolgen gehad dat we uiteindelijk terug naar Nederland zijn verhuisd maar dat was voor onze kinderen van 5 en 6 jaar een grote cultuurschok. Voor hun was alles nieuw. En ook wij moesten helemaal opnieuw beginnen. Wat ben ik nu dik 1,5 jaar later trots op ze. Ze zijn nu ook helemaal thuis hier en doen het goed op school. Ons sprookje eindigde niet in Canada en niks valt te plannen maar van elk mooi moment hebben wij leren genieten. En ik weet zeker met 2 grote piratenfans wij in Disney mooie herrineringen zullen maken.

Beantwoorden
Wendy G

Als jonge moeder heb ik veel meegemaakt. Mijn zoontje is 3 maanden te vroeg geboren en heeft 2 maanden in het ziekenhuis gelegen. Toen we hier uitkwamen hield hij zijn voedingen niet binnen en kwamen we steeds weer terug in het ziekenhuis. Toen hij 4 maanden was heeft hij hersenvliesontsteking gekregen. Ook hier hebben we lange tijd in het ziekenhuis doorgebracht. Daarnaast speelden er prive ook nog allerlei dingen waaronder het overlijden van meerdere familie leden. Inmiddels zijn we 3 jaar verder en heeft ons zoontje een flinke ontwikkelingsachterstand. Na maanden strijden hebben we nu de juiste begeleiding en zit ons kind eindelijk weer lekker in zijn vel en leert hij goed te praten. Prive zijn er ook een hoop zaken opgelost. Het zou fijn zijn om eens even onbezorgd een weekend met zijn drietjes door te brengen. Dan zou het sprookje van nu compleet zijn.

Beantwoorden
Lisa Kalse

Voor mij is Belle en het Beest mijn waarheid geworden.

Mijn vriend had meteen een oogje op mij, maar op het begin vond ik hem maar een beetje grof. Langzamerhand zijn we steeds meer naar elkaar toe gegroeid. Hij is echt super lief en aardig; Dat had ik helemaal niet achter hem gezocht! Ik heb hem gevraagd om Belle en het Beest samen in de bioscoop te kijken en zo is het begonnen. We zijn in mei een jaar samen, dus dat zou een heel mooi jubileum zijn.

Beantwoorden
W.Heijnen

elkendag lijkt wel een sprookje sinds mijn baan bij een natuur en milieu educatiecentrum. In 2016 besloten de commerciële wereld achter me te laten om ‘goed’ te doen en ook werkelijk verschil te maken. Sinds 1,5 jaar breng ik dagelijks kids in aanraking met natuur, dieren, milieu e.d 1 groot feest. Daarnaast ben ik er zelf ook nog eens flink van opgeknapt. Heerlijk wat onbezorgdheid en buitenlucht met de mens doet! Het sprookje van een flinke sportwedstrijd kreeg dus ook meer aandacht en onlangs heb ik ook daarmee een mooi doel behaald. Happy 🙂

Beantwoorden
Jamie stok

Na een aantal jaar van ziekte van mij van de ene opname naar de andere opname. Heeft mijn zoontje van 4jaar de afgelopen jaren niet echt een leuke tijd gehad papa was ziek en vakanties gingen niet. Nu is zijn mickey mouse zijn grootste fan en zou ik hem zo graag de kans geven om samen met ons gezin in het magische land van mickey de tijd van zijn leven te geven want die kleine man heeft dat zoo verdiend

Beantwoorden
Elianne Kreemers - van Dongen

Wauw! Als echte Disney fan baal ik ervan dat ik door omstandigheden vanaf 2015 niet meer heb kunnen gaan. Ik zou graag aan de prinsessen mijn tattoo op mijn hele rechterbeen willen laten zien. Ook aan Mickey en Minnie wil ik mijn tattoo van hun laten zien.

Beantwoorden
Patricia

Mijn vriend en ik kennen elkaar nu zo’n 1,5 jaar en we wonen samen sinds zo’n 8 maanden. Sinds een half jaar hebben wij ook een hondje samen en is ons sprookje compleet. Dit zou geweldig zijn om te vieren in Disneyland Parijs!! En daarom zou ik hem daarmee willen verrassen!!!

Beantwoorden
Gerry

Onze droom komt uit in juli, wij worden opa en oma.

Beantwoorden
Aartje Buijtenhuis

Ons sprookje komt binnenkort uit doordat onze enige dochter in april gaat trouwen. Dit is iets waar we al heel lang naar uit kijken en ik weet nu al dat ze eruit ziet als een sprookjesprinses

Beantwoorden
maaike Kortekaas

Zou geweldig zijn mijn dochtertje als minnie gek en haar nicht als groot disney fan. Helaas zien zij elkaar door woon afstand en leeftijdsverschil helaas niet zo vaak. Dit zou een geweldig weekend voor ze zijn

Beantwoorden
Wendy

In 2001 heb ik een rugwervel verbrijzeld. Wonder boven wonder na 14 weken op bed te hebben gelegen kan en mag ik alles weer. Ondertussen moeder geworden van 2 kinderen die dromen van Disney land. Make a wish comedy true

Beantwoorden
Esther van den Oudenalder

Na 2 zware jaren lijkt het nu beter te gaan in ons gezin. Dat is voor mij al een droom die uitkomt. Even geen zorgen .( 2 kids met autisme en de nodige problemen)Daarom zou ik zo graag mijn dochter haar droom uit laten komen en dat is naar Disneyland parijs. Even zorgeloos genieten.😊

Beantwoorden
Paula bil

Mijn droom is onlangs uitgekomen dat hij de school van zijn leven is gegaan.
Hij heeft adhd en zat niet op een leuke speciale school,waar hij alleen maar straf kreeg omdat hij niet stil zat.
Boos en zeer verdrietig was hij altijd.
Sind 7 weken op een andere school,waar hij wordt begrepen en geholpen daar was me oude zoon weer.
Blij happy en gelukkig,dus mijn droom is voldaan.
Hij heeft 1 droom disney en vooral star wars daar is hij helemaal gek van……

Beantwoorden
Tamara.wagener@ziggo.nl

Door een moeilijke periode ben gegaan door een gbp dat ik 4 jaar geleden heb gekregen nu helaas mindere tijd maar door steun van min
In omgeving en hulp kom ik er weer boven op en ga ik weer de kracht vinden om weer af te vallen

Beantwoorden
Sandra

Graag voor vrienden van ons omdat het er financieel niet inzit en ze gaan bijna nooit op vakantie omdat ze altijd moet werken . En hun zoon is 13 mei jarig en dat is een mooi cadeau voor hun. Dus graag voor hun 4 tjes. Zou het geweldig vinden als ze winnen.

Beantwoorden
Sasha barbier

Wat zou ik dit sprookje graag laten uitkomen voor mijn eigen zoon en mijn 2 “bonus”kinderen. Nadat hun mama overleed afgelopen februari. Verdienen ze wel zo sprookje het afgelopen jaar was namelijk niet egt een sprookje voor deze kanjers.

Beantwoorden
@helma

Heb er zo’n lieve schoondochter
Bij gekregen!
Wat een boffert ben ik hiermee!

Beantwoorden
Nancy

Mijn sprookje begon eigenlijk vreselijk: mijn (ex)man besloot van de 1 op de andere dag dat hij wilde scheiden, zonder ook maar ooit ruzie te hebben gehad… Het begon als een vreselijke tijd maar mijn 3 dochters en ik hebben de draad goed opgepakt. We zijn veel hechter geworden met elkaar en we zijn elkaar enorm tot steun. Om die drie kanjers te bedanken zou ik ze heel graag blij willen maken met deze geweldige prijs (want financieel zit dat er voor mij nu natuurlijk niet in). Ik zou jullie zo dankbaar zijn als jullie mij die kans zouden geven!

Beantwoorden
Eline van straten

Dit zou voor mijn moeder fantastisch zijn! Ze is pas 60 geworden en enorme Disney fan net als ik. Ze heeft 2 jaar geleden een dubbele longtransplantatie gehad in Antwerpen. Ze had een longziekte opgelopen op haar werk. Nu is ze herstellende en zou zooooo graag weer een keer naar disney gaan. Het is haar na zoveel tegenslagen zo gegund. Ze is de liefste moeder en oma voor mijn jongens van 7 en 9 jaar. Ik ga duimen

Beantwoorden
Aicha saar

Afgelopen 2jaar was ik erg ziek en had veel ontstekingen aan me borsten en moest geopereerd worden. heb heel de nacht gehoopt en God gesmeekt dat ik beter werd. De volgende dag in het ziekenhuis werd mij verteld dat er geen sporen meer zijn van ontstekingen.en ben die dag mijn huidige verloofde in het ziekenhuis tegen gekomen het was eerste liefde op het eerste gezicht.we werden verliefd maand later verloofd.volgende jaar trouwen we.❤

Beantwoorden
Danielle Haans Dukaat 19 Mijdrecht 06-50246960

Een sprookje?
Een droom?
Een Wonder?

Een sprookje zou het zijn om met mijn gezin naar Disneyland Paris te mogen gaan.

Het zou een droom zijn voor mijn kinderen om een keer samen een paar dagen heel veel plezier te hebben en dat al hun dromen uit mogen komen.

Een Wonder zou het zijn als we dit magische weekend in Disneyland Paris zouden winnen.
Door een half jaar met veel tranen ,verdriet en liefde zou dit “Disneyland Paris” juist ons sprookje kunnen zijn!

Dit zou pas echt een Sprookje zijn…..

Beantwoorden
Carolien Hoogenboom

Na het overlijden van mijn man op 50 jarige leeftijd 3 jaar geleden, is het mijn dochter eindelijk gelukt haar leven wwer op de rit te krijgen.
20 kilo afgevallen, opleiding verpleegkundige dus eindelijk een mooie droom.
Het zou heerlijk zijn ook voor mijn zoon om alle ellende even te vergeten.

Beantwoorden
Angelique Noordermeer-Bol

Wij zijn 12 mei 12 jaar getrouwd! Hoe gaaf zou dat zijn om dat in Disneyland Parijs tevieren!

Beantwoorden
Desiree Willems

Wat zou dit een geweldige verrassing zijn voor onze 2 prinsesjes Kyara en Lindsey. Na een zware periode van ziekenhuis bezoeken zouden we nu dan eindelijk eens dit geweldige mooie sprookje mogen beleven? Onze meisjes dromen ervan maar door financiële middelen en ziekte is het er nog nooit van gekomen. Dit zou dan de ultieme kans zijn om samen als gezin te genieten van Disneyland. Heel erg graag zouden we de meiden hiermee willen verrassen. Een 🍀 voor wat extra geluk.

Beantwoorden
Roxane

Er was eens een jonge vrouw van 22 jaar dieeen kleine prins kreeg met haar knappe vriend. Echter was hij te klein en te vroeg geboren, dit gaf de nodige zorgen. Gelukkig groeide de kleine prins erg goed, is nu 3 en half en weet hoe hij bepaalde dingen moet! Nu beide een mooie baan, werken hard met volle moed. Alle drie gek van sprookjes en Disney is voor mijn kleine prins zijn ultieme droom! Mickey, Goofy, Donald zijn zijn helden. En alle prinsen en prinssesen daar past hij direct tussen!! En ze leefden hopelijk nog lang en gelukkig in DISNEY ♡♡♡

Beantwoorden
Mary Beuker

Mijn sprookje is een paar jaar terug uitgekomen na een geweldadige relatie kwam ik de liefde van mijn leven tegen en heeft zij mij en mijn 3 kinderen in haar leven genomen alsof het de normaalste zaak van de wereld was. Na vele ups en downs kunnen we op dit moment oprecht zeggen dat we gelukkig zijn met zijn alle!
Met lieve familie en vrienden om ons heen! Een paar dagen weg naar een droom als Disney zou een kers op de taart zijn!

Beantwoorden
Wendy van Schijndel

Wij zijn hier alle 4 grote Disney fans. Dus het zou te gek zijn om dit te mogen winnen. Een sprookje wat voor mij onlangs is uitgekomen, is dat het me eindelijk is gelukt om af te vallen. Ik ben nu 30 kilo kwijt. Geheel op eigen kracht.
Het roer ging om, toen ik niet meer in een achtbaan paste in een ander pretpark. Toen voelde ik me vreselijk vernederd. Maar dat was wel wat ik nodig had. Nu sport ik elke dag. Ik ga nog even door met afvallen. Maar het mag wel al gevierd worden met zo’n fantastisch weekend. 😍

Beantwoorden
Esther Dontje

Eerlijk.. Ik ben een alleenstaande moeder,die al tijden niet meer op vakantie is geweest.(Vanwege het financiële plaatje)Dus u begrijpt…dat die droom dus nog uit zou moet komen😊.Een vakantie schenken aan mijn kinderen.Wauw wat zou dat super leuk zijn!

Beantwoorden
Saskia

Fantastische actie, maar wie van ons gezin moet er dan thuisblijven? (gezin met 5 personen)

Beantwoorden
Sylvana Vis

Wij hebben eigenlijk een wens en dat is om een keer met de kindjes naar Disney te gaan. Jullie kunnen zorgen dat ons sprookje in vervulling gaat.
Na een roerig jaar met veel hobbels en dalen zou dat geweldig zijn om even te genieten en de kindjes te verrassen die net 5 en 8 jaar zijn geworden. Even quality time en weg uit de realiteit lijkt me heerlijk.

Beantwoorden
Anne - Marie de Vreugd

Na een moeilijk jaar met 2 opnames in ziekenhuis met ict behandelingen zou ik het wel leuk vinden om iets met m’n man en kinderen te doen, Disney zou dan heel leuk zijn.

Beantwoorden
Cindy awater

Ons gezin is er nog nooit geweest. Maar dit zou echt een geweldig kado zijn zeker met ons 3 dubbele feest( communie van mijn dochtertje. Mijn zoon word 15 en mijn man word 50)😍😍😍😍

Beantwoorden
Timmermans

Eerst hadden we geboekt twee jaar geleden ivm aanslagen deze reis geannuleerd.
Afgelopen jaar toch weer geboekt voor december.
Helemaal onder de indruk en ogen te kort hebben we het ijs en ijs en ijs koud gehad het was gewoon niet leuk om met een kleine meid die in de buggy zat te bevriezen te genieten tussen de regenbuien en ijskoude temperaturen. Opwarmen konden we nauwelijks ergens want alles was propvol in de restaurants wachttijden van 1uur of langer… attracties die vroeg dicht gingen ivm het weer en dan nog niet over de pendelbussen gesproken om mee te kunnen werd de buggy gewoon verdrukt door alle mensen die van de kou zsm na het hotel wilde. Ons prinsesje word in juni 5 dus het zou mooi zijn dit reisje te maken in mei zodat ze nog lekker een dagje van school thuis kan blijven zonder gevolgen van leerplicht en nog maals alles kan gaan bewonderen zonder Regenlaarzen paraplu’s en thermo en regen kleding !!

Beantwoorden
Sabina de Bruin

Na een moeilijk verleden en moeilijke relaties ( mijn ex dronk en sloeg) nu mijn ware ontmoet die goed is voor mij en mijn kinderen die ons steunt en helpt.. ik zou hem graag mee nemen naar Disney om hem te laten weten hoeveel hij voor ons betekend en om hem te bedanken voor alles wat hij doet voor ons.. eindelijk zijn de goede tijden voor mij en mijn gezin aangebroken

Beantwoorden
Tessa Frenken

Na de dood van mijn oma ging het steeds slechter met mijn opa. Mijn opa is steeds beter en sterker geworden en het gaat nu goed met hem. Dit is toch wel een sprookje wat voor mij is uitgekomen, omdat niemand dacht dat het nog goed ging komen!

Beantwoorden
Shirley

Jaaaaaa dat zou ik zo graag willen winnen met mijn Super mooie meiden en lieve man!!Een speciale reden… nee we willen gewoon heel graag naar Disney land Paris❤️Om te genieten van de lach en het plezier van onze meiden…… wat hebben wij het dan naar onze zin👨‍👩‍👧‍👧

Beantwoorden
Shirley

Ons sprookje ….. ja die komt bijna uit:-)
Samen keihard gewerkt voor de toekomst van onze meiden … en wat hebben ze dit dan verdiend om even 2 dagen met ons weg te kunnen gaan , waar we alle aandacht aan hun kunnen geven…dat zou toch ook een “magisch “sprookje zijn die ook uit komt…❤️

Beantwoorden
Sandy Wintershoven

Sinds vorig jaar januari leef ik in mijn ultieme sprookje. Op mijn suprise party voor mijn 40e verjaardag, ging de man op zijn knieën. Ik heb altijd gezegd dat het na mijn 40e niet meer hoefde en had na 14 jaar ook niet meer verwacht dat hij het zou vragen. Aanstaande augustus gaan we groots trouwen. Mama en dochter in mooie prinsessenjurken en papa en zoon in pak. En hopelijk leven we nog lang en gelukkig!

Beantwoorden
Geke de Olde

Wij zouden heel erg graag naar Disneyland willen hebben laatste Tijd zoveel meegemaakt oma overleden andere oma herseninfarct ik geopereerd oom overleden en ga zo even door ook werdmike 8 gepest op school en zat alles tegen . Zit nu op nieuwe school en word doorgetest en gaat misschien plusklas andere school . Hij verdient t om even in t zinnetje gezet te worden . Wil heel graag naar Disney maar is erg duur . Verdient t om even alle aandacht te krijgen

Beantwoorden
Maria Mirto

Spierreuma, dat was de diagnose die ik eind vorig jaar kreeg. Ondanks de pijn en de strijd ben ik supertrots dat ik mijn mooie dochtertje van bijna 3 heb en probeer ik van mijn nachtmerrie, mijn eigen sprookje te maken. Niet voor mezelf, maar voor haar. Ieder meisje kan een prinses zijn, zij is de mijne. Mijn sprookje is mijn meisje.

Beantwoorden
Stef

Er waren eens twee zusjes. Net als Elsa en Anna waren ze heel verschillend. De een klein, de ander groot, de een heel druk, de ander wat sloom, de een blond, de ander meer rood. En daardoor snapten ze elkaar eigenlijk niet zo goed en hadden ze vaak ruzie. Maar toen, kreeg een van de zusjes zelf een dochtertje, en het andere zusje was daarbij.. En waarempel: het dochtertje leek precies op haar! En nu ze zo eens goed naar zichzelf keken?: waren de verschillen nog wel zo groot? De tijd had, net als bij doornroosje, haar werk gedaan, en de twee zusjes en het prachtige dochtertje leefden nog lang en gelukkig.

Beantwoorden
N kleuters

Het leven is een mooi sprookjr, ik heb namelijk drie geweldige kinderen mogen krijgen, waar ik ontzettend van geniet.
Sinds 5 maanden woon ik met hen allen door scheiding. Maar wat doen ze het goed. Supertrots ben ik, en zou dit heeeeeel graag winnen voor deze kanjers. Toverstaf doe je best!!! 😉

Beantwoorden
Margo franssen

Alice in wonderland zo voelde ik me afgelopen jaar en dat sluiten we nu af gelukkig. Een roerig jaar is het geweest

Beantwoorden
Marianna Peeters

Zou een leuk uitje zijn voor ons gezin. De oudste heeft die in mei zijn eindexamens en dit zou heerlijk zikn om vooraf te ontspannen.

Beantwoorden
Inge

Mijn sprookje? Onze kleinzoon Mick…lijkt op Mickey toch?😂 op 18 juni kwam hij 7 weken te vroeg op deze wereld, het was vaderdag. Het was dan ook vreselijk dat zijn vader in Valencia was en de bevalling niet mee kon maken. Maar hij heeft via FaceTime toch de geboorte kunnen volgen langs de snelweg in Frankrijk . Voor mij was het een geweldige belevenis om bij mijn dochter te zijn tijdens dit emotionele moment en onze kleinzoon vanaf de eerste minuut te verwelkomen. Mijn eigen sprookje❤️

Beantwoorden
Jeannie

Na een paar jaar veel ellende, zoals het overlijden van mijn broer en een bedrijfsongeval van mijn man waar door hij ruim een jaar moest revalideren, hebben we nu een prachtgezin waarmee we graag naar Disney zouden willen. Dat zou echt een sprookje zijn dat uitkomt!

Beantwoorden
Gerlinde van meel

Hallo, ik heb na 16 jaar weer contact met mijn schoonzus en haar 3 zoontjes, dit mocht jaren niet van haar narcistische partner(mijn broer).Ze hebben hele nare jaren achter de rug, met geestelijke mishandeling en mijn schoonzus heeft hij compleet geisoleerd. Nu gaan ze uit elkaar en het gaat maar door, hij gunt haar en de kinderen geen rust en maakt het hele gezin kapot, daarom gun ik hen een magische sprookje om eindelijk eens te genieten en tot rust te komen, dit verdienen ze zo enorm en hoop dat dit sprookje werkelijkheid mag worden

Beantwoorden
Gerlinde van meel

Hallo, na 16 jaar heb ik weer contact met mijn schoonzus en haar 3 zoontjes, die heeft jaren niet gemogen van haar narcistische partner( mijn broer) na jaren van geestelijke mishandeling en isolatie gaan ze uit elkaar, maar dat wil niet zeggen dat het stopt, ze krijgen geen rust, hij maakt hen kapot. Daarom gun ik haar en haar zoontjes rust, plezier en genieten met elkaar, zodat ze voor een keer terug kunnen kijken op een magisch sprookje en hen de kracht geeft om verder te gaan

Beantwoorden
bianca.vankeeken

Toen ik 11 was kwam mijn sprookje uit: mijn tante nam me mee naar Disney: wat was dat 1 groot sprookje. Nu ben ik 32 en heeft mijn tante inmiddels 2 dochters die nog nooit naar Disney zijn geweest. De afgelopen Jaren waren niet altijd makkelijk voor ze, dus ik gun ze dit sprookje en zou ze zo graag 21 jaar later, (nogmaals voor mijn tante en mij en voor het eerste voor mijn nichtjes) dat sprookje laten meemaken. Want een mooier sprookje is er toch eigenlijk niet? 🙂

Beantwoorden
Gertie Delvaux

Ik heb 5 december 2016 een maagverkleining gekregen. Dit was een mooi sinterklaas cadeau voor mij. De nacht na de operatie viel ik een paar keer flauw en bleek dat ik een bloeding had dus 6 december weer op de operatietafel. Hierna ging het beter. Het opknappen duurde langer dan normaal omdat ik 2 operaties had ondergaan.
Mijn gezin en ik hebben geen sinterklaas en geen leuke kerst gevierd hierdoor.
Ik zou dit graag goed maken met een mooie reis naar Euro Disney.
Ik ben inmiddels 56 kilo afgevallen en van een lelijk eendje veranderd in een mooie zwaan. Ik ben de gelukkigste vrouw op aarde en kan weer alles en ik kan overal aan meedoen. Dat voelt geweldig.
Nu kan ik ook in elke attractie waar ik voorheen niet in paste. Ik ben superblij!

Beantwoorden
Miranda

Na een periode van 6 jaar schulden zelf schulden te hebben afgelost zonder hulp van de schuldhulpverlening ben ik sinds een maand schuldenvrij! De twee instanties waar ik ze had lopen, vonden dat ik netjes heb betaald en hebben het restant kwijtgescholden… De schulden waren ontstaan na scheiding. Nu heb ik per maand meer te besteden samen met mijn dochter!

Beantwoorden
Beda Eckhardt

Het lijkt mij leuk om met onze kleinzoons Nasr Disney Parijs te gaan.

Beantwoorden
saskia swaen

Sorry ik heb helaas geen sprookje meegemaakt. We zijn al 8 jaar niet meer op vakantie kunnen gaan, dus misschien als ik dit zou winnen, zou ik met mijn gezin een sprookje kunnen beleven.

Beantwoorden
Stephanie

Wij kunnen wel weer een nieuw sprookje gebruiken. Ons afgelopen jaar zat vol dromen die uitkwamen, mooi nieuwbouwhuis, verre vakantie, prins en prinses carnaval.. we zitten nu in een periode van “en nu dan?” Wij kunnen zeker weer iets gebruiken om naar uit te kijken!! 😊

Beantwoorden
Pronk

Onlangs is ons sprookje uitgekomen.. verhuizen.. naar een 2 onder 1 kap meer rust. Onze buurvrouw maakte altijd ongelofelijk veel lawaai met haar 3 kinderen, ook het straatvuil van een supermarkt maakte de straat er niet beter op. Als maar meer kwamen er hangjongeren en was er elke avond politie in de straat. Ook overdag verscheen al vaker de politie en werden er mensen bij ons in de straat opgepakt. Onze kinderen durfde we soms niet buiten te laten spelen.
Nu zijn we heerlijk verhuisd! naar onze droom woning! Veel rust! we wonen nu in een hofje dus er is alleen bestemming verkeer, de buren horen we niet en we hebben veel gezellige buur kinderen waar onze kinderen rustig en veilig mee kunnen spelen!
Nu hopen we dat de volgende droom ook uit mag gaan komen, naar Disneyland Parijs gaan.

Beantwoorden
Ria Damen

Ik heb eindelijk genoeg gespaard om volgende week met mijn man naar Singapore te kunnen gaan waar mijn zoon met zijn vrouw en twee dochtertjes woont. Wat zal ik blij zijn om ze weer in mijn armen te kunnen sluiten, dus dit is mijn droom die nu uit gaat komen.

Beantwoorden
Paulien

Mijn sprookje was weer een gezond lichaam te krijgen. Gelukkig is mijn sprookje na veel ups en downs uit gekomen. Een nieuw lichaam, meer zelfvertrouwen, minder medicijnen enz.
HEERLIJK!
Met mijn gezin zal ik dolgraag het disneysprookje willen beleven en een bewogen tijd mooi af willen sluiten!

Beantwoorden
Silvana

Wij zijn na 15 jaar getrouwd en op 20 mei 2018 is dat een jaar geleden hey zou super leuk zijn om dit te mogen vieren in Disneyland, door een auto ongeluk 3 jaar geleden hebben we bruiloft moeten uitstellen en vorig jaar zijn we toch getrouwd juist omdat we weten hoe kort het leven kan zijn en dat je nu moet genieten

Beantwoorden
Karin Oranje

Na 6 zware jaren is eindelijk mijn sprookje uitgekomen voel me net de Prinses op de erwt. Het heeft even geduurd maar ben ook net Shrek. Hou van een simpel leven zoals Shrek met lekker veel dieren en een paar ondeugende kinderen. Het leven staat vol verassingen soms minder leuke en soms sprookjesverassingen. Net zoals Disneyland Parijs een groot sprookje waar kinderen en ouders enorm van genieten. Life is like a box of Chocolate you never know what you gone get.

Beantwoorden
Malika bouyachfar

Ohhhhh wauwww dat is ook nog eens een droom om even over te dromen, een ander droom van mij die onlangs is uitgekomen, is mijn huisje , heb onlangs mijn huisje wat opgeknapt en ik moet eerlijk zeggen het is een plaatje geworden 😍😍😍alleen, ja was het potje op erna en dat tenkoste van mijn lieve meissie Sarah die 8 jaar is , die een heel andere droom had met ons potje! Misschien heel misschien kan ik haar oogjes weer zien gaan twinkelen met deze fantastische prijs🤩 ps : zal jullie zeker een foto toesturen van mijn sprookjesachtige gang die er bij hoort bij mijn verbouwing

Beantwoorden
Moondecocq

Ik zie alweer allemaal verhalen over ramptoestanden. Ik word er soms echt niet goed van. Ik ben ” gewoon” oma geworden en helemaal gelukkig hiermee.

Beantwoorden
R van der Velden

Voor mijn gezin is er geen sprookje uitgekomen.
Mijn man de vader van mijn lieve dochter is plotseling overleden. Aan de gevolgen van de griep. Ik kreeg de vriendin in de bus en las over dit weekend. Wat zou het geweldig zijn als ik mijn dochter en haar twee kindertjes van 6 en 4 jaar kan verrassen met dit weekend in disneyland. Dan kan ze dit gemis even achter zich laten.

Beantwoorden
Marinus bosters

Mijn vrouw en ik zijn dan van Disney na al die moeilijke tijden die wij gehad hebben mijn scheiding en het overlijden van mijn moeder en haar ouders wil ik haar weer het geluk geven om naar Disneyland parijs te gaan om haar favoriete disneyster te ontmoeten marie

Beantwoorden
Ester Bloemendaal

Mijn man ik willen heel graag een keer naar Disney maar mijn man vind de kids te jong. Ze zijn 4 en 6. Wat zou t gaaf zijn als ik hm hier mee zou kunnen verrassen!

Beantwoorden
Ester Bloemendaal

Mijn man en ik willen heel graag een keer naar Disney maar vind de kids te jong ( 4 en 6). Maar hoe gaaf zou t zijn als ik hm hier mee kan verrassen!

Beantwoorden
Chantal

Helaas kan ik geen foto plaatsen😬
Dan zou ik in 1 foto kunnen laten zien wat mijn sprookje is!!
Mijn leuke gezin!!💙
Dus denk de foto er maar bij en droom weg!! Dan droom ik alvast over Disney😉

Beantwoorden
karin de graaf

Ik heb niet een sterk verhaal over een sprookje dat is uitgekomen. Ben oprecht heel blij met mijn gezin. Heb twee prachtige mooie gezonde meisjes, die overigens dolgraag naar euro disney willen en een lieve hardwerkende man. Wil niet spreken van een sprookjes huwelijk, want een relatie is hard werken. Samen problemen aan gaan en een oplossing vinden. We hebben best een lastige periode achter de rug, maar wij zijn er sterker uitgekomen. Wij zouden het geweldig om deze reis te mogen maken met ons gezin. Denk dat wij de reis anders niet snel zullen gaan maken

Beantwoorden
ilse74

Wauw wat zou dit gaaf zijn ..dan zou er een hele mooie droom uitkomen !

Beantwoorden
Marcia Schoonderwoert

Mijn sprookje is dat ik in januari van dit jaar Nederlands kampioen ben geworden met mijn showgroep in de categorie kleine groep. Na 16 jaar van 2e plaatsen heb ik dit jaar alles op alles gezet om te gaan winnen. Mijn gezin heeft daar best wel onder geleden omdat ik bijna elk weekend weg ben geweest de afgelopen jaren. Maar……het was het waard! Nu op naar de Wereldkampioenschappen welke eigenlijk gehouden zouden worden in Disneyland Parijs. En mijn kids zouden meegaan. Maar de wereldbond heeft de plannen gewijzigd door deze te verplaatsen. Dat was echt balen zeg…sprookje aan duigen voor ons. Maar hoe gaaf zou het zijn wanneer ze alsnog kunnen gaan……I love happy endings;)

Beantwoorden
Anita

Mijn beste vriendin is heel erg ziek geweest en daarna werd ik ernstig ziek. Beide zijn we nu beter en kunnen we genieten van onze lieve kleinkinderen. Met hen dit magische weekend mogen beleven zal één groot sprookje zijn.

Beantwoorden
Tia Meijer

Geweldig met mijn dochter altijd al een wens van jongs af aan maar inmiddels is ze al 30 maar de wens blijft. …..

Beantwoorden
Tia Meijer

Geweldig, altijd al een wens, van jongs af aan maar inmiddels is ze 30 maar de wens blijft bestaan!

Beantwoorden
Ic

Heb een hele hoop uitgekomen dromen
Heb een lieve vriend en een bonuszoontje
en samen hebben we een mooi huisje en bouwen we aan de toekomst en aan ons gezinnetje en hoewel dit allemaal niet zo makkelijk verloopt en allemaal niet zo vanzelfsprekend blijkt wil ik hem heel graag willen bedanken voor alle steun en liefde die hij mij dit afgelopen jaar heeft gegeven en ben ik ervan overtuigd dat we overal doorheen komen samen
Dus wat is dan een mooier bedankje als een heel mooi reisje naar Disneyland samen met ons eigen gezinnetje

Beantwoorden
Danielle

10 jaar geleden heb ik mijn 2 engeltjes verloren door een vroeggeboorte. Dit is een heftige periode voor mij en mijn man geweest met heel veel ups en downs.
We hebben nu een pracht dochter van 8 jaar waar wij ziel veel van houden.
Na alle narigheid kreeg ik ook nog 2 jaar geleden beginnende baarmoederkanker waardoor mijn wereld weer instorte.
Gelukkig is voor mij het grote geschenk dat uk nu weer gezond ben en ik volop kan genieten van mijn man en dochter.
We hebben onze droomhuis gekocht maar kunnen daardoor helaas niet dit jaar op vakantie daarom hoop ik dat wij mazzel hebben met deze prijsvraag zodat wij een magisch weekend in Disney kunnen beleven. En wij met een grote big smile op ons gezicht door het park van Disney lopen.

Beantwoorden
Yasmina ouachour

Ik ben Yasmina, mijn sprookjes is pas in vervulling gegaan, heb een nieuwe iPhone gekregen, die misschien goed van pas kan komen in Euro Disney! Maar ik wil winnen, gewoon om mijn lieve ouders en mijn soms irritante zusje te verrassen, maar ontdanks dat hou ik super veel van haar.

Beantwoorden
sid Toksal

Ik ben al heel lang alleen en door een burn out, stoppen met roken en de overgang ben ik in korte tijd veel aangekomen. Nu kom ik in aanmerking voor een maagverkleining, ik krijg 3 april mijn eerste gesprek. Mijn dochter helpt me heel veel en mijn kleindochter zorgt ervoor dat ik het volhou, als ik afval heb ik misschien wel een kans dat ik mijn prins tegen ga komen en dan leven we nog lang en gelukkig. Ik zou graag met mijn gezin naar Disney gaan voordat ik het zware traject in ga.

Beantwoorden
1roos

droomprijs

Beantwoorden
Isaura

Na heel lang proberen is het eindelijk zover….we verwachten ons derde kindje(14 weken zwanger). Onze oudste is 11 en de jongste 7 we hadden gepland om de kinderen korter na elkaar te krijgen, maar dat lukte niet. We zijn dolgelukkig en ook de meiden zijn heel blij . Binnenkort kunnen we het geslacht weten. Het maakt eigenlijk niks uit want onze wens/ sprookje is uitgekomen. De wens voor onze 2 meiden is om een keertje naar Disneyland te mogen gaan. Hopelijk komt dit sprookje voor hun ook uit😍

Beantwoorden
Suzan box

In november heb ik besloten om mijn relatie te verbreken met de vader van mijn zoon en van mijn cadeau meiden! Veel emotie en de moeilijkste periode uit mijn leven. Na 6 maanden om de paar dagen te verhuizen tussen ons oude huis en het huis van mijn ouders krijg ik in april de sleutel van mijn eigen huisje! Ook dit alles heeft mijn cadeau meisjes veel pijn gedaan maar ik ben zo trots op ze en ze blijven hun hele leven welkom bij mij. Het bed voor hun in mijn nieuwe huis is al gekocht! Dus eigenlijk is een grote droom van een eigen plekje al uitgekomen maar hoe mooi zou het zijn dat we het met deze fantastische reis kunnen vieren. Ik, mijn zoontje van 7 en zijn grote zussen van 16 en 18

Beantwoorden
Valentina Westendorp

Na jarenlange depressies en angstaanvallen begin ik eindelijk weer mee te draaien in de maatschappij door vrijwilligerswerk te doen. Mijn lieve collega’s, familie en vrienden zijn mijn goede feeën, die mij weer helpen stralen.

Beantwoorden
tammie.brok

Wau wat een toffe actie !! Mijn sprookje verteld nu maar duimen 🍀🍀🍀🍀🍀

Beantwoorden
Mireille Kram

18 augustus zijn mijn vriend ik en 15 jaar samen, echte jeugdliefdes. (Zijn nu 35 en 33 jaar) We hadden een enorm grote kinderwens, maar bleek niet zo vanzelfsprekend te zijn. Maar na 5 jaar na alle behandelingen in het ziekenhuis bleken we zwanger, wat een wonder en een prachtig kereltje kwam gezond ter wereld. Het grootste sprookje kwam uit dat we na 3 maanden zwanger bleken en onze zoontjes nu precies een jaar schelen. Het zijn echte tropenjaren, maar met zoveel liefde van onze mooie zoontjes, wil ik dit mijn gezin heel erg graag cadeau kunnen doen.
Dan kunnen de you tube filmpjes waarheid worden, en geniet deze mama van de mooiste lachjes die er te zien zijn.

Beantwoorden
Km

Ik word dit jaar veertig… We zouden als familie hierheen gaan, helaas overleed papa.. Heb geen 500 woorden nodig.. Ik wil dit erg graag voor mijn alleliefste nichtjes/familie. My wish. Alle liefs

Beantwoorden
Annika Verwer

Ons sprookje is uitgekomen, wij gaan na 19 jaar trouwen, op curacao, met onze dochters. Mijn grootste droom en van de meisjes is uitgekomen. En dat is net zo magisch als Disney 🙂

Beantwoorden
Nicole Blaauw-Boersma

Vorig jaar na 23 jaar samen eindelijk getrouwd..daar had ik heel lang op gewacht..Disneyland met de kinderen lijkt me een mooie verlate honeymoon!!

Beantwoorden
antonia0318@hotmail.nl

Wat een wonderlijke prijs 😉

Beantwoorden
M Kerstens

Een magische droom zou pas werkelijkheid worden bij het winnen van dit feestelijk weekend in Disneyland Parijs…..We kijken er nu al naar uit! Het is al langer de bedoeling om het park te bezoeken maar onze droom is nog niet werkelijkheid geworden voor onze negenjarige zoon. Misschien dat hij binnenkort zal ervaren hoe sprookjes tot leven komen…..? 🍀

Beantwoorden
Bea

Altijd mijn wens geweest om naar Disneyland te gaan maar het gewoon niet aan gedurfd tot de kinderen zeiden nou dat gaan wij wel dus al onze kinderen(4) zijn er al geweest alleen wij nog niet. Nu zou ik toch graag mijn droom en wens willen waar maken ,en dan op deze manier als ik het win MOET IK WEL NAAR DISNEYLAND en zou mijn droom werkelijkheid worden .

Beantwoorden
Elfi

Mijn nachtmerrie gaat hopelijk eindigen in een mooi sprookje. Mijn oudste zoon van 9 heeft 15maanden niet thuis kunnen wonen vanwege meerdere psychiatrische problemen. In die tijd heb ik een gastric bypass gehad vanwege gezondheidsredenen. Deze operatief eindigde in een nachtmerrie, door alle mogelijke complicaties, waar ik echt net op tijd bij was, nu ben ik aardig op weg naar mijn droom. Kleding kopen in normale winkels en zonder schaamte en angst in elke attractie kunnen stappen en waar ik dus elke gordel met gemak dichtkrijg. Hoe mooi om dit te vieren met mijn 3 KANJERS, mijn 2 zoons en mijn moeder die al mijn opnametijd in het ziekenhuis voor mijn jongste zoon heeft gezorgd. (Oudste zat toen nog intern) Dat zou een perfecte droomafsluiting zijn na een periode van ellende.

Beantwoorden
Ant

Meerdere dromen zijn uitgekomen. Wij hebben 3 prachtige kinderen, waarvan 1 tweeling die 21 augustus na heel veel spanning geboren zijn. Ook word het droomhuis dit jaar 2018 werkelijkheid.

Beantwoorden
Gerda B

Zo’n 14 jaar geleden heb ik een zware buikoperatie gehad. Toch hebben we nadien 2 gezonde zonen gekregen; terwijl dit zeker niet meer in de lijn der verwachting lag. We hopen met ons viertjes dit sprookje te vieren.

Beantwoorden
Paula rijkenberg

Kan hier mijn verhaal vertellen ?

Beantwoorden
Paula rijkenberg

Kan ik hier mijn verhaal plaatsen ?

Beantwoorden
Irene

Mijn sprookje gaat nu beginnen! En ik ga het zelf schrijven.. Na 7,5 jaar lang een eetstoornis te hebben gehad heb ik ein-de-lijk de moed gevonden om hulp te zoeken, op weg naar weer vrij zijn! Daar ben ik stiekem best wel trots op. Mede dankzij mijn beste vriendin, die het sinds een paar maanden weet en mij altijd steunt, heb ik deze stap gezet..
Ik ga vechten voor mijn eigen geluk en dat van wie ik liefheb! Voel me ontzettend schuldig om wat ik mijn naasten jarenlang heb aangedaan door geen hulp te durven zoeken, maar ik ga het goedmaken <3
Sprookjesfiguren zijn dapper, Disney prinsessen onafhankelijk en stoer. (Merida en Rapunzel zijn favoriet) Een prachtig voorbeeld! Daarnaast ben ik mega fan van Disney, dus het zou een geweldig begin zijn van een nieuw, zonniger hoofdstuk in mijn leven! (Of sprookjesboek ;))

Beantwoorden
Marije Bent

Je kan in alles in een sprookje zien. Schrijf je eigen sprookje ….
Ik schrijf het sprookje van weer tevree.
Weer tevree met kleine dingen, met een bloemetje dat bloeit, met een vlindertje dat stoeit, met een beetje zonneschijn. Wees tevree met kleine dingen, en je zult gelukkig zijn.
Als alles voorspoedig gaat, iedereen is en blijft gezond, dan is dat het mooiste wat er is en kun je heerlijk genieten van alles om je heen. Ik geniet van ons gezin, lekker in de zon in de tuin, optreden van de kinderen, vakantie, heerlijk!
Het leven is een sprookje.

Beantwoorden
Shirley

Beste vriendin, mijn sprookje is toch echt mijn gezin, mijn partner en zoon van 1.5jaar.
Het leven is niet altijd een sprookje en/of magisch, zeker niet vanzelfsprekend.
Mijn partner en ik hebben een drukke en niet altijd leuke 2 jaar achter de rug. Dat het gevoel van de magie weg is, je elkaar lijkt kwijt te raken. Maar wel zo wijs bent dat opgeven absoluut not done is en je moet zorgen dat je de magie terug krijgt. Door o.a onze drukke banen (verpleegkundige ziekenhuis) hebben we afgesproken om 1x in de maand iets voor onszelf te doen, iets magisch 》 Q-TIME. En voor de rest absoluut te genieten van ons en onze zoon Lenn. Genieten van het leven, van alle (magische) momenten is ontzettend belangrijk. Ik hoop dat wij als gezin kunnen genieten van het magische Disney.
Liefs,
Een mama en vriendin van Mike

Beantwoorden
Madelon

Ons sprookje begon op 10 april 2014 toen wij verkering kregen op 14-jarige leeftijd. De liefde bleef en we gaven elkaar op 25 mei 2012 het ja-woord ik het bijzijn van onze ouders en alle opa’s & oma’s!! Het was fantastisch & magisch om dit met al onze geliefde te mogen delen! Wie had gehoopt dat hun dit allemaal mee mochten maken. Nu bijna 6 jaar getrouwd en ontzettend dankbaar voor onze 2 kindjes. En op 1 opa na hebben wij de opa’s & oma’s overgroot opa & oma mogen laten worden. Ik had dit niet durven hopen toen wij verkering kregen op 10 april 2014!! Dit is ons eigen magische sprookje ❤️ Waar ik heel blij en dankbaar voor ben.

Beantwoorden
Marieke Schrader

Mijn sprookje begon op de dag dat ik te horen kreeg dat ik jeugdprinses van mijn dorp mocht zijn. Dat was een hele leuke ervaring en een droom die uitkwam. Van november tot aan de carnaval was dit een heel mooi sprookje, in de belangstelling staan met een kroontje op en een cape om.
Graag zou ik dit sprookje willen voortzetten in het magische Disney zodat ik me nog een keer prinses kan voelen.
-xxx- Marieke ex-jeugd prinses

Beantwoorden
Tineke v. Kasteren

Ik gun het mijn zoon en schoondochter ze hebben zo,n pech de laatste tijd!
Mijn zoon kreeg tijdens het sjouwen op zijn werk met zware machine een klaplong,en beland 10 dagen in het ziekenhuis met plaatsen van een drain schreeuwde die het uit!
Vervolgens is mijn schoondochter geopereerd,en ze hebben net een huisje word zijn contract op zijn werk niet verlengd wat een drama allemaal!
Dus ik gun het ze van harte een leuk weekend weg ff ontspannen zou prettig zijn.

Beantwoorden
Andrea

Welk sprookje is voor ons uitgekomen:
Wij hebben na lang wachten en medische ingrepen na 6 jaar onze eigen droomprins gekregen.
Het liefste en het leukste jongetje dat er maar bestaat.
Net als zijn mama is hij stapelgek op Disney.
Hij is bijna 9 jaar, maar loopt nog steeds verkleed rond als zijn favoriete (Disney) character. Disney is voor ons pure magie , die zeker past bij hoe onze zoon in ons leven is gekomen. ❤️

Beantwoorden
cindy gerritsen

Er was eens een man en een vrouw die dolgraag nog een kindje wilden, na enkele jaren kwam daar een heel klein jongetje Justin, hun eigen “klein duimpje”. Een heel handig en slim jongetje, maar wel met een stofwisselingsziekte. Daardoor waren zijn eerste jaren een spannende reis langs ziekenhuizen, doctoren en onderzoeken.
Nu nog is hij de kleinste van de klas, de kleinste van het voetbalteam en in de buurt. Maar door zijn slimheid, doorzettingskracht en guitige lach komt hij er wel.
Samen met papa, mama en grote broer Niels.

Beantwoorden
far82

Sprookjesdroom!

‘s Morgens vroeg wordt ik gewekt door een prachtige sterrenregen, de glanzende diamanten vallen geruisloos op mijn bed.. Met de mooiste kleuren om mij heen sta ik op. Helder kijk ik om mij heen. Er is weer een gloednieuwe en verse dag aangebroken! Mijn sprookje is uitgekomen, de mooiste droom die ik had is werkelijkheid geworden.. Ik schuif in mijn fluwelen pantoffeltjes en trek mijn zijden badjas aan. Langzaam loop ik de grote glazen trap naar beneden. De koninklijke deur van het paleis zwaai ik open, en een geur van verse bloemen komt mij tegemoet, de fantastische tuin staat vol met de mooiste en bijzonderste bloemen in alle kleuren van de regenboog. De zon verwarmd mijn gezicht. Dit wordt de mooiste dag.. Ik ben hier, dit is geen droom, maar de werkelijkheid. De lucht is zo blauw als de zee waarop ik uitkijk.. Ik drink kleine slokjes uit de kraakheldere beek, en eet het lekkerste fruit van de grote bomen om mij heen. Ik leef in een sprookje, doe een dansje en kom neer op de wolken, voelend als poeder zo zacht. Ik reis met de wolken naar het mooiste land. Betoverd van de natuur om mij heen, kom ik mijn prins op het witte paard tegen. Hij laat mijn allermooiste dromen werkelijkheid worden. Plots draag ik de allermooiste witte jurk en wordt ik op handen gedragen door mijn prins, hij neemt mij mee op reis en ik voel mij het gelukkigst van de hele wereld.. Zingend en dansend reis ik de hele wereld rond, mij gewichtsloos voelend. Helder wit licht schijnt op ons en er wordt een klein prinsesje geboren, met de mooiste haren en ogen zo blauw als de zee. De regenboog schijnt op haar wiegje, Ze ontwaakt en boven haar staat de heks.. Feeën schieten om haar heen, zwaaiend met hun toverstokjes.. Bang ligt ze in haar wiegje, de droom is werkelijkheid geworden.. Zo spannend… Gelukkig is ze in Disneyland Parijs.. Het is maar een sprookje!!

( reactie hier geplaatst; ivm te weinig karakters hierboven, 500 mocht )

Beantwoorden
Dark

Mijn sprookje die voor mij is uitgekomen is dat ik en mijn vader naar Dubai gingen omdat ik van KB ( vmbo) naar tl ( mavo) ben gegaan. Hij was zo blij dat ik het had gehaald omdat ik het zo graag wilde hij huilde zelfs van blijdschap. Hij heeft mij beloofd toen ik BB had ( vmbo) dat ik een reisje naar een willekeurig land mocht kiezen. Het was een enorme stap voor mij om het te bereiken omdat ik dan 2 niveau’s voor bij moest gaan en dan zo ik tl hebben bereik. Ik droomde er altijd over dat ik het al bereikt had en dat ik op tl zat en dat ik met mijn vader naar Dubai zou gaan dat is een land waar ik altijd wel naar toe zou willen gaan. En het was me uiteindelijk gelukt na zo veel jaar heb ik geknokt voor tl en het was me gelukt het was gewoon een sprookje die uitkwam . IK heb het prachtig gehad in Dubai met mijn vader en fantastische avonturen beleeft. Ik heb op een kameel gereden en ben naar een groot zwemparadijs geweest en was prachtig om mee te maken. Ik zou deze prijs heel graag willen winnen omdat ik dan wat moois terug kan geven aan me vader.

Beantwoorden
Saskia van Wessel

Het sprookje moet nog uitkomen.
5 jaar geleden hadden wij een dagje Disneyland geboekt. Vrijdag heen, overnachten in een hotel en dan zaterdag de hele dag genieten van Disney. Echter dit pakte anders uit. Mijn zoontje werd ziek. Nog voordat we bij het park waren had hij de auto al ondergespuugd. Nadat we hem en de auto verschoond hadden zijn we in de hoop dat hij zou opknappen toch het park in gegaan, echter dat bezoek heeft maar een half uur geduurd. Hij was echt beroerd dus zijn we maar weer in de auto gestapt en de 500 km naar huis weer terug gereden. Verbazingwekkend als je hoortwat mijn zoontje verteld wat hij in dat half uur toch nog heeft mee gekregen maar een sprookje zou uitkomen als we nogmaals samen met hem en zijn zusje Disneyland zouden kunnen bezoeken, bij voorkeur nu wat langer.

Beantwoorden
Mireille

Lang geleden dat we met onze zoons zijn geweest. Leuk om nog eens te mogen beleven !

Beantwoorden
Tha-Bee

Pracht prijs voor ons chaos gezin! ❤

Beantwoorden
Gea

Lieve vriendin

Onze dochter van 18 heeft al bijna 8 jaar ms,vaak in het ziekenhuis veel aanvallen waarbij deel haar lijf uitval hierdoor is ze weinig op school,geen stage omdat dat te zwaar is en mag dit jaar geen examen doen omdat ze haar stage uren mist vrienden/innen laten haar vallen omdat ze vaak moet afzeggen,of op laatste moment niet mee kan omdat haar lijf niet wil drie maanden geleden kreeg ze van haar neuroloog akkoord met nieuwe vorm medicijnen te starten een infuus kuur die zou kunnen aanslaan ze heeft twee weken geleden 3 e kuur gehad en lijkt eindelijk goede kant op tegaan gister kreeg ze mri en vandaag de uitslag er zijn geen plekken bij gekomen laat niks, maar voor ons sprookje wat uit komt hier hadden we niet van durven dromen!!! Graag zou ik haar de reis gunnen na Disney eventjes genieten en dan op na nieuwe start nieuw leven zonder aanvallen en meer energie!!!!

Beantwoorden
Linda

Wauw!! Dit is wat ik dacht toen ik dit las.. Met een dochter van net 2 die zich de hele dag als Minnie Mouse verkleedt, minnie oortjes op zet, Minnie jurkjes aan wil en ga zo maar door 🙂 en dan nog een zoontje van 5 die het liefst de hele dag naar Mickey Mouse Clubhuis kijkt en met zijn Mickey speelgoed, knuffels en ballonnen bezig is. Wat zouden wij die twee verrassen met hun eerste bezoek aan Disney en Minnie, Mickey en alle anderen in het echt te bewonderen..! Stiekem droomden we hier al van aangezien wij binnenkort gaan trouwen en hoe mooi zou het zijn dit samen met zijn viertjes in Disneyland te vieren..een mooiere plek kun je je haast niet wensen..!

Beantwoorden
Jessica van Leeuwen

Wij hebben 7 maanden geleden een zoontje gekregen. Wij hebben al een dochter van 3,5 jaar en hebben nu een koningskoppel. We zijn nu een gezin van 4, dat is mijn ultieme droom! Mijn dochter is gek op alle Disney prinsessen en kijkt vaak de Disney films. Het is haar ultieme droom om haar helden en heldinnen in het echt te ontmoeten!

Beantwoorden
Sharon

Onze zoon en broertje is geboren na een moeilijke start na de bevalling en lang in het ziekenhuis te hebben gelegen zou het fijn zijn om er even tussenuit te gaan met mijn man en de kinderen. Ons zoontje heeft een paar weken op de conveuse afdeling gelegen en dat heeft veel impact gehad op het hele gezin wat afleiding zou niet verkeerd zijn.

Beantwoorden
J. Pol

Na een vervelende periode met mijn ex ben ik weer samen met mijn soulmate. Inmiddels hebben we een huis gekocht die we samen helemaal hebben verbouwd, een mooi paleis hoort natuurlijk bij een echt sprookje! Omdat we helaas niet het budget van een prins en prinses hebben, is het leuke dingen doen er een beetje bij ingeschoten, ook al zouden we heel graag willen.. Het dagelijkse leven valt een beetje in een sleur aangezien er geen lakeien in ons paleis aanwezig zijn die dit kunnen opvangen..Om het leven weer als een volledig sprookje te zien, zou er even tussenuit gaan fantastisch zijn! Omdat dit tripje voor 4 personen is, zou ik mijn schoonbroer met zijn vriend meenemen.. zij zijn net aan hun eigen sprookje begonnen samen, en dat kan wel wat Disney magic gebruiken!

Beantwoorden
Linda

In ons gezin heeft de jongste adhd en pdd nos. Op dit moment wordt er ookonderzocht of hij misschien odd heeft. Dit is niet altijd makkelijk. Vooral voor ons als ouders maar ook voor zijn oudere broer niet. Ik hoop dat we eens lekker een paar dagen onbezorgd morgen genieten door naar disney te gaan. Het geld is er zowiezo niet voor.

Beantwoorden
Paula rijkenberg

Dit is een verhaal van een opa en oma en twee kleinkinderen , lianne en Lauren van 10 en7 jaar die vaak over Disneyland Parijs. dromen , maar het wel erg duur vinden . Zoals elk weekend kochten zij het linny’s leespakket met drie tijdschriften erin dus ook de. Vriendin ednr 13 met de vraag ; wil jij een magisch weekend in Disneyland Parijs winnen voor vier personen?. Natuurlijk wie niet ! misschien dat met dit verhaal een sprookje uitkomt . Hartelijke groetjes Fam .rijkenberg.

Beantwoorden
Sandra Deblaere

Er was eens… mijn lieve man, zo handig als Geppetto, die ons huisje wilde omtoveren in een klein kasteeltje. Hij verbouwde vol goede moed om onze dromen te laten uitkomen, als mega Disneyfans geloven we net als Walt Disney: if you can dream it you can do it! Traag zagen we prachtige veranderingen tot stand komen. Tegenslag na tegenslag bleef papa de moed erin houden zoals Dory. Na al dat verbouwstof heeft ons gezin dringend nood aan elfenstof. All you need is faith, trust and some pixie dust!!

Beantwoorden
Irene

Leuke actie! Maar er staat als inzending een tekst van max 500 woorden, maar ik kan maar max 500 tekens opsturen via bovenstaand formulier. Hoe krijg ik onze inzending alsnog bij jullie om mee te doen voor de prijsvraag?

Beantwoorden
Denise Zalm

Omdat mijn beste vriendin en ik allebei dit jaar afgestudeerd zijn! In plaats van een cadeau aan elkaar te geven, willen we graag naar Disney onder het motto: ”herinneringen verzamelen”. Het zou geweldig zijn om onze vriendschap en het afstuderen samen te vieren in het prachtige Disney!

Beantwoorden
degroot_r@quicknet.nl

Onze kinderen zijn geen fan van het onderwijs, zij zien het als verplichte kost(wat ook zo is) maar beseffen ook dat als er geen diploma is zij ook moeilijk een baan zullen vinden en hoe leuk is het nu onze kinderen van 16 en 18 een weekendbaan hebben. School is ineens leuk ze worden zelfstandig leren met geld omgaan. Ze zijn een stuk gelukkiger nu ze te werk gaan en ook huiswerk maken en naar school gaan heeft een doel. Deze wending had ik niet verwacht maar maakt het een stuk leuker omdat ze nu weten dat ze onderwijs voor hen zelf doen en niet voor mij!

Beantwoorden
Fab1979

Op 1e kerstdag ben ik ten huwelijk gevraagd op de meest romantische manier ooit!! Wij zijn nu heel druk bezig met de leukste voorbereidingen die ik mij kan voorstellen. Mijn droomjurk heb ik gelukkig gevonden. Onze 2 dochters zijn zo in de wolken. Mijn verloofde begint op 1 november met zijn droombaan. Alles gaat eindelijk is een keer positief. Onze oudste dochter heeft Cerebrale Parese en dat is best zwaar maar ook zij is heel positief. Disneyland is de droom van ons alle 4 om daar heen te mogen gaan. Dan gaan we ook wat gave huwelijks accessoires kopen. Ik gun het mijn gezin zo enorm.

Beantwoorden
Marielle Blommers

Met tranen in mijn ogen las ik deze op roep! Mijn zoon Thijmen heeft als wens om een keer naar Euro Disney te gaan! Hij is aan het sparen voor Euro Disney, maar met 90 cent in de week kom je er niet! Hij is er van overtuigd dat hij voor zijn drie zussen en zijn papa en mama dit kan regelen! Nu dacht ik wat is er nu mooier dat hij dit wint……ik krijg al tranen in mijn ogen bij het idee als wij daar met het gezin daar kunnen zijn….. Lieve Thijmen ik hoop dat wij dit winnen! Dat jij zo lief voor ons aan het sparen bent is fantastisch!

Beantwoorden
Miranda de Raad

Beste Vriendin,
Ik zou graag met mijn kinderen en mijn zus deze onwijs leuke reis willen maken.
Ik ben namelijk heel trots op mijn kinderen, mijn dochter heeft haar propedeuse gehaald een paar dagen geleden en mijn zoon die heeft een moeilijke tijd, omdat hij niet weet wat hij moet doen qua opleiding en dat voelt voor hem als falen.
Ik zou hem graag een hart onder zijn riem willen steken dat hij er mag zijn ook al weet hij nu even niet wat hij wilt.
En ik en mijn zus hebben deze reis verdiend omdat we heel erg gegroeid zijn en we hebben geleerd om vanuit eerst jezelf lief te hebben, je zoveel liefde aan een ander kan geven.
En ook vanuit vertrouwen dit leven te leven….dus kortom we zouden graag uit liefde voor elkaar deze reis willen winnen!!

Beantwoorden
Jarien de Vries

Na een jaar lang werk zoeken eindelijk vanaf augustus kunnen beginnen bij de HEMA erg leuk… Voor mijn zoon wat minder want ik ben niet thuis als hij uit school komt daarom zou dit voor ons 2 een geweldige vakantie zijn

Beantwoorden
Joyce Verhoeve

Begin dit jaar hebben wij te horen gekregen dat ons zoontje een spierziekte heeft. De wereld staat op zijn kop. De toekomst is onzeker. Weg sprookjeswereld. Het lijkt mij dan ook geweldig om samen met mijn man en ons zoontje even terug de magische wereld in te gaan en even alles te vergeten en alleen te genieten.

Beantwoorden
sanne.voorhammbes

2012,2013,2014,2015,2016 én 2017, lieve kleine dochter, lieve kleine Britt.. al deze jaren heb jij moeten vechten voor adem, lucht, zuurstof. Keer op keer was je boos op mij, omdat ik je naar de spoedeisende hulp in het zienhuis bracht… Al die keren, bij elkaar zo’n 30 keer op z’n minst. Maar in 2018 werd dit JOU jaar, een jaar zonder opname. Zonder ademnood, jammer genoeg met een kleine aantekening. Onderhoudskuur Prednison, je snoetje groeide uit tot een bol en rond snoetje. Maar wat staat het je lief met je sprietjes. Je broer en je tweelingzus hebben je vaak moeten missen thuis bij de dagelijkse dingen. Hopenlijk is dit de kers op de taart, de slagroom op je dame blanche! ♥️

Beantwoorden
Marit

Na begin dit jaar mijn hbo diploma in ontvangst te hebben genomen kan ik eindelijk weer wat meer genieten van kleinere dingen om mij heen. Een opleiding met beroep combineren met 3 jonge kinderen was enorm zwaar. Naar mate de opleiding vorderde ging de hoeveel heid werk en de balans werk/prive mij steeds meer tegen staan. Gelukkig kan ik dat nu achter me laten maar wel met mooi diploma op zak.

Beantwoorden
Anja Smeets

16-12-2016 na drie jaar uit de schuldhulpverlening gekomen, mijn vriend heeft me die dag verrast met een romantisch aanzoek. 14-02-2018 op Valentijnsdag hebben we elkaar het ja-woord gegeven. (Na 30 jaar ellende eindelijk gelukkig)😍

Beantwoorden
Rinske_reuvers@hotmail.com

Wauwie 😍 dit zou toch een fantastische huwelijksreis zijn!
Jullie raden het al 😉 ons leven veranderde na dat wij twee weken geleden na 17. 5 jaar en twee prachtige zoons (10 en 7 jaar) rijker toch nog in het huwelijksbootje zijn gestapt. Wat niemand meer verwachte is toch gebeurt. Op mijn verjaardag in Frankrijk aan een prachtig blauw meer ten huwelijk gevraagd. Dear to dream is vanaf toen echt mijn levensmotto geworden. Heb er altijd van gedroomd en toen gebeurde het ineens. Nu dromen we met z’n viertjes 🍀 van een reis naar Disney land Parijs ❤️

Beantwoorden
haziza maataoui

ik ben al 17 jaar samen met mijn man, en de afgelopen 5 jaren ging het tussen ons absoluut niet zo lekker, veel ruzie en dergelijke, waardoor dit ook werkte op ons zoontje zijn school resultaten. nu sinds het begin van het jaar hebben we elkaar terug gevonden, en zijn we verliefder dan ooit op elkaar! het zou gaaf zijn om ons gezinnetje nog hechter te krijgen door een leuke uitstap naar disneyland!

Beantwoorden
Wendy kuiper

Mega disney fan hier ken zoon beetje alles uit me hooft en zou er het liefst elke dag zijn wat gaaf dat jullie deze winactie doen het geeft ook mensen de kans die het niet super breed hebben maar wel heel graag een keer willen gaan

Beantwoorden
Sandra gerrits

Ik zou dit heel graag mijn man gunnen. 10 jaar geleden kreeg hij een burn-out en de jaren daarna heeft hij zich nooit weer de oude gevoeld. Na hard werken aan zichzelf begint hij nu langzaamaan steeds meer zichzelf te worden

Beantwoorden
Rita Grotenhuis

Vorig jaar zijn we verhuisd, en gelijk de massagepraktijk verhuisd naar de ruimte bij ins huis
In april hebben we onze B&B geopend en zijn veel voor anderen aan het zorgen. Wat we met liefde doen.
Het lijkt me erg leuk om met mijn dochter mee te gaan naar Disneyland

Beantwoorden
martha nijborg

ik heb geen positieve wending

Beantwoorden
Marga beugels

Na overlijden van mijn moeder.
Weer contact gehad met oudste broer
En zus .
Broer die nooit getrouwd is geweest .
Ben ik kwaad op.
Heeft lint weg gehaald bij het
Bloemstuk op het graf .
Waar op stond rust zacht , en de namen
Van ons gezin.
De twee oudste zeg ik goede dag als ik ze
Tegen kom .
Maar die wat aan ons bloemstuk .zit
Die broer bekijkt het maar.

t
Graf van mijn moeder.

Beantwoorden
Audry kortland

Ik ben 5 weken in het ziekenhuis geweest vanwege ondergewicht. Doordat ik mijn echtgenoot weinig zag weet je wel wat je aan elkaar hebt.ik ben nog steeds niet werkzaam omdat ik langer geleden thuis van de trap en gevallen en een operatie aan mijn schedel heb ondergaan. Vandaag gesprek over ontslag gehad.het positieve?het kan toch alleen maar beter gaan?

Beantwoorden
Ilse Koppenhol

Hoi Vriendin,

Graag doe ik mee met deze geweldige actie voor mezelf en mijn gezin na een zwaar 2017 is het bedrijf van mijn man toch failliet gegaan in 2018 en dit heeft best zijn impact gehad op ons leven, zou heerlijk zijn om alles even achter ons te laten en nergens aan te denken en alleen maar te genieten met ons en van ons gezin en elkaar. Dat hebben we best verdiend vind ik zelf. Voor kids extra leuk want die zijn nog nooit in Disneyland Paris geweest.

Beantwoorden
Angelique

Me zus en moeder zijn altijd er voor me kinderen geweest nu nog steeds ze deden heel veel met ze ook Als ik niet kon door een operatie of door dat ik werd opgenomen in het ziekenhuis nu heb me zus zelf een kind en die wil al heel lang naar Disneyland dus doe graag voor hun en me eigen gezin ook mee en voor hun oma dit zou een hele mooie verrassing voor hun zijn

Beantwoorden
Jess

Na een enorme schok op medisch gebied viel het leven mij erg zwaar en zag ik het allemaal niet meer positief in. Destijds liep ik stage waar geen echte vooruitzicht was op een baan. Uiteindelijk heb ik daar werk aangeboden gekregen en kwamen er steeds meer uren beschikbaar. Dit maakte mij zo gelukkig!

Beantwoorden
Marion van look

Onze pleegdochter van bijna 12 met heftige hechtingsproblematiek heeft na jarenlange therapie eindelijk het knopje gevonden om gezellig en vrolijk te kunnen zijn. Jarenlang waren reisjes en dagjes uit een hel maar vanaf dit jaar is het goed. Als beloning zouden we graag haar hartewens in vervulling laten gaan en samen met haar en haar broertje van 11 deze fantastische reis te kunnen meebeleven.

Beantwoorden
Laura Cedres

Mijn oudste dochter Stephanie is na 8 jaar weer thuis… terug uit Zweden en hoewel ik natuurlijk altijd ontzettend trots op haar was en nog steeds ben dat ze haar hele leven op jonge leeftijd (19) durfde om te gooien om haar droom te volgen, een vreemde taal leerde, een nieuwe baan de bijbehorende cariere en een grote vriendenkring op wist te bouwen in een vreemd land, ben ik ook zo blij dat ze weer in Nederland woont niet alleen ik maar ook haar broer en zus hebben haar gemist en nu voelt ons gezinnetje inclusief mijn partner weer compleet en kan mama lekker onverwachts op de koffie komen. Ook zeker des te meer omdat ik in december een Gastric Bypas operatie heb gehad en mijn leven in 2018 al zo anders is als voorheen. 2018 is een feestje!

Beantwoorden
Wendy

Na jaren van werken in de zorg verloor ik bijna mijn drive om door te gaan in dit vak. Gelukkig ben ik er na 17jr achtergekomen dat mijn “werk” niet het probleem is maar mijn werkgever!! Werk nu sinds dit jaar nog steeds in de zorg maar dan op een plek waar nog aandacht en tijd is voor de cliënt en aandacht en begrip voor mij.

Beantwoorden
Melody Koster

Mijn collega’s en ik hebben samen de crisis overleefd. Nu de economie aantrekt lopen wij de benen onder ons lijf vandaan om alle kids even veel liefde en aandacht te kunnen geven.

Wij kunnen dus wel wat geweldigs gebruiken dus naar Disneyland!!!

Beantwoorden
veurink

zou dit de familie heel erg gunnen ze verdienen het

Beantwoorden
Patricia

Na ons faillissement in 2014 en het daarna 3 jaar in de wsnp te hebben gezeten met alle ellende van dien, zoals het huis moeten verkopen, hals over kop op zoek naar een huurwoning. Op zoek naar een baan, wat eerst niet echt wou lukken. Auto moeten verkopen…pfffff…Leven van €35,00 per week. Naar de voedselbank en kleding bank, omdat het overleven anders niet lukte, zijn we nu eindelijk schuldenvrij en kunnen we weer een normaal leven opbouwen. Wij zijn zo erg toe aan een weekend heerlijk ontspannen, na deze zware tijd.

Beantwoorden
Marie Sijmons

Ik wil dit graag winnen voor mijn gezin. Ik zou dolgraag dit jaar afsluiten in Disneyland Parijs. We zijn dit jaar ook niet echt op vakantie geweest. Dit zal een super verrassing zijn voor de kids. DUIMEN DUIMEN

Beantwoorden
Anoniem

2018 is voor mij een jaar met intens geluk en diep verdriet. Op 26 juni is ons zoontje geboren waar we dolgelukkig mee zijn. Op 9 september is mijn vader na een lang ziekteproces overleden. Ik gun deze reis aan mijn moeder en mijn zusje met haar 2 kinderen. Euro Disney zorgt vast en zeker voor een heleboel vreugde.

Beantwoorden
marit.broers1

Dat we een dochter hebben gekregen, en dat we daarna 2 miskramen hebben gehad dat was een moeilijk tijd nu kijken we voor uit, en hopen op een nieuwe wonder in ons leven dat we ons gezin kompleet woord wij zijn een sterk team gezin we houden van elkaar en dit is iets waar we van dromen om heen te gaan dus nu hopen en duimen 🙏🙏

Beantwoorden
Zoeni

Al 2 jaar lang proberen ik en mij vriendin samen naar Disney te gaan en in elke keer als we het hadden gepland gebeurde er iets eerst miste we de touringcar en daarna kreeg ze een hele heftige auto ongeluk een kettingbotsing en werd ze gebracht naar het ziekenhuis en zo ging onze reis 2e keer weer niet door. Ik en mijn vriendin zitten nu al 3 jaar samen in de kast en ik wil haar zo graag verassen en in Disneyland ten huwelijk vragen en samen uit de kast te komen. Dit is een hele grote wens voor ons al jaren maar het wil maar niet uitkomen hopelijk gebeurd het nu wel. Ik weet dat er hier mensen zijn die misschien ergere dingen hebben meegemaakt maar als je jaren lang je grootste liefde verborgen moet houden en je een wens hebt om haar in Disney ten huwelijk vragen om samen ons leven te gaan lijden zonder al die leed. We vechten elke dag voor elkaar door onze achtergronden. Nooit kwamen onze wensen uit maar als deze wens uit zal komen dan kan ons leven niet meer stuk.

Beantwoorden
Marjan

2018 is mijn jaar! Op mijn verjaardag in januari ten huwelijk gevraagd, juni getrouwd ! En in Mei oma geworden van de leukste en liefste kleinzoon ! Dus een reisje naar Disneyland zou mijn jaar kompleet maken en zou een zeer leuke huwelijksreis zijn om man lief mee te verrassen 🙂

Beantwoorden
Eline van straten

Voor mijn lieve moeder. Dat zij hier nu mag zijn omdat ze in Antwerpen een dubbele longtransplantatie heeft gehad. Als het aan de Nederlandse ziekenhuizen had gelegen was ze er niet meer geweest. Ze blijft ziek maar ze is er gelukkig nog. Ik kan niet zonder m’n moeder en m’n kinderen niet zonder hun nog jonge oma van 61. M’n moeder is net als ik gek op Disney dus ik gun haar dit zo omdat we niet weten hoelang ze nog heeft.

Beantwoorden
Lisa N

Ik heb vorig tijdens mijn droombaan kunnen werken als stewardess. Helaas werd ik langdurig ziek en moest ik uit dienst. Ik heb een jaar hard gewerkt aan mijn herstel. Nu beginnen veel airlines weer te werven en ik heb weer gesolliciteerd. Ik ben uitgenodigd voor de selectie. Zo ziek als ik me vorig jaar voelde en dacht nooit meer te kunnen vliegen, zo veel energie en positiviteit voel ik nu door deze vorderingen 🙂

Beantwoorden
Bianca Dekker

Lieve Vriendin,

Mijn meest positieve wending was ouders worden samen met mijn partner in crime. Al 17,5 jaar zijn wij samen en bijna 12 jaar geleden werd onze oudste zoon Simon geboren. Vanaf 1 december is er een nieuwe positieve wending in mijn leven. Na 20 jaar hetzelfde beroep uitoefent te hebben als apothekersassistente heb ik besloten om iets totaal anders te gaan doen. Reuze spannend, maar ik heb er zoveel zin in! Een weekendje Disneyland Parijs ervoor zou heerlijk zijn. Het is alweer 7 jaar terug dat we daar met de jongens naartoe zijn geweest.

Beantwoorden
NinaMol

Gaaf zeg!

Beantwoorden
lilalola

Ik wil graag mijn dochter een groot kado geven, na 2 verschrikkelijke jaren. Als eerste verloor ze haar oma, waar ze een hele goede band mee had, een jaar later krijgt ze onder aan de glijbaan een ongeluk, waardoor ze 2 dagen ic en 7 dagen ziekenhuis heeft gelegen. 3 ribben en schouderblad gebroken, milt gescheurd en gaat in de long. Ze is nu nog aan het revalideren, maar het gaat steeds beter. Helaas moet ze 2 november, operatief 3 verstandskiezen verwijderen, dus denk dat ze het dan superrrr vindt om alles af te sluiten met Disney!!! 1 pluspunt, ze heeft haar diploma gehaald en kan ze nu op zoek naar leuke baan dat weer een mooie toekomst voor haar brengt!!!

Beantwoorden
Qwim

Mijn vriend en ik wonen twee jaar samsn zaten afgelopen jaar allebei in ons eerste jaar. Hij op HBO, ik op de universiteit. We zaten allebei erg op ons plek en voelden ons gelukkig. Totdat op een moment mijn moeder vertelde dat mijn stiefvader was vreemdgegaan. Wat ben ik ontzettend boos op hem geweest. Ik was de eerste paar weken na het nieuws veel afgeleid, verdrietig, boos en sliep slecht. Ik maakte me zorgen om mijn moeder en zusje. Toen ik daar net een beetje een plek voor had gevonden en ik er niet meer heel de dag aan dacht, belde mijn vader mij op. Hij vertelde vlak voor kerst dat mijn stiefmoeder borstkanker heeft. Ook dit was een moeilijke tijd voor ons allemaal. Maar toch, ondanks alles, hebben mijn vriend en ik met hele mooie cijfers ons propedeusejaar voltooid en mogen wij op onze opleiding blijven

Beantwoorden
fb_100002176129353_chantal.loots1

2018 is een topjaar voor ons als gezin , mijn man is als slager in een supermarkt weer echt als slager aan het werk en zijn voetbal … weer lekker aan het training geven en voetballen, onze zoon begrijpt dit seizoen hoe je moet voetballen en hoe het spelletje werkt (vorig jaar was hij nog bloemetjes aan het plukken) onze dochter is lekker aan het trainen voor het nieuwe seizoen van Arcro samen met 4 andere ouders zijn wij het nieuwe bestuur geworden van deze nieuwe club sportief zijn wij als gezin gegroeid dit jaar zelf doe ik daar ook aan mee! 6 minuten harder gelopen op de 10 mijl… alle drukte met werk en sport en af en toe schiet het samen zijn erbij in … samen belevenissen maken … worden mooie herinneringen wij duimen

Beantwoorden
Anna

Ik denk dat één van de mooiste positieve wendingen in je leven is dat je als moeder het geluk mag hebben om oma te worden. Na verdrietige gebeurtenissen, waaronder het verlies van mijn dierbare zus, is er nu eindelijk weer iets moois om naar uit te kijken. Nou ja, iets moois? Volgens mij het mooiste wat er is. Het ziet ernaar uit dat het een carnavalskindje wordt, maar zelfs als geboren en getogen Mestreechteneer, kan me dat totaal niet deren. Telefoon paraat, mineraalwatertje en zo nodig met de rode neus op naar het ziekenhuis. Voor die tijd zou het heel mooi zijn als ik nog een keer samen met mijn dochter naar haar zo geliefde Disneyland Parijs zou kunnen gaan. Lekker mama-dochter (/mam to be) weekendje waarbij onze partners als keuvelend achter ons aanlopen. Ik wacht met spanning af of we verwend worden met deze betoverende trip van waar ik dan een mooi aandenken zal meenemen voor mijn eigen prinsje/prinsesje.

Beantwoorden
Esther

Jaaaah!! Super gaaf!! 😊 😊 😊 😊

Beantwoorden
Gabrielle Kerklaan

In april 2017 is er bij mij een agressieve vorm van borstkanker geconstateerd. Een shock voor mij en mijn man en kinderen van 5 en 7 jaar. Na een heftige periode van chemotherapie en een borstamputatie kunnen we nu eindelijk weer vooruit kijken!! Wat zou het mooi zijn om Samen met mijn gezin even alles te kunnen vergeten en super leuke tijd te hebben in Disney! Zeker mijn kinderen verdienen dit ook want wat hebben ze het supergoed gedaan het afgelopen jaar!!!

Beantwoorden
JJ

Mijn leven nam in 2018 een bijzondere wending.

In februari ging mijn relatie na zeven jaar vechten en strijden voorbij. Jaren lang dacht ik dat dat mijn leven eenzaam zou zijn als ik niet meer samen zou zijn. Dat mijn dromen zoals iedere dertiger die kent; huisje, boompje beestje verloren gingen.
Tot ik oververmoeid was, op van het vechten voor hem, voor ons. Mijn baan liep stuk, ik had de energie niet meer. De relatie werd beëindigd vanaf zijn kant, de grond zakte onder mijn voeten vandaan.

Ik moest op mijn dertigste terug naar mijn ouders. Ze woonde op het platteland terwijl ik van de randstad kwam. Ik had naast mijn ouders en broertje, niks bekends. Een compleet nieuw begin. Periodes van verdriet en frustratie wisselde zich af. Ik moest doorbijten en vechten voor mezelf. In maart vond ik een geweldige baan en uiteindelijk zelfs twee geweldige banen met lieve collega’s. Werk waarin ik andere mensen mag helpen en wat mij ontzettend gelukkig maakt.
Mijn ouders waren mijn grote steun.
Het bleek dat ik me in mijn relatie eenzamer had gevoeld dan ik me ooit had kunnen voelen als vrijgezel.
In juni maakte ik samen met mijn beste vriendin een reis naar Curaçao waar ik al jaren van had gedroomd maar nooit had gedurfd.
Nu lig ik in het ziekenhuis. Mede door alle stress bleek ik ontstoken alvleesklier te hebben. Weken lang lig ik hier.. elk bezoekuur komen mijn ouders en mijn broertje. Ze missen nooit een bezoek. Ik kijk er naar uit als ze komen. Het breekt de dag.

Alles wat mij is overkomen het afgelopen jaar heeft me doen inzien dat je moet geloven in jezelf, in je eigen kunnen. We kunnen zoveel meer dan we denken. Maar we zijn zo vaak bang voor het onbekende. Wij mensen denken vaak ‘wat als..’ in het negatieve. Maar stel nou, dat het alleen maar beter word?!

De stap die ik durfde te zetten, zorgde voor een bijzondere wending in mijn leven.
Mijn ouders en broertje zijn mijn grote steun geweest. Ik ben hen dankbaar en hoop hen met deze prachtige reis te kunnen bedanken.

Beantwoorden
Marlous

Dat ik eindelijk een nieuw huis heb met tuin en dat mijn familie me zo veel heeft geholpen om het het helemaal naar me zin te maken en dan vooral me broertje is echt mijn held !! Dus zou leuk zijn als we met ze allen er even tussenuit kunnen

Beantwoorden
San

Na een hele zware zwangerschap met 9 maanden extreme misselijkheid, 18 ziekenhuisopnames, sondevoeding, niet kunnen zorgen voor mijn dochter van 4, huishoudelijke taken aan mijn man over moeten laten en weinig tot niets kunnen ondernemen is eind april 2018 onze supermooie, gezonde ventje geboren.
Weg met de misselijkheid en tijd om weer wat te ondernemen met mijn geweldige gezin!
Ik gun het vooral mijn man en dochter om met zijn allen er lekker tussenuit te gaan. Zij hebben zich ook door deze hele moeilijke tijd heen moeten slaan.

Beantwoorden
vissers_peggy@hotmail.com

Wat goed zeg dat jullie mensen gaan verrassen voor wie het moeilijk is geweest en nu eindelijk een goed jaar hebben.

Beantwoorden
Chantal dekker

Heb begin dit jaar weer een tia gehad 😕 de zesde ( heb al zeven jaar geleden een cva gehad tijdens onze 2de zwangerschap en vijf tia’s )
Zo laat je lichaam eigenlijk zien dat het leven te kort is om niet dankbaar te zijn voor je leven.
Vooral daarom doen we proberen om van elke dag te genieten.

Beantwoorden
E van Rijn-Barndsma

Mijn zus heeft een zware periode achter de rug, haar man kreeg alvleesklier kanker bleek achteraf niet zo te zijn na een jaar getobd te hebben. Haar kleindochter is met 26 weken geboren weer leven tussen hoop en vrees.
Haar schoonmoeder is pas overleden is ze ook druk voor geweest naast haar werk.
Dus ik gun haar met mn zwager en kleinkind een Disney reisje ze weet niet dat ik haar heb opgegeven

Beantwoorden
Agnes Wielstra

Na jaren van financiële ellende staan wij als gezin eindelijk er weer redelijk goed voor. Doordat wij door hulpinstanties uiteindelijk nog verder de afgrond ingingen, heb ik de knoop doorgehakt en heb ik ons hierbij weggehaald. Met als risico dat schuldeisers direct in onze nek gingen hijgen. Ik heb al mijn moed bij elkaar geschraapt en ben op eigen houtje alles gaan regelen en kan nu zeggen dat we financieel het licht weer kunnen zien. Dit vergt van het hele gezin aanpassingen. Mijn man en 3 kinderen hebben hierin net zo goed concessies gedaan. Wat zou het mooi zijn om deze ellende achter ons te laten en het gezin mee te nemen naar dinseyland! Dit zou een ware beloning zijn.

Beantwoorden
H

Vorig jaar was een heftig jaar voor ons. Hoe leuk het begon met het bericht dat onze kids ( nu 10 en 11) broer en zus werden. Wat keken we ee met zijn allen naar uit. Alles ging goed tot dat we met de 20 weken echo te horen kregen dat ons kindje plotseling was overleden . Wat een verdriet , bij onze zoon gebeurde er van alles . Zo kreeg hij gedragsverandering en zijn we er uiteindelijk achter gekomen. Dat hij autisme heeft. We zagen uiteraad al langer teken er van, maar dit werd getriggerd door het verlies van ons kindje.

Onze dochter kreegt paniek en angst aanvallen hier door.
Ook met haar gingen we een traject in.
En ze is erna hard werken vanaf gekomen

Wij hadden naar alles een flinke spiegel voor gekregen we waren moe, down ect
( wat allemaal natuurlijk niet zo gek is)
Wij besloten hier ook wat mee te doen
En gooide onze levensstijl om. Anders eten en sporten

Mijn man en ik zijn nu ieders 14 kilo afgevallen

We kunnen zeggen dat het met ons gezin veel beter gaat
En wat zijn we toe aan leuke herinneringen maken

Het zou geweldig zijn als we een weekend naar Disneyland mogen winnen

Beantwoorden
Ester Bloemendaal

Wij zouden graag met zn 4en meegaan. Pittig jaar gehad samen maar daar uit blijkt hoe blij je met elkaar moet zijn. En soms dingen moet doen waar je geen zin hebt. Maar als je in de lappenmand zit juist die dingen met een hoeraatje wilt doen.

Beantwoorden
yotje

Naeen relatie van 10jaar, 3 kinderen (waarvan de eerste 2 een tweeling zijn), 2x verhuizen en al wat voor een gedoe nog meer. Loopt het leven mijn zusje, haar vriend, en hun kinderen eindelijk lekker op rolletjes. Mei dit jaar hebben ze eindelijk hun liefde bezegeld met een geregistreerd partnerschap, want trouwen doen ze pas als alle drie de kinderen oud genoeg zijn om het bewust mee te maken. Omdat ik zo blij ben dat ze ondanks alle gedoe en drukte nog bij elkaar zijn en zelfs (eindelijk) een geregistreerd partnerschap hebben, zou ik het heel fijn vinden wanneer zij mee mogen om samen met hun jongens een leuke magische tijd te hebben. ( ik pas wel op de jongste)

Beantwoorden
Ankie

Het lijkt me geweldig om deze reis te mogen maken met mijn gezin, mijn vriend droomt hier al jaren van. Het zou super zijn om hem zo te kunnen bedanken voor alle steun die hij me het laatste jaar heeft gegeven. Het is fijn om te weten dat iemand er onvoorwaardelijk voor je is, een groter bedankt voor alles zou ik hem niet kunnen geven! 🙂

Beantwoorden
biekorf

Samen met de klein ,kinderen ,dat is waar ik het voor doe, zelf gaat het mij steeds minder af ,je word 65 en je bent versleten, altijd hard gewerkt ,en dan heb je tijd maar moet alles langzaam gaan ,Ik wil de leuke gezellige afspraken met de kleinkinderen niet missen ze brengen zoveel vreugde en een simpele lach dat ik hen dit zo graag zou laten beleven.

Beantwoorden
Dorien Heller

Na veel gezwoeg en gezweet heb ik na 6 jaar tijd eindelijk mijn 2de graads bevoegdheid voor Docent Wiskunde gehaald. Omdat ik niet binnen de gestelde termijn zat, moest ik weg bij de school waar ik echt op mijn plek zat. De leerlingen, het personeel: het was fan-tas-tisch, maar ik moest weg. Daarop ben ik aan het werk gegaan bij een andere school, maar al snel bleek dat dit een echte mis-match was. En er is niks erger dan elke dag leerlingen te moeten motiveren en lesgeven als je niét lekker in je vel zit. Maar diploma wél gehaald en sinds 1 sept weer terug bij de school waar ik me zo fijn voelde! En ik ga nu elke dag met zó veel plezier en energie naar mijn werk. Heerlijk!!

Beantwoorden
Sandra Noot

Na een gastric bypass in december een herstel periode van bijna 9mnd nodig gehad. Veel complicaties maar die allemaal te boven gekomen. Door alle steun en liefde van mijn ouders en mijn kinderen, ga ik nu een stuk gelukkiger door het leven. De nodige kilos’s minder en opweg naar een nieuwe baan waar ik in november start. Dus ondanks de slechte start van 2018 (4weken ziekenhuis) lijkt het geluk ons weer toe te lachen. Het zou super zijn om daar met mijn kinderen naar toe te gaan

Beantwoorden
Mary

Mijn zus en ik hebben allebei heel wat trauma’s te verwerken gehad, met name uit onze jeugd. De emotionele verwaarlozing die hier heeft plaatsgevonden suddert nog steeds door in ons volwassen leven, waardoor we allebei ook geen geschikte partner kunnen vinden. Nu m’n andere zus jaren geleden door een medische fout is overleden kan ik zeggen dat de band met mijn andere zus nu hechter lijkt te worden, ook al gaat dat moeizaam. Ik breng graag meer tijd met haar door. Het zou onze band versterken door samen “vrolijke” momenten te kunnen delen. We kunnen samen enorm lachen en begrijpen elkaar snel, dus het zou een prachtige herinnering worden die m’n leven lang bij zou blijven.

Beantwoorden
Aartje Buijtenhuis

Wij hebben al jaren van allemaal tegenslagen achter de rug maar sinds dit jaar hebben wij het idee dat we in de goede flow zitten. ( bijna eng om te zeggen) maar in april is onze dochter getrouwd en sinds afgelopen weekend hebben wij gehoord dat we opa en oma worden. Verder is onze zoon zijn eigen bedrijf begonnen ook zijn leven was alleen maar tegenslagen maar ook dat gaat goed nu. En dan zou ik per 1 september werkloos worden maar heb ik 2 dagen voor die datum gehoord dat ik toch nog kon blijven. DUS ALLEMAAL POSITIEVE DINGEN. En daar zou deze reis nog een leuke toevoeging bij zijn.
DUS WIE WEET

Beantwoorden
Leliestraat 31

Met een pubertweeling de sweet 16 vieren zou geweldig zijn.De Amerikaanse grootsheid die ze hopen op hun feestje heeft jullie prijs zeker….past perfect bij de liedjes die ze vrolijk (nog steeds ) zingen uit Fronzen. ..nu met ook eigen variaties. ..de fantasie gaat los

Beantwoorden
Arianne

Mijn lieve zus en schoonbroer die al 7 jaar samen zijn. Ik vind dat zij deze reis winnen omdat ze hun hart op de juiste plaats hebben maar daarnaast altijd voor iedereen klaar zijn. Zij hebben deze reis nodig! Ze werken allebei keihard dus een momentje rust zou ideaal zijn.

Beantwoorden
Martine Kool-Oudman

Eindelijk na 4,5 jaar wonen in een unit (met 2 volwassenen en 3 kinderen) krijgen we de sleutel van ons nieuwe huis! Door schade vanwege de gaswinning plannen moeten bijstellen, nieuwe aanvragen moeten doen, tussendoor nog brand gehad waardoor we al onze spullen zijn kwijt geraakt … maar over een paar weken kunnen we dan eindelijk wonen naast onze stal, met uitzicht op onze koeien! 2018 is het eind van al ons woonellende!

Beantwoorden
sabina groen

Mama’s grootste wens is trouwen met papa. Nu het gezinnetje compleet is wil ze dat met zijn allen meemaken. Mama wil papa ten huwelijk vragen te Disney met hulp van Mickey en Minnie. Hopelijk kan vriendin ons helpen hierbij en komt mama’s droom uit. Wat zal het een sprookje zijn tussen alle parades en achtbanen. Help vriendin mama wil namelijk ook heel graag de achternaam van papa, wij Noa Fay en Deax hebben die al. Nu mama nog.

Beantwoorden
Inge Groeneveld

Lieve vriendin, afgelopen juni een week na mijn 34e verjaardag werd ik s’ochtends wakker en kreeg de schrik van mijn leven toen ik merkte dat ik dubbel zag. In paniek maakte ik mijn man wakker, die dacht dat ik droomde. gelukkig trok het weg na een kwartier. Dit duurde een week lang elke ochtend. Ik draag lenzen en dacht ”het is vast een oogontsteking” Na onderzoeken en verschillende scans kreeg ik helaas een slechte diagnose. namelijk MS. Er volgde gelijk een infuuskuur prednison in het ziekenhuis en na een tijdje weer eentje. De ontstekingen kwamen te snel terug en er is besloten om met blijvende medicatie te starten. Op dit moment zijn we op zoek naar degene die het beste past bij mijn lichaam. Samen met onze 3 kids zijn we door een heftige periode gegaan. Nu alles weer een beetje rustiger is, en na helaas wel wat inleveren qua werk en leuke dingen, zie ik het weer positief in. Ik ga hier sterk uit komen en er uit halen wat er uit te halen valt. Ik zou ons gezinnetje weer eens graag willen zien genieten. Disneyland Parijs is voor ons nog altijd een grote droom, die hopelijk ooit waarheid mag worden.

Beantwoorden
Monique van Dalen

Het gehandicapte zoontje van mijn zus en zwager is dit jaar 4 geworden. Na jaren van ziekenhuisbezoeken en onzekerheden over zijn toekomst, kwam het nieuws; hij mag ook naar een vorm van school! Wat een mijlpaal, dit had niemand gedacht. Hij heeft het er goddank leuk! Alle vermoeidheid komt er bij zijn ouders nu pas uit en daarom verdienen zij het zo om eindelijk voor de allereerste keer op vakantie te gaan met hem en zijn broer. En hij houdt zo vreselijk van treinen en mooie lichtjes, hij zou het fantastisch vinden. Ja ik zou natuurlijk ook graag willen met onze kids, tuurlijk. Maar ik gun het hun nog zoveel meer 🙂

Beantwoorden
Mirry

Dit jaar voor het eerst sinds een jaar of 10 een weekendje met mijn zoontje weggeweest. Het was super, maar een weekendje Euro Disney zou fantastisch zijn, om te vieren dat we de moeilijke jaren achter ons kunnen laten en vol goede moed de toekomt in gaan

Beantwoorden
Psvfan

Aangezien ik dit jaar mijn depressie en burn-out heb weten te overwinnen en het ook nog gelukt is om een expositie en wandeling georganiseerd te krijgen omtrent de gedichten die ik schrijf zou het geweldig zijn om dit te mogen vieren met de mensen die mij zo gesteund hebben, zodat ik ze zo ook kan bedanken. Door omstandigheden ben ik ook al sinds 2009 niet meer op vakantie geweest en ik hoop dat deze reis mij gegund is als afsluiting van een ontzettend zware tijd.

Beantwoorden
Marjolein

Na een aantal pittige jaren, vader verloren, zoontje verloren, besloot ik twee jaar geleden dat als ik iets wilde veranderen aan mijn leven, ik zelf het intitiatief moest nemen. Ik ben begonnen met sporten, om af te vallen, en lekkerder in mijn vel te zitten. Mijn doel, naast afvallen, was het rennen van de 5km. Dit jaar is dat gelukt! Inmiddels 42 kilo afgevallen en de medaille van de 5km binnen! Trots op mezelf! Om mijn “nieuwe” leven te vieren, zou ik het fantastisch vinden om met mijn man en kinderen een weekendje naar Euro Disney te gaan, onze te bedanken dat ze me al die tijd hebben bijgestaan. Zonder hen had ik het niet gekund.

Beantwoorden
Gerrie Janssen

Beste Mensen.
2016 hebben we onze dochter en mijn zoon zijn zus verloren. Twee weken na haar overlijden is zijn dochter ons kleinkind geboren. Daar is zijn zus en onze dochter peettante van geworden. Nu zou ik graag met mijn zoon en zijn vrouw en dochter samen met ons naar Disney willen. Een extra Kado voor mijn kleinkind die 12 okt jarig is. En ook een Kado voor mijn zoon en zijn vrouw.
Alvast dank je wel.

Beantwoorden
Claudia Geldof

Heb pas een rondreis gemaakt door amerika mij moeder werd met amulance afgevoerd naar ziekehuis toen daar zat gelukkig gaat nu weer wat beter der met haar ga aanstaande maandag op mij zelf wonen ze gaat mij helpen maar eigenlijk zou wat rust haar goed doen zou mooi zijn als zij de reis naar disney wint zodat ze even kan gaan bijkomen en relaxen heeft ze wel verdient

Beantwoorden
A.J. van Asselt

Na in groep 4, 5 en 6 heel erg gepest te zijn geweest heeft mijn dochter (11) heel dapper besloten, om in haar eentje, naar een andere klas over te stappen.
De pesters liet ze daarmee achter zich maar ook haar beste vriendinnetje.
Ze is overnieuw begonnen. Heel stoer en de beste keus ooit geweest.
Geen huilende dochter meer thuis die geschopt, geslagen en uitgescholden is.
Een dochter die weer blij naar school gaat en super goeie resultaten haalt.
Wat ben ik trots op haar. De rust is er weer in ons gezin. Ook bij mij. Want het verdriet van je kind, doet mama ook erg veel pijn.
Ik gun haar en ons gezin daarom deze geweldige reis!!

Beantwoorden
Inge van dillen

In 2009 kreeg mijn man te horen dat hij zaadbalkanker had. Wij waren inmiddels al een tijd bezig met onze kinderwens. Helaas wilde dit nog niet lukken en zijn ziekte bracht natuurlijk ook geen geluk. In 2012 vroeg Dimitri mij ten huwelijk en zijn we getrouwd. Een paar weken daarvoor ontdekte ik dat ik zwanger geraakt was via iui. Onze kinderwens was na jarenlange tijd en bloed zweet en tranen en de ziekte van Dimitri eindelijk gelukt. In 2013 werd Max onze zoon geboren! We besloten in 2014 opnieuw aan onze kinderwens bezig te gaan, aangezien we ons nog niet compleet voelde. Ook deze keer was het niet vanzelfsprekend en heeft het 3 jaar geduurd voordat onze dochter Pip in ons leven kwam zij is geboren op 17 november 2017 middels een ivf traject . Inmiddels zijn we nu compleet en daarom is het jaar 2018 voor ons een topjaar geweest. Dit zou ik best willen vieren met mijn man en kinderen in Eurodisney.

Beantwoorden
Laura Meester-Kallenkoot

Waar zal ik beginnen.. mijn man en ik zijn dit jaar trotse ouders geworden van onze dochter! Zij is echt het beste wat ons is overkomen, alle clichés over het ouderschap zijn waar een kind kleurt je leven echt op. Vanaf deze maand wonen we in onze nieuwe woning we hebben de stap durven zetten om ons oude huis te verkopen en ons hart te volgen naar ons paleisje. Magic is reaĺly happend!

Beantwoorden
Jolanda Spies

MIjn vriendin heeft in april 2016 een eenzijdig scooterongeluk gehad. Heeft in coma gelegen en net toen de doktoren haar leven wilden beeïndigen kregen wij een teken van leven waardoor zij uit haar coma kwam. Na lang revalideren is het haar nu eindelijk gelukt te kunnen gaan genieten met haar 2 kinderen in haar nieuwe huisje die zij net voor het ongeluk af had, maar niet van heeft kunnen genieten. De kinderen hebben wij met steun al die tijd op kunnen vangen. Nu doen zij dat inmiddels voor en samen met hun moeder. Nooit gedacht dat er nog zo’n sprookje zou bestaan met happy end. Dit weekend zou ik hun samen zo gunnen.

Beantwoorden
Wendy de Hoop

Ik doe graag mee met deze actie. Afgelopen jaar heb ik heel hard gewerkt om weer boven mijn burn out uit te komen, dit zonder steun van mijn ouders want zij zijn totaal niet betrokken. In deze tijd zijn mensen uit mn leven gegaan en zijn er mensen in mijn leven gekomen. Ik kan nu zeggen dat ik trots op mezelf ben er emotioneel van word uit welk diep dal ik ben geklommen, maar dit heb ik toch maar gedaan. Ik zou graag naar Disneyland gaan met de mensen die het meeste voor me hebben betekend in deze moeilijke tijd.

Beantwoorden
E.Pouwelse

Mijn man is begin dit jaar thuis komen te zitten met een burn-out , een paar maanden later volgde ik hem op. Ook ik kwam thuis te zitten. Ons zoontje van 3 jaar heeft hier helaas veel van meegekregen, papa en mama die snel geïrriteerd waren ook al deden wij ons best dit te verwerken.
Nu zijn mijn man & ik beiden weer aan het werk en is ons leven weer aardig zoals voorheen.
Maar op dit moment na alle ellende willen wij ons zoontje in het zonnetje zetten.
En hoe kan dat beter dan met zijn favoriete Disney karakters!
Om al het nare dit jaar heb vergeten en hier samen heen te gaan als een gelukkig gezin.

Beantwoorden
Stephanie

Voor mijn zoontje. Hij heeft een pittige start gehad en heeft in 2016/2017 5 maanden thuis gezeten van school omdat geen enkele school hem wou. Nu is er begin dit jaar lichte autisme vast gesteld wat de boel wat makkelijker maakt ook zit hij nu op zijn plekje bij speciaal onderwijs. Hij doet het zelfs zo goed dat hij in groep 3 zit maar veel werkjes op groep 4 niveau maakt. Dit mannetje verdient iets leuks en hij maakt mij super trots.

Beantwoorden
Florent

Voor veel mensen is het niet positief maar ik heb met mijn gezin de keuze gemaakt dit jaar bij de kredietbank te gaan. Voor ons was dit een hele positieve keuze het is geen makkelijk traject waar we in komen maar we werken aan een betere toekomst voor onze kinderen. Daarom zou ik graag met mijn gezin naar het prachtige Disney willen waar we allemaal nog nooit zijn geweest.

Beantwoorden
Marie-josee Koks

Hi redactie, hoe begin ik nu een verhaal waarin ik de vriendschap en liefde van mijn vriendinnen recht aan doe. Ik ga het proberen in de hoop dat jullie de kracht en de positieve wending kunnen voelen. In september 2016 werd ik ziek. Ik kreeg ernstige complicaties aan mijn maagverkleining. In het begin dacht iedereen nog dat het makkelijk op te lossen zou zijn echter na 5 operaties in twee jaar tijd bleek de realiteit anders te zijn. Ik werkte als ggz therapeut in een huisartsenpraktijk. Door mijn ziekte kom ik nu in oktober 2018 volledig in de WIA. Tot zover het trieste gedeelte van mijn verhaal. Toen ik ziek thuis kwam te zitten, dacht ik bij mezelf, ik kan twee dingen doen: of ik wordt stapelgek thuis omdat ik niks om handen heb of ik ga mezelf inzetten voor mijn lotgenoten met een maagverkleining om te kijken of ik qua recepten iets kan betekenen voor hun. Ik begon 1,5 jaar geleden met het plaatsen van 1 receptje op facebook en daarbij wat tips voor een positievere mindset. Al gauw kwamen er 100 volgers en ik was echt verbaasd over dat er zoveel mensen mijn recepten lekker vonden en raad aan me vroegen. Nu 1,5 jaar later zijn er ruim 18000 lotgenoten die ik ondanks mijn eigen ziekte (of misschien wel door mijn eigen ziekte) kan helpen met ons steun en info punt. Mijn vrienden hebben me in deze hele periode van ziek zijn zo gesteund in alle momenten die ik heb. Als ik verdrietig, onzeker, hoopvol, pijn had , alle momenten hebben ze gewoon naar me geluisterd. De afgelopen maanden ben ik een keer of 4 op televisie geweest vanwege de bariatrie groep nederland, en ook hierbij lachten me vrienden en zeiden typische marie actie. Zelf harstikke ziek maar helpt wel ondertussen duizenden lotgenoten. In december wordt ik geopereerd en wordt mijn Gastric Bypass ‘ongedaan’ gemaakt, althans dat wat er mogelijk is. Een hele zware operatie waar ik echt al mijn angst voor opzij moet zetten. Een paar dagen heerlijk weg met mijn vriendinnen zou heel erg fijn zijn. Even ontspannen, even moed verzamelen , samen potje huilen maar ook samen plezier maken. En misschien houd ik het wel niet vol om een dag in het park rond te gaan maar dan doe ik het gewoon een paar uurtjes. Ik zou er heel erg dankbaar voor zijn als ik dit als verrassing zou mogen meemaken. Heel veel liefs
Ps: Ik hoop dat ik niet in te korte woorden alles omschreven heb. Op facebook staat mijn complete verhaal. Groetjes marie-josee

Beantwoorden
Nikita Deen

Na een jarenlange strijd tegen mijn angststoornis heb ik in 2018 eindelijk een hele mooie maar vooral spannende stap durven zetten. Ik ben het ouderlijk huis uit gegaan en ben helemaal alleen gaan wonen! Mensen om mij heen hebben mij enorm gesteund en met name mijn vriend, ouders en oma. Mijn oma is 5 jaar geleden haar man verloren en ik gun haar dit reisje met mij enorm! Mijn moeder is herstellende van depressiviteit en zou dit ook zeker heel goed kunnen gebruiken!! Voor mijn vriend zou het een enorme verassing zijn om voor het eerst in 3 jaar samen buiten onze woonplaats te gaan! Hij wilt het heel graag maar zo lief als hij is, zet hij er nooit druk achter. Nu voel ik dat ik er aan toe ben en ik zou het ontzettend gaaf vinden om dit jaar met alle mooie nieuwe lichtpuntjes met een knaller af te kunnen sluiten!

Beantwoorden
Danielle1971

Januari 2016, een laatste mail van mijn lieve man; hij kan niet meer verder met het leven met zijn angst, depressie …. ik verlies mijn man, mijn kinderen hun vader….Nu zijn we ruim 2,5 jaar verder, en vinden we al zoekende onze weg weer het leven; wij met zijn 3 tjes zijn een sterk team! We genieten, doen dingen die Dick heel stoer zou vinden (met de trein naar Parijs naar niet naar Disney, dat durfde ik niet) En sinds kort is er een hele lieve, bijzondere man waar ik verliefd op ben; die een aanvulling is op ons gezin, naast Dick die er altijd ook zal zijn…Wat zou het fijn zijn even te genieten met elkaar in Disney!

Beantwoorden
Fransje

We zouden van de zomer genieten van Disney. Helaas is mn hondje gebeten door de hond van mn buurman. Mijn zoontje was verdrietig dat zn vakantie niet door ging. Maar wel dat zn lieve hondje na 3 operaties weer kon lopen. Want Nena is zn chuwbakka hondje waar hij gesteld op is. En dat vond hij minder erg dan de vakantie hoe verliefd kan je dan zijn op een kind die zo meer om een hondje geeft dan een vakantie.

Beantwoorden
Anoniem

Hoi, ik heb niet iets positiefs te melden maar ben wel toe aan een paar dagen weg met m’n gezin! Ik heb 2 ouders die beide Alzheimer hebben waarvan m’n moeder er niet meer is en ik altijd voor ze gezorgd heb m’n vader woont nu in een tehuis voor dementerenden.

Beantwoorden
benjo83

Na jaren als huisvrouw thuis te zijn gebleven voor haar kinderen, begon mijn moeder 15 jaar geleden de opleiding tot verzorgende. Ze heeft jarenlang met veel toewijding gewerkt in de thuiszorg. Helaas kwam daar na bezuinigingen en reorganisatie 5 jaar geleden een eind aan. Heel veel sollicitatiebrieven heeft ze tevergeefs geschreven. Wat een teleurstellingen. Gelukkig had ze haar kleinzoons waar ze naar hartenlust op mocht passen Nu op 60-jarige leeftijd hebben ze haar gevraagd als extra begeleiding op de peuterzaal. Ooh wat is ze blij tussen al haar prinsjes en prinsesjes!! Ze voelt zich een echte koningin tussen hen. Haar eigen prinsen Niels (11) en Justin (9) willen haar daarom verrassen en haar meenemen naar een echt sprookjespaleis. En natuurlijk samen genieten van elkaar en Disney! Even een intiem moment tussen koningin en haar prinsen.

Beantwoorden
Rossana Kooij

Mijn dochter woont al vanaf haar vierde jaar uit huis. Ze heeft ODD. Ze heeft jaren lang bij de zuidwester gewoond in Hellevoetsluis. In 2018 is ze eindelijk verhuisd naar Schiedam. Ze woont nu bij haar familie in de buurt. Ze is helemaal gek van disney. Dus het zou geweldig zijn als ze mee kan. Met familie vind ze fantastisch.

Beantwoorden
Annelies jochems

Nadat 4 jaar geleden,na heel veel onzekerheid een paniekstoornis werd vastgesteld bij mijn dochter (toen 14 jaar),begon een hele lange weg van therapie en medicatie.
School werd een drama. Ze bleef zitten in 3 atheneum en na een zwaar jaar mocht ze naar 4 havo. Wij dachten dat ze nooit een diploma zou halen.
Dit jaar geschiedde een wonder. Ze slaagde voor haar havo diploma. Zij en wij waren zo trots.
Ze is nog lang niet waar ze zou willen zijn, maar met kleine stapjes en een diploma op zak is er een toekomst.

Beantwoorden
geke tingen v.keppelmarke 30 8016 gk zwolle tel.0655527762

Mijn positieve wending dit jaar
was mijn dochter zij kreeg het klaar
na een scheiding en veel gedoe
was ze het soms best wel moe
maar naar hard werken jaren lang
kwam eindelijk die dag dan
yes schuldenvrij
nu alleen nog leven voor mijn meissie en mij
ik ben trots op haar
en daarom gun ik dit haar
samen met haar meissie
dit mooie reisje
als er nog een plekje is
vinden opa en oma dit ook niet mis

Beantwoorden
Saskia Sprenger de Rover

In 2018 kreeg ik de kans om vaste nachtverzorgster te worden in het bejaardentehuis waar ik werk. Een kans die ik met twee handen heb gegrepen. Ik heb nu het geluk dat ik veel meer tijd met mijn twee dochters kan doorbrengen dan toen ik dagdiensten werkte. Ik kan toch nog veel liefde en zorg aan de oudere geven maar daarnaast ook veel liefde en tijd aan mijn gezin. Er is zo een hoop stres van mijn schouders gevallen en heb eindelijk het gevoel van een perfecte balans in mijn leven.

Beantwoorden
Jorike Visser

Hoi,
Bij deze waag ik graag een kans om mijn man (en kinderen) te verrassen met een weekend Disneyland Parijs. Mijn man (Jerremy Visser) heeft 2 heel drukke jaren achter de rug. Hij heeft van alles in en om ons nieuwe huis ge-/verbouwd, waar hij het grootste deel van zijn vrije uren aan heeft besteed (badkamer, toilet, garage, extra slaapkamer op de garage en een veranda). Vele avonden en weekenden heeft hij hard geklust met een super resultaat. Daarnaast is hij ook in het nieuwe huis van onze vrienden en mijn broer en schoonzus bezig (geweest) met grote verbouwklussen. Dit alles is bijna klaar, dus het wordt tijd dat hij eens lekker kan ontspannen. Hij verdient dit! Disneyland Parijs staat op zijn wensenlijstje, vooral tijdens de kerstperiode. Het zou super leuk zijn om hem en natuurlijk onze kinderen (twee jongens van 5) hiermee te kunnen verrassen.

Beantwoorden
Karen den Breejen

Op 12 juli 2017 heeft mijn leven een grote verandering ondergaan. Ik heb die dag een maagverkleining gekregen. Voor die tijd was ik al meer dan 20 jaar veel te zwaar. Als we destijds met onze 2 kinderen naar een pretpark gingen, kon ik in bepaalde attracties niet mee gaan. Simpelweg omdat de beugel niet dicht kon. Omdat ik me daar erg voor schaamde durfde ik op voorhand soms al niet in de rij aan te sluiten. Bang dat iedereen kon zien dat ik niet in het karretje paste. Nu ik heel veel ben afgevallen zou ik mijn gezin graag een meenemen om nu eindelijk eens zorgeloos met zijn viertjes van alle attracties te kunnen genieten. Tevens zou dit een heel mooi bedankje zijn voor mijn gezin voor alle steun en liefde die ze me de afgelopen tijd gegeven hebben met het grote afvalproces!

Beantwoorden
jannekeb1982

Op dit moment zit ik in een langdurig traject om de kinderwens te vervullen. Dit betreft een enorm zwaar traject waarin ook zeker ups and downs op de voorgrond spelen. De ups dat mijn zusje na een miskraam nu zwanger blijkt te zijn en de downs dat het mij nog niet gegund is. Ondanks dat blijven we positief ingesteld, met name omdat ik al twee neefjes heb en er dus een derde baby op komst is. We steunen elkaar altijd en dik en dun en dat blijkt ook wel nu mijn zusje allerlei wegen heeft bewandeld om te kijken in hoeverre ze mij van dienst kan zijn om mijn wens toch te kunnen vervullen. Het leven is wat dat betreft één groot magisch moment waarin liefde oor je dierbaren de boventoon voert.

Beantwoorden
b

Dit jaar heb ik na lang wikken en wegen voor het eerst echt voor mezelf gekozen… Een heftige en zeker niet de makkelijkste weg naar vrijheid, maar wel een weg naar een mooie toekomst met mijn 3 meiden. Ik ben enorm trots op mijn dochters. Wat gaan ze er fantastisch mee om! Ik zou zoooo graag samen met de kids een reis naar Disneyland maken, dat hebben ze echt verdient!

Beantwoorden
Kirsten

Ik gun t mijn lieve dinnetje Janine! Zij heeft dit jaar voor de 2e keer HELLP gehad( zware. Zwangerschapsvergiftiging). Gelukkig werd er in mei een gezonde dochter geboren. Dit gezin met 2 dochters zou ik het enorm gunnen om dit af te sluiten en de toekomst in te gaan! Ze is superbelangrijk voor me en ik ben blij dat ze er nog is!!! Disney zou echt een sprookje zijn!

Beantwoorden
Janneke

Afgelopen december ging mijn vader met zoon en schoonzonen naar Barcelona! Geweldig hadden ze het. Mijn moeder kreeg kerst 2016 een uitje met de dames cadeau. Door een zwangerschap en een verhuizing is dit er nog niet van gekomen. Nu haar vierde kleinkind in 2018 is geboren wordt het echt tijd. Want oma staat altijd klaar voor haar vier kleinzonen.

Beantwoorden
Jill Heesbeen

Sinds het plotselinge overlijden van mijn vader in 2014, wonen mijn moeder en ik samen, en ik gun mijn moeder deze reis ontzettend.
Dit jaar heeft ze 3 grote operaties gehad. Allebei haar knieën waren versleten, en haar tenen aan haar rechtervoet waren vergroeid. Nu is ze bijna uit het gips met haar voet, en is het eindelijk klaar. Ze kan nu eindelijk weer goed lopen zoals een 52 jarige vrouw zou moeten lopen.
De vorige keer dat we in Disneyland Parijs waren heb ik haar 4 dagen geduwd met de rolstoel, omdat ze al een jaar of 3 moeite had met lange afstanden lopen, door haar versleten knieën en doorgezakte voeten. Dat duwen was voor mij ook geen probleem, maar zelf lopen is natuurlijk 100 keer fijner, en dat kan ze nu gelukkig weer.
Ook heeft mijn moeder afgelopen jaar veel voor mijn oma gezorgd die bij ons in huis is, omdat die 2 keer is gevallen. Het zou voor mijn moeder en mij daarom zo fijn zijn om even samen te ontsnappen in het magische Disneyland.

Beantwoorden
Liesbeth

Ik heb na lang moeilijk lopen op 1 oktober (ja net als Patries P.) een nieuwe heup gekregen. Alles ging voorspoedig tot eergisteren de wond begon te ontsteken. Dus nog even afzien en dan lekker op vakantie naar Disneyland Parijs ??? Dat zou wat zijn zeg !

Beantwoorden
Sharon Dekker-Okken

Na een druk jaar van een tweede kindje krijgen, nieuwe baan starten en een burn out krijgen lijkt het mij heerlijk om even tijd voor mijn gezin en mijzelf te nemen. Ik ben dol op sprookjes, fantasiewereld en kind voelen. Mijn man verdiend ook een uitje omdat hij er altijd voor mij was met al mijn humeuren. En bovenal, verdienen mijn kinderen heel veel tijd en liefde van ons. Dat schoot er vaak bij in als je eigen hoofd al volloopt.. Ik kan me daar heel schuldig over voelen en wil graag mooie herinneringen met ze maken in Disney

Beantwoorden
Monique

3 jaar geleden kon onze droom werkelijkheid worden. We zijn een camping gaan beheren. Dit ging allemaal goed tot laatste jaar. Totaal 10 branden meegemaakt waardoor er veel stress was bij onze kinderen en mij. Io bleef ziek, tja stress is lelijk. Dus knoop doorgehakt om te stoppen. Een werkgever die het er niet mee eens was.. uiteindelijk bleek ik niet van de stress ziek te zijn maar was mijn oude mason kapot. Nu 2 hersteloperaties verder gaat het een stuk beter. Maar waar ik het meest trots op ben is mijn kids. Sinds we weer een eigen huis hebben en bij een normale baas werken zijn ze weer helemaal opgebloeit!! Wat is er mooier dan een jaar als dit of te sluiten met Disney en vers het nieuwe jaar in te gaan!!!

Beantwoorden
Suzanne

Ik gun deze reis me meiden en man
Me man heeft na jaren ptts overwonnen dit door middel van interne behandeling waardoor de meiden hun vader 2 weken hebben moeten missen
Nu is hij weer terug en helemaal opgeknapt en heel veel blijer en leukere papa
Om dit te vieren is dit een Mooie gelegenheid

Beantwoorden
Mel

Na veel ongeluk in het leven te hebben gehad, vanaf mijn 16e alleen zonder moeder te moeten leven. heb ik eindelijk een toppuntje gevonden om het leven positief in te kunnen zien, en dit is ook vooral te danken aan mijn lieve vriendin die altijd voor me klaar staat en waar ik veel tijd mee doorbreng. Terwijl zij ook inmiddels nu al 2 jaar alleen voor haar 2 kindjes zorgt. Buiten dat is zij voor mij als een zus en ben zo blij met haar vriendschap daarom wil ik haar verassen.

Beantwoorden
Essie200

Ik heb eindelijk dit jaar mijn oogoperatie gekregen. ( Orbita Decompressie)
Hiervoor was een enorm lange wachtlijst.. Gelukkig alles goed gegaan. Alleen volgend jaar nog een ooglid behandeling.. Ben enorm opgelucht. En een stuk minder pijn aan mijn ogen. Dit zou een mooie afsluiter zijn van het jaar!

Beantwoorden
marieke.piontekhofstra

Hoi Vriendin
Ik vind het eigenlijk heel moeilijk en persoonlijk om mijn verhaal hier openbaar neer te zetten….
Disneyland is al mijn hele leven een droom en zeker nu ook van mijn kinderen. Ik hoop dat als jullie tijd hebben persoonlijk een mailtje willen ontvangen. Ooit hopen we een keertje heen te kunnen gaan♡ (mijn verhaal mag natuurlijk in Vriendin maar dan liever in de juiste woorden via 1 van jullie journalisten)
Groetjes Marieke

Beantwoorden
Linda de Boer

Mijn vriendinnetje en ik zijn niet ziek, werkloos en hebben ook geen vervelend jaar achter de rug, zijn al geslaagd voor onze opleidingen, hebben leuke vriendjes maar wij hebben wel onwijs veel zin om naar Disneyland Parijs te gaan. Vorig jaar zouden we naar Londen toe met de kerst. Wij zaten al 2,5 uur lang te hobbelen in de bus om iedereen op te halen door Nederland. Toen Emma erachter kwam dat ze geen ID/paspoort bij zich had. Hierdoor werden we uit de bus gezet en ging ons reisje helaas niet door. De magische kerstsfeer in Disneyland wil ik heel graag ervaren en dat met mijn vriendin Emma omdat ze altijd voor mij klaarstaat!

Beantwoorden
Naömie zuijkerbuijk

Ik en mijn 2 kindjes hebben hele heftige jaren achter de rug. Mijn zoon ziet zijn vader niet meer en is na jaren lang tobben eindelijk op speciaal onderwijs terecht gekomen. Mijn dochter zit op speciaal kinderdag verblijf ivm de heftige relatie die ik had met haar vader. We zijn verhuist, ben de schuldsanering in gegaan en ben gaan werken. Hierdoor kunnen we eindelijk een nieuwe start maken op 28 november. Mijn wsnp word dan afgesloten met schone lei, ik heb contract verlenging gehad op mijn werk en mijn kinderen zitten eindelijk op de scholen waar ze geholpen en begrepen worden. Ook heb ik sinds 1,5 jaar een geweldig nieuwe partner die zoveel geduld met ons heeft en ons elke dag laat zien dat er wel goede mannen bestaan:) daarom wil ik heel graag met me gezinnetje naar Disney voor onze nieuwe start.

Beantwoorden
gonnie zuijkerbuik

ik wil graag mijn dochter verrassen met een reis naar Disney samen met haar twee kinderen van 5 en 9 jaar en haar nieuwe vriend omdat ze nu eindelijk naar een zware periode haar leven weer op de rit heeft en vanaf 28 november eindelijk na drie jaar schuldsanering schuldenvrij verder kan met haar leven

Beantwoorden
geke tingen v.keppelmarke 30 8016 gk zwolle tel.0655527762

Mijn positieve wending dit jaar
was mijn dochter die kreeg het klaar
na een scheiding en veel gedoe
was ze het soms best wel moe
maar naar hard werken jaren lang
kwam eindelijk die dag dan
yes schuldenvrij
nu alleen nog leven voor mijn meissie en mij
ik ben trots op haar
en daarom gun ik dit haar
samen met haar meissie
dit mooie reis
een trotse opa en oma
en is er nog een plaatsje vrij
dan zijn wij er ook graag bij

Beantwoorden
Monica Poelman

Een kleine 5 jaar geleden bleek ik na 6 jaar ziekenhuizen en 5 engeltjes zwanger van mijn zoontje. We hadden al zoveel ellende gehad, maar toen hoorden we toen ik net zwanger was ook nog dat mijn vader ziek is…kanker.. en het was niet te behandelen omdat het uitgezaaid was achter de aorta. We hoopten dat hij zijn kleinkind nog zou leren kennen. Toen kwam er weer een klap toen bleek bij de 20 wkn echo dat mijn zoontje ernstige hartafwijkingen heeft. Nu ondertussen is mijn zoontje 4 jaar, en 8 hartoperaties verder. Maar dit jaar nog operatie vrij 😊👍 en mijn paps doet het ook nog héél goed… ik zou daarom nu héél graag dit jaar met zijn allen naar mijn zoontje zijn grote droomwens toe gaan, Euro Disney 😍 wie weet hoe lang beide het nog zo goed doen.. Dus met mijn beide kids en opa en oma zou een wens uit laten komen. ❤🍀

Beantwoorden
Daan

Lieve Daan,
Dit jaar begon voor jouw niet al te best, je relatie strandde na pak hem beet 15 jaar. Maar wat heb jij je er positief doorheen geslagen. Gelukkig kan je in de ….straat blijven wonen samen met je kinderen. Ik waardeer je doorzettingsvermogen. Het valt niet mee maar je blijft altijd positief!! Samen met je ex de kinderen opvoeden, samen met je ex goede afspraken gemaakt over alles, ja over wat niet? Zelfs over de auto zijn afspraken gemaakt. Ging het allemaal vanzelf? Nee maar uiteindelijk kwam het wel voor elkaar. Je kinderen voor het eerst 3 weken moeten missen omdat zij met hun vader op vakantie gingen. 3 Voor jouw lange weken, een compleet nieuwe situatie maar wat sloeg je jezelf er doorheen. Op zijn Daan’s niet klagen maar dragen.
Kijk nu een half jaar later….ogenschijnlijk of het nooit anders is geweest. Je bruist van de energie. Wat doe je het goed en wat heb je het druk! Eerst werken en daarna fietst taxi Daan naar alle uithoeken van de stad, clubje hier sportvereniging daar. Huishouden runnen en altijd een luisterend oor voor de mensen om je heen. Op woensdagochtend, jouw vrije dag kom je zo mogelijk bij me langs. Ik baal er ontzettend van dat ik er nu niet voor jouw kan zijn. Pure overmacht deze hersenschudding maar ik waardeer het zo dat je iedere keer weer tijd weet vrij te maken om bij me langs te komen!
Lieve Daan ik weet dat Disney Parijs al heel lang op je verlanglijstje staat. Ik hoop zo dat jij Mickey mag feliciteren met zijn 90ste verjaardag, ik weet zeker dat jij net zo zou stralen als Mickey!
Het mag best wel eens gezegd worden: je bent een geweldige moeder en de liefste vriendin die ik me wensen kan.
Ik ben zo trots op je.

Je vriendin Kitty

Beantwoorden
c.boeren

Een duim omhoog van mijn vader. Met ander woorden, goed bezig. Prima op weg. Betekende heel veel voor mij.

Beantwoorden
Peters

Mijn verhaal begint bijna 16 jaar geleden we werden trotse ouders van een zoon . We wisten altijd dat hij anders was dan de rest alleen geloofde de buitenwereld dat niet . Hij huilde dag en nacht . Later kwam daar agressie bij uiteindelijk kregen we de diagnose autisme voor . Ik dacht nu krijgen we het makkelijker maar dat was fout gedacht . Op school begrepen ze hem niet bijna elke dag werden we opgebeld . Dit is ons jaar omdat hij eindelijk op de goede school zit . Van een agressieve jongen naar een jongen die lekker in zijn vel zit . Wat ben ik trots om jou mama te mogen zijn . Daarom gun ik ons als gezin zo deze reis . Het was een zoektocht om uiteindelijk te komen waar we nu zijn . En we zijn er nog lang niet . Maar die lach op jou gezicht is onbetaalbaar . Jongen ik hou onwijs veel van je meer dan ik je ooit zal kunnen zeggen kus Christien

Beantwoorden
Amber

In November ben ik precies een jaar geleden mijn haar verloren. Ik heb eerst een hersenbloeding gehad en in de herstel periode verloor ik mijn haar. Als jong meisje heeft dit ongelofelijk veel impact op je leven. Ik heb een jaar lang geknokt en ik loop weer als een kievit. Afgelopen week ben ik samen met mijn moeder naar Utrecht gegaan en heb ik een prachtige pruik uitgezocht. Mijn moeder heeft mij het afgelopen jaar ongelofelijk veel en onvoorwaardelijk gesteund. Ik wil haar hier graag mee verrassen. Hiermee kunnen we dit nare jaar afsluiten en het nieuwe vieren!

Beantwoorden
Floor

6 maanden geleden na hele vervelende ervaringen eindelijk de liefde van mijn leven ontmoet. Samen nu al veel dingen ondernomen en allebei niet echt vakantie gehad omdat we alleen maar geklust hebben in zijn net gekochte huis. Zou een heerlijk weekend zijn om even tijd voor elkaar te hebben en hem even in het zonnetje te zetten voor al zijn liefde en harde werk in zijn huis.

Beantwoorden
liesbeth

Wow dit is super en wil graag mee samen met mijn nicht .Allebei een moeilijke tijd gehad door ziekte en operaties maar nu beide er sterker uit gekomen .Mijn nicht Els is 52 kilo afgevallen na een Gastric bijpass operatie al eerder een borst afgezet en nu weer lekker aan het genieten .Ik heb een tumor op de Hypofyse gehad en is ook operatief weggehaald . Ook is mijn nicht Els jarig op de 24 november een leuk cadeau .En dan haar dochters misschien ook mee zou geweldig zijn

Beantwoorden

Instagram