Winterspecial (4)

Win 5x een neckwarmer en muts van BUFF (t.w.v. € 66,90)

Het verhaal van BUFF® begint 25 jaar terug, wanneer de avonturier Juan Rojas het idee krijgt om een multifunctionele sjaal te maken.

In de stoffabriek van zijn familie produceert hij de eerste samples van een naadloze en kokervormige sjaal van elastisch en ademend microvezel. Ruim 25 jaar later is BUFF® uitgegroeid tot een waar begrip in multifunctioneel headwear. Ze bieden unieke collecties voor zowel lifestyle als sport. Ze staan bekend om kwaliteit, aandacht voor het milieu, het gebruik van hoogwaardige materialen en innovatieve producten.

Maak kans

Speciaal voor de Vriendin lezeressen komt BUFF® met een leuke winactie! Maak 5x kans op dit leuke setje, bestaand uit een neckwarmer en matchende muts t.w.v. € 66,90. Om kans te maken op deze set vul je onderstaand formulier in.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 • abonnee
  abonnee
  Lekker de warm de winter door...!
  Beantwoorden
 • Anoniem
  Marlies
  heerlijk warm en die kleuren love it!!! ♡♡♡♡
  Beantwoorden
 • Anoniem
  Willy Nijssen
  Lekker war en mooi voor de winter!
  Beantwoorden
 • Anoniem
  Nina
  Lekker warm voor deze lieve enrhousiaste kleuterjuf,die niet ziek wilt worden # geen invallers# mis mijn kleuters
  Beantwoorden
 • Anoniem
  Ellemieke de Vleeschauwer
  Waaaw dit zou ik een fijn cadeau vinden voor mezelf! Elk dag toezicht doen bij de kindjes op school kan in de winter bibberen en beven zijn. Dit zou me alvast verwarmen!
  Beantwoorden
 • fb_100002327858565_ria.theunissen.90
  fb_100002327858565_ria.theunissen.90
  Houd je lekker warm! Niks geen gekriebel door de zachte fleece binnenkant.En geen gerommel met een lange sjaal. Een leuke combinatie een musthave voor de winterse dagen.
  Beantwoorden
 • Anoniem
  Rianne
  Ik start in januari weer als docent op een middelbare school. Hier moet ik ook in de pauzes buiten 'de wacht houden' . Wat zou het fantastisch zijn als ik dan lekker warm kan blijven met deze neckwarmer en muts!
  Beantwoorden
 • Anoniem
  Julia Bijl
  Heerlijke muts en trui om de winter door te komen! Helaas zitten wij sinds de verhuizing van augustus nog steeds zonder verwarming. Deze super leuke muts kan niet beter worden gebruikt!!🤞🏼🤞🏼🤞🏼🤞🏼
  Beantwoorden

Gerelateerde artikelen