Winnen

Win 5x het boek Freezer Meals

Werk, een gezin, druk sociaal leven? Geheid dat elke dag koken erbij inschiet. De oplossing: in één keer veel en verschillende gerechten koken en invriezen. Dit boek staat vol met handige recepten om in te vriezen en je maakt nu 5x kans om het boek te winnen.

Over het boek Freezer Meals

Karrie Truman is moeder van vier kinderen en vond het net als veel ouders lastig om na het werk een gezonde maaltijd voor het hele gezin op tafel te zetten. Ze vond de oplossing in zelfgemaakte diepvriesmaaltijden. Die deelt ze in haar boek De beste freezer meals en op haar website Happymoneysaver.com.

Karrie: “Ik was ’s avonds zo moe dat ik geregeld fastfood haalde of iets heel snels in elkaar flanste, zoals hotdogs, ontbijtgranen of kant-en-klare mac ’n cheese. Ik vond het vreselijk om mijn toevlucht tot dit soort maaltijden te moeten nemen, maar ik was vaak te uitgeput om nog een uur in de keuken te gaan staan om iets gezonds te bereiden.”

5 lekkere recepten nu in Vriendin

In Vriendin 6 vind je nu 5 recepten uit dit leuke boek, dus daar vind je al een heerlijk voorproefje. Meer lekkere recepten vind je hier dagelijks via Vriendin.nl/koken.

Ik wil winnen!

Vul onderstaand winformulier in om kans te maken op het boek.

Sorry. Je moet ingelogd zijn om dit formulier te bekijken.

Reageer op dit artikel

Liesbethwerf

Een handig voor mij

Beantwoorden
Liesbethwerf

Een handig boek voor mij

Beantwoorden
chrisje1971

Ooh wat handig, recepten om in te vriezen!!!

Beantwoorden
fb_100002673375111_sandra.daan.5

Super om zo’n boek in huis te hebben!

Beantwoorden
abonnee

Handig hoor!!

Beantwoorden
Isaura

Dit is nou echt iets dat ik nodig heb..ik weet nooit wat ik wel en niet kan invriezen, voor hoe lang en hoe het weer te ontdooien.

Beantwoorden

Instagram