Winnen

Win 5x een PeeWee kattenbaksysteem (t.w.v. € 39,95)

Dierendag komt eraan en daarom mogen wij dit kattenbaksysteem weggeven. En dat is niet alleen voor je kat, maar ook voor jou een feestje. Deze kattenbak zorgt er namelijk voor dat je huis lekker fris blijft ruiken.

De geur van ammoniak wil je niet in huis hebben, dus je moet de bak regelmatig in zijn geheel vervangen. Het PeeWee kattenbaksysteem is een stuk zuiniger. Korrels van geperst dennenhoutzaagsel en een dubbele bodem, zorgen ervoor dat de kattenbak geurarm is.

Dubbele bodem
De PeeWee kattenbak heeft een gepatenteerde dubbele bodem, waarvan één met gaatjes. Wat houdt dat in? Je kat plast op de korrels. 90% van de urine verdwijnt door de gaatjes van het rooster naar beneden, in de onderbak. In deze bak liggen ook korrels en deze absorberen de urine. De korrels boven in de kattenbak vallen als zaagsel naar de onderbak. Het enige wat jij hoeft te doen is het zaagsel af en toe uit de onderbak weggooien.

Houtkorrels
De korrels van PeeWee zijn gemaakt van geperst zaagsel van de fijnspar (FSC-gecertificeerd) in Zweden. In noord Zweden is het erg koud. Hierdoor groeien de bomen traag en dit geeft het hout en bijzondere structuur. De houtkorrels krijg daardoor hun specifieke eigenschappen: ze absorberen veel vocht en neutraliseren de ammoniaklucht. Je ruikt dus geen ammoniak meer, maar dennenhout.

Ook zijn de korrels enorm duurzaam. Negen kilo houtkorrels van PeeWee gaat tot wel vier maanden mee.

Ik wil winnen!

Wil jij deze kattenbak heel graag winnen? Vul onderstaand winformulier snel in.

Sorry. Je moet ingelogd zijn om dit formulier te bekijken.

Reageer op dit artikel

fb_100002673375111_sandra.daan.5

Lijkt mij een super systeem. Ook voor de katten zelf best wel fris !

Beantwoorden
vissers_peggy@hotmail.com

Ja heel erg graag. We hebben 4 katten en gebruiken 2 kattenbakken. Nu gaf de dierenarts aan dat ik er 4 + 1 extra moest neerzetten, dus ik kan nog wel wat kattenbakken gebruiken.

Beantwoorden
Elien h

Dit wil ik echt wel eensproberen.nu schaam ik me voor de geur telkens er bezoek komt.

Beantwoorden
Diana Bosters

Super handig voor mijn 5 kattenkinders

Beantwoorden
abonnee

Mijn beste vriendin heeft een schattig katje sinds kort en zij kan deze ideale kattenbak goed gebruiken.

Beantwoorden
Wendy de Hoop

Dit zou heel fijn zijn voor mijn rode kater die niet meer naar buiten gaat en dus altijd binnen zijn behoefte doet. Ik woon maar klein dus de kattenbak ruik je dan ook al snel door mn hele huisje. Dit zou een mooie oplossing zijn voor deze nare geurtjes.

Beantwoorden
Liesbeth

Heb 12 ex-zwerfkatten en kan wel een nieuwe kattenbak gebruiken !

Beantwoorden
ivonne5

N’djoy kan dit goed gebruiken! Ze helpen mensen die om wat voor reden dan ook in financiële problemen zijn gekomen en huisdieren hebben. N’djoy helpt deze mensen met oa voer en dierbenodigdheden. Deze kaartenbakken komen zeer goed terecht.

Beantwoorden
Jetty Zuidema

lijkt me geweldig vooral omdat de kattenbak in de kamer moet staan

Beantwoorden

Instagram