Winnen

Win 5x 2 kaarten voor de musical Mamma Mia!

Al sinds de repetities voor Mamma Mia! spelen actrices Antje Monteiro, Sophia Wezer en Hilke Bierman elke dag elkaars beste vriendinnen. In Vriendin spreken we ze over hun vriendschap. Nog leuker: we geven kaarten weggeven voor de musical.

Lees hier het interview met de Mamma Mia!-actrices. We mogen 5×2 kaartjes voor de musical weggeven. Wil jij erheen met je vriendin? Vertel in onderstaand formulier waarom jij en je vriendin kans moeten maken op de kaarten.

Sorry. Je moet ingelogd zijn om dit formulier te bekijken.

Foto: Ruud Hoornstra

Reageer op dit artikel

Stein Broers

Zou zo mooi zijn om kaartjes te winnen voor mamma Mia. Heb hem eerlijk gezegd als 3 keer gezien, maar dan met Simone Kleinsma en later met Line van Roosendaal. Wil dus ook heel graag Antje zien in mamma Mia.

Beantwoorden
Irma

Ik zou graag heengaan met mijn vriendin. Ze is pas gescheiden, huisje gekocht, nu door flinke regen komt lekkage om de hoek kijken. Dus zeer veel kosten en narigheid gehad de laatste maanden dus een uitje heeft ze wel verdiend.

Beantwoorden
maria90

Mamma Mia!😍 daar zou ik mijn mama graag mee naar toe nemen 😊!

Beantwoorden
Petra Blom

De originele film al zeker tien keer gekeken en meegezongen. We zouden hier zo graag naar toe gaan. Kijken hoe het was en hoe het is…

Beantwoorden
sandra0802

The Winner takes it all!

Beantwoorden
Mirjam Beltman

Kaartjes winnen voor deze te gekke musical zou fantastisch zijn.

Beantwoorden
timmem

wat een mooi gebaar, verras ons maar, mooi kado voor ons huwelijk van 45 jaar #duimenmaar

Beantwoorden
Sanela

Ik zou graag met mijn beste vriendin willen gaan voor mijn 30e verjaardag! We zijn al beste vriendinnen sinds we kleine meisjes waren! We zijn net zusjes of meer, ze bespreekt dingen met mij die ze haar eigen zus niet vertelt. Zou heel leuk zijn want door de afstand zien we elkaar niet enorm veel, en ikzelf heb 3 jonge kinderen, dus even een avondje uit zou heerlijk zijn voor ons beiden!

Beantwoorden
Yvonne Batelaan

geweldige Nederlandse Abba ervaring

Beantwoorden
Wilga

Ik zou graag met 2 vriendinnen gaan die ik nu ook al ruim 20 jaar ken. Ik woon niet meer in Brabant maar als elkaar zien gaan we altijd verder waar we zijn gebleven. Ze hebben mijn geluk gegund in de liefde 130 km verderop. Vriendinnen voor het leven. X

Beantwoorden
Mandy Jansen

Mijn vriendin Marja de Hon ken ik al vanaf de Mavo. We worden dit jaar allbei 60 jaar. Mooi moment om samen deze musical te zien. Deze muziek is begonnen toen wij puber waren dus mooi cadeau voor ons beiden.

Beantwoorden
Mariella

Mama Mia wat een leuke actie.
Lijkt me echt leuk om te winnen kunnen hopelijk de musical zien met antje

Beantwoorden
Marjon

Mijn vriendin Pauline doet altijd alles voor iedereen troost dekentjes maken .mutsen haken voor iedereen .En ze is zelfs 3 keer voor mij mee naar Anouk gegaan 😉 Ik weet dat ze groot mama Mia fan is ik ben laatst met haar mee geweest naar de film .wat super leuk !!!!!

Beantwoorden
Yvonne

Lijkt me superleuk om mijn moeder hiermee te verassen die binnenkort 79 jaar wordt. Ze staat altijd voor me klaar en dit zou een super cadeau zijn 👍👍👍

Beantwoorden
Monique van de Ven

Ik zou heel graag samen met mijn vriendin Jolanda er naartoe willen gaan.
Ze staat altijd voor me klaar en zou haar graag meenemen.

Beantwoorden
Birgit

Samen met mijn dochter Bo Stuvel…zij is helemaal gek van musicals en heeft in haar vrije tijd op amateurbasis ook meegespeeld in musicals. Zou te gek zijn!

Beantwoorden
Elise

Wow wat leuk!!! Ja graag ik ben inmiddels het huis uit en doe graag nog leuke uitstapjes met mijn moeder !! Dit zou ze echt fantastisch vinden ik natuurlijk ook !

Beantwoorden
Kirsten smits

Met mijn moeder die zoveel doet voor mij en mijn broertje! Ze heeft verleden jaar ons ouderlijk huis verkocht naar overlijden van mijn vader. Op haar 71e is ze nog een zeer sportieve en actieve vrouw!

Beantwoorden
Annemiek Poort

Mijn vriendin Mariska en ik luisterden vroeger heel veel naar de muziek van Abba!! Het zou heel leuk zijn om hier samen heen te gaan❤

Beantwoorden
Tanja van den Dungen

Wil graag 2 kaartjes winnen voor mijn en mijn goede vriendin Susan van Erp, omdat we samen ook zo van de film hebben genoten 😃

Beantwoorden
Cindy

leuk met mijn mannetje 🎶🎶🎶🎶🥂even ontspanning avondje uit samen met mijn mannetje 😃

Beantwoorden
Berthilde

Zou er graag met mijn eigen mama mia heen gaan. Mijn lieve moeder die afgelopen maand 80 is geworden. Zou een super verrassing voor haar zijn

Beantwoorden
Visser

Ik wil met mijn vriendin Marjon. Ik heb met haar ook de films gezien!! Dus door uitje kunnen wij saampjes wel gebruiken! Beide een pittige tijd gehad. Tijd voor leuke dingen

Beantwoorden
Henriette Reinders

Samen met mijn dochter Veroni zou ik de musical graag willen zien.Zij kan wel een oppepper gebruiken,en wat ik er van heb gehoord kom je er vrolijk weer weg.

Beantwoorden
Sharita Ramlagan

Zou een mooie ontspanning zijn om na een slopende operatie dit te ondernemen samen met mijn lieve vriendin. Fingers crossed!

Beantwoorden
Rosalinda Bosma Wolf

Ontzettend graag met mijn oudste dochter een keertje weg zou geweldig zijn 👍👍👍

Beantwoorden
henher

Samen met mijn dochter Veroni zou ik graag naar de musical gaan,zij kan wel een oppepper gebruiken.En wat ik er van gehoord heb kom je er vrolijk weg.Zou mooi zijn.

Beantwoorden
Carla Blokpoel

Gezellig met mijn dochter omdat ze het zooooo verdient

Beantwoorden
Monique Vossen

Mijn dochter van 14 is helemaal Mama Mia fan. Wij gaan regelmatig op moeder /dochter uitje. Dit zou natuurlijk helemaal geweldig zijn.

Beantwoorden
Wendy

Eij willen er graag naar toe. Inge en ik.

Beantwoorden
Cinderella zomer

Wil graag samen met mijn nicht ,ze is herstellend van een fikse longonsteking,een uitje samen zou haar heel goed doen😊

Beantwoorden
Angelique Peters

Ik zou met mijn moeder gaan , om een rotperiode voor haar af te sluiten …. ( overlijden echtgenoot en kort daarna 3 heftige operaties voor haar zelf )

Beantwoorden
Jacqueline Fitters

Omdat ik heel graag n gezellige leuke avond wil hebben met me moedertje! Zeker omdat zij dit dubbel en dwars verdiend omdat ze altijd zo voor ons klaar staat!

Beantwoorden
JdB

Heel graag. Voor mijn ouders, die iedere week weer voor ons klaar staan. Ze hebben het financieel niet breed, dus dit zo zeer welkom zijn…

Beantwoorden
Marjolein Kwakkel - Geertzema

Ik zou graag met mijn vriendinnetje gaan, we kennen elkaar al 10 jaar door de meiden en hebben nog nooit zoiets gedaan. En nu de meiden pubers zijn, lijkt het mij leuk om samen er eens op uit te gaan!

Beantwoorden
Esther Eekhout

Met mijn fb-loze mamsie van eind 70….. jeugdsentiment….werd vroeger thuis veel abba gedraait (lp’s)….zo leuk die muziek….anders wil ik mijn kaartje ook wel afstaan aan ons papsie….kunnen ze samen genieten 🍀👊👍❤

Beantwoorden
Patricia bijl

Samen met mijn zus omdat ze weleens een leuk uitje verdient

Beantwoorden
Brenda

Omdat het een GEWELDIGE musical is en omdat mn zus en ik de jaaaaarenlamge traditie van het bezoeken van musicals graag hoog willen houden!

Beantwoorden
Anke

Heel graag met mijn moeder!
Ze heeft allerlei nare darmonderzoeken achter de rug en gelukkig is alles nu goed, tijd om het te vieren!

Beantwoorden
Yael

Een paar jaar geleden met mijn vriendin geweest was toen super leuk.
Nu net allebei een lastige tijd achter de rug dus zou leuk zijn om weer samen te gaan en nieuwe herinneringen te maken

Beantwoorden
Celine van Sluijs

Ik zou heel graag met mijn moeder naar mamma mia de musical gaan. We zijn samen naar de films geweest en het lijkt ons super leuk om dit ook samen te doen. We hebben nog nooit een musical gezien, dus dat maakt het extra speciaal.

Beantwoorden
Miriam B

Ik zou graag kaartjes winnen om samen met mijn schoonmoeder te gaan🥰 afgelopen jaren zijn we naar heel veel musicals geweest zoals the bodyguard, lion king, wicked en nog veel meer😍 dit zou ook een mooie manier zijn om te laten merken hoe blij ik met haar ben omdat ze altijd voor ons en onze dochter klaar staat☘️

Beantwoorden
Hanneke Peters

Wow! Super leuke actie! Ik geef deze graag aan mijn lieve ouders die altijd voor ons gezin klaar staan!!

Beantwoorden
Wendy van Iperenburg

Wat zou ik deze graag winnen om samen met mijn bff Anouk een avond te ontspannen, ondanks dat we beide een hele nare periode meemaken zijn we er altijd voor elkaar.

Beantwoorden
Astrid

graag zou ik er samen met mijn moeder heen gaan we zijn oom samen naar beide films in de bioscoop geweest en de musical lijkt ons dan ook super leuk!

Beantwoorden
Annerike Remmelink

Lijkt me heerlijk na een week werken voor onze lieve cliënten,eens heerlijk te ontspannen,.

Beantwoorden
Linda de Wolf

Ik zou hier heel graag met mn lieve vriendin Marjan naartoe gaan. Het zou super zijn als ik haar hiermee kan verrassen, de afgelopen jaren is ze een grote steun voor me geweest en t is gewoon een schat. En ikzelf ben ook wel toe aan een leuk avondje uit!

Beantwoorden
Debora

Ik zou hem graag winnen om.met mijn bff lvriendin van 41) mee naartoe te gaan . Ze is een paar maanden getroffen door een heftig herseninfarct. .is hierdoor revaliderend en heeft weinig tot geen leuke uitstapjes. Alles kost veel.energie en dat met 2 jonge kinderen. Zou het haar gunnen ff een avond relax er tussenuit. Als dit voor haar mogelijk is. 😘

Beantwoorden
Ellen Maessen

Mamma Mia, de feel good musical van het moment. Bij de film waren we al samen aan het swingen. Zo erg dat de mensen om ons heen ons raar aan begonnen te kijken.

In mei is mijn beste vriendin Lydie Plas jarig. Ik zou haar heel graag blij willen maken met een gezellig dagje uit met als afsluiting Mamma Mia.

Enerzijds omdat ik het afgelopen jaar in het ziekenhuis heb gelegen. Lydie is er toen goed voor mij geweest en ik zou haar daarvoor willen bedanken. Anderzijds heeft Lydie niet zo vaak geluk wat betreft winacties dus ik zou haar graag hoop willen geven hierin.

We gaan duimen…

<3

Beantwoorden
Carsle

Mijn schoonmoeder en haar vader zijn kort na elkaar plotseling overleden veel te jong moeten wij ze missen. Willem graag even avondje ontspannen ipv rouwen.

Beantwoorden
Sandra Geurtsen

Ohh gezellig met me dochter. Dat zou wel super zijn.

Beantwoorden
Jolanda van Geenen

Zou super graag met mijn moeder heen gaan! Ze is ook mijn grootste vriendin 😍😍😍 en liefste mamma van 83 jaar!!!

Beantwoorden
Jolanda van Geenen

Ik zou heel erg graag met mijn moeder heen gaan! Zij is mijn grootste VRIENDIN en liefste mamma!😍😍😍

Beantwoorden
Alice

Met mijn lieve vriendin Esther omdat ze nog nóóit naar een musical is geweest😱 en deze musical is zóó leuk om mee te beginnen !

Beantwoorden
Miranda

Wij zijn al 19 jaar vriendinnen en hebben binnenkort dus een jubileum. Zou heel leuk zijn om dat bij mamma Mia in te luiden

Beantwoorden
H.a. Kranendonk

Mama Mia here we go (again) wat zou dit ontzettend leuk zijn!!! Samen met mijn beste vriendin!!!!

Beantwoorden
helma.kranendonk

Mamma Mia here we go again. Wat zou dit gaaf zijn met mijn allerbeste vriendin!!!!

Beantwoorden
Caroline Noort

Samen met mijn dochters Naomi en Tamar voor allebei een jaar hard werken op school en examens pervers uitje met zn 3en

Beantwoorden
Fransisca Fles

Graag zou ik kaartjes willen winnen om naar Mama Mia te gaan met mijn dochter. Die wil heeeeeeeeeeel graag naar deze musical toe.

Beantwoorden
Anita Koopmann

Samen met mijn zus, even een break…….allebei student…ik ben een bbl opleiding begonnen voor verzorgende ig op mijn 50 ste en ik ben zo blij….eindelijk doen waar mijn ❤ ligt. En mijn zus doet een opleiding als yoga docent op haar 47ste…dromen waar maken als je ouder bent kan echt.

Beantwoorden
Nancy

Samen met mijn muzikale dochter naar deze musical lijkt me geweldig mooi. Ze kent veel vd liedjes uit de musical en zingt ze mee met haar mooie stem. Wat zou ik haar er blij mee maken!

Beantwoorden
Inge

Jaren terug heb ik de musical twee keer gezien, deze nieuwe versie nog niet dus wil er dolgraag heen! Niet met een vriendin maar met mijn grote vriend/man Hans waarmee ik al ruim 32 jaar getrouwd ben😉

Beantwoorden
Marga

Zou graag met mijn moeder gaan ,gewoon omdat ze wel een super leuk uitje verdient

Beantwoorden
Heidi

Wauw wauw wauw naar Mamma Mia.
Wat zou dat een droom zijn om die te kunnen zien.
De duimen draaien hier

Beantwoorden
Christianne Kerckhoffs

Met mijn moeder Mieke Kerckhoffs… even een moeder dochter moment!!

Beantwoorden
Dorette

Omdat we graag een geweldige avond samen willen, want we zijn al 25 jaar vriendinnen

Beantwoorden
Anita

Super graag met mijn vriendin Patricia na een tijdje mekaar uit het oog verloren te zijn mekaar weer gevonden en de band is hechter dan ooit

Beantwoorden
Astrid Vleggeert

Graag met mijn buurvrouw Mireille Heijnen. Ze is heeft heel lang in een soort van depressie gezeten en ze gaat met kleine stapjes vooruit en ik ben super trots op haar. Dit zou een heel mooi uitje zijn voor ons samen.

Beantwoorden
Marcia

Mijn vrouw en ik zijn stapelgek op de films en hebben ze ook al vele malen gezien. Om de musical live in een theater te zien lijkt ons geweldig!!!

Beantwoorden
Marjon van Doremalen

Wat zou ik mijn dochter graag verrassen! Maken we er direct een dagje Utrecht van!

Beantwoorden
Anoniem

Voor mijn lieve vriendin Nicole. Zij is er altijd voor mij geweest. Ze heeft deze week verschrikkelijk nieuws gekregen. Nieuws wat ik ooit ook kreeg en stuk van ging. Graag zou ik iets leuks met haar gaan doen om even aan iets anders te denken. Daarnaast hebben we beide een dochter. Dus mama Mia is dan nog iets leuker (we zien onze meiden er soms gewoon al in als ze groot zijn)

Beantwoorden
Miranda

Zou zo super leuk om daar met mij beste vriendin Hennie heen te gaan.. we zijn in 2017 allebei moeder geworden van onze 2e zoon en hebben daardoor erg weinig tijd.. En dagje weg met zijn tweeën zou een cadeautje zijn!

Beantwoorden
Twanny zijlmans

Mijn dochter fai van 14 is helmaal gek van mama Mia. Bijzonder op zich want ze is een stoere meid die romantische dingen maar raar vindt. We hebben sinds twee jaar een dochter die heel ziek is en waar zij ons continu in helpt en ondanks dat ook nog zorgt voor haar kleine zusje en hard aan school werkt. Het stresslevel in ons gezin is hoog en ik gun haar een relaxte avond met veel lachen e n muziek die ze van voor naar achter mee kan zingen. Even aandacht voor haar om haar te laten merken hoe trots ik op haar ben.

Beantwoorden
Joyce

Nou mijn zus had laatst kaartjes gewonnen om naar mamma Mia te gaan via de postcode loterij, nou had de griep haar te pakken op de dag van de musical!! Vond dat zo vervelend voor haar, wint ze eindelijk is wat en dan krijg je dat! We hadden ons zo verheugd op het zussendag uitje. Heeft ze de geweldige musical moeten wissen! Zou zo le ujk zijn als jullie haar konden verrassen,zodat ze toch nog kan gaan met iemand!

Beantwoorden
M Simons

Met mijn lieve mama! En dan nemen we oma ook mee, 3 generaties 😀 net zoals we met ons 3en naar de ladies night van mama Mia de film zijn geweest! Mijn oma is nog nooit naar een musical geweest dus dit zou een leuke verassing zijn!

Beantwoorden
Rianne

Lijkt mij leuk om samen met mijn dochter heen te gaan.

Beantwoorden
S Gietemans

Ik zou heel graag samen met mijn vriendinbef naar toe willen gaan. Dus zou mooi zijn als ik deze kaartjes zou winnen.

Beantwoorden
Didy Boelhouwer-Jacobsen

Met mijn schoonmama zou ik hier naar toe willen gaan. Omdat ons musicaluitje op het laatste moment helaas niet door kon gaan.

Beantwoorden
Angela van de Weerd

Hoi hoi, ik werk in een woning met mensen met een beperking. Nou hebben ze 1 keer in het jaar een verwendag. Ze mogen dan zelf kiezen waar ze heen willen en ze hebben de musical mama Mia gekozen, hoe gaaf.
Dus samen met een collega en twee bewoners gaan we. Hoe gaaf zou het zijn om dan die kaartjes te winnen, zodat we dan het geld aan een etentje vooraf kunnen besteden.
Ze hebben al niet veel te besteden dus het zou echt HEEL GAAF zijn.

Beantwoorden
Eelkje van Dijk

Wil er heel graag heen met Marrit Bakker. Even een dagje/avond met zn tweeën weg. Zonder man en kids. Even een vrouwendagje

Beantwoorden
Sandra

Zou ik graag voor mijn schoonmoeder willen winnen. Die was vorige keer ziek toen ze kaartjes had, dus een 2e kans om te gaan zou mooi zijn.

Beantwoorden
Marga Kolkman

Zou heel graag met mijn dochter willen gaan. Die vind dat geweldig . En ik zelf ook ben nog nooit bij een musical geweest.
Zou heel blij zijn als we winnen. Een moeder dochter uitje 😍🍀

Beantwoorden
Hennie Schutter-WEENING

Oh ik zou heel graag met mijn dochter Liesbeth Schutter gaan, dan mag opa op kleinzoon Kaya passen

Beantwoorden
Charlotte

Zou mooi zijn om met mam erheen te gaan, vanwege diverse persoonlijke problemen. Waaronder het ziek worden van mij. Mam staat altijd klaar voor mij

Beantwoorden
Lisette

Lijkt me bijzonder om naar toe te gaan samen met met dochter Charlotte ,
‘Mamma Mia ‘, heerlijk ongedwongen avondje genieten ❤️

Beantwoorden
Wendy Reusken

Ik zou heel graag kaarten winnen om met mijn dochter te kunnen gaan, zal haar eerste musical worden. Ze vind de muziek zo mooi!

Beantwoorden
Miranda Oolderink

Zou super gaaf zijn , samen met mijn vriendin er even samen uit. Zien elkaar niet heel veel, door drukke banen, kinderen. Maar spreken elkaar wel bijna dagelijks

Beantwoorden
fb_100002673375111_sandra.daan.5

Mama Mia super gaaf om kaartjes te winnen .

Beantwoorden
Jolanda Gielens

Na zoveel goede verhalen te hebben gehoord wil ik ‘m dolgraag willen zien en meezingen met al die fantastische liedjes

Beantwoorden
Marieke Vermeulen

Samen met mijn kleine vriendinnetje…mijn dochter Femke. Zij weet er alles van hoe moeilijk het is om vriendinnetjes te hebben. Wat zal zij hiervan genieten!

Beantwoorden
Danielle

Oooh leuk! Met mijn Mamma: geen Mia, maar Maryke, telt dat ook ;-)??

Beantwoorden
Marianne Bol

Zou hem heel graag gaan zien met mijn vriendin Judith omdat Judith naast een top collega ook een goeie vriendin van me is geworden die er altijd voor me is en me helpt met afvallen! Zij verdient het zo

Beantwoorden
Karin

Ik zou mijn vriendin willen verrassen hiermee… we zijn al v.a ons 25-16 jarige leeftijd vriendinnen maar eigenlijk….. doen we nooit zoiets als een musical zitten wel uren te tutten met bak thee dus dit zou een leuke variatie zijn hahaha

Beantwoorden
Ilse lodewijk

Zou hier mijn dochter mee willen verrassen is geslaagd voor haar buschauffeur diploma.

Beantwoorden
Sabrina Hoppenbrouwer-Pickering

Zou een heel leuk verjaardags cadeau zijn. Ik ben 25 maart jarig 🙂

Beantwoorden
fb_100001414001063_lammerssisca

zou echt te gek zijn om er naar toe te mogen gaan

Beantwoorden
Carmela

Een fijn avondje uit naar deze sfeervolle musical lijkt mij super om met mijn moedertje naar toe te gaan.
De film hebben we ook gezien.

Beantwoorden
Anja

Ik en mijn goede vriendin priscilla zijn gek op mama mia heb beide films samen al heel veel gezien. Dus zou heel leuk zijn om haar hier mee te verrassen!

Beantwoorden
Odette

Samen met mijn zus Leonie Vos-van Cann omdat we het jaar 2018 rot eindigden, en waar we hoopten dat begin 2019 toch mooi zou beginnen begon hij nog slechter dan we gehoopt hadden. Nu begint langzaam het zonnetje weer te schijnen en hopen dat deze blijft schijnen. Dus een beetje afleiding en ontspanning komt goed van pas😊

Beantwoorden
Désirée

Dit interview maakt me zó nieuwschierig naar deze musical. Het komt er gewoon niet van om erheen te gaan. Maar met kaartjes van Vriendin … 😘

Beantwoorden
Ellen velzeboer

Zou hier heel graag heen gaan met mijn vriendin die na een hectische tijd wel een leuk uitje kan gebruiken

Beantwoorden
Gaby

Zou er zelf heel graag heen gaan. Heb twee heel goede vriendinnen, met wie ik graag zou willen gaan. Het gaat om twee kaartjes, dus als ik win, krijgen zij beide een kaartje! We wonen jammergenoeg niet bij elkaar in de buurt. Hebben een mooie vriendschap, bijna 25 jaar. Ik voel me erg gesteund door hen. We hebben lief en leed gedeeld. Beide vriendinnen hebben 2 jaar geleden zware buikoperaties gehad, en oa daardoor een pittige tijd gehad. Het gaat nu goed en ik gun ze een prachtige avond!

Beantwoorden
Gaby

Ter aanvulling: van een van deze vriendinnen heb ik een abonnement op Vriendin cadeau gekregen!! Daar ben ik dus nu van aan het genieten en zag deze actie!

Beantwoorden
Mariska Mathijssen

Graag zou ik met mijn vriendin de kaartjes willen winnen voor de musical. We zijn dit jaar 5 jaar bevriend. Ze is een ontzettende lieve Mama. En was vrijwilliger bij mevrouw Mia, die plots overleed. En ze houd van Abba. Dus hoe mooi en symbolisch zou het zijn om haar mee te kunnen nemen naar Mama Mia.

Beantwoorden
M.ebbing

Zou heel graag naar de musical mamma Mia willen omdat ik de liedjes prachtig vindt. En nu ik niet meer werkt dat heel fijn zou vinden

Beantwoorden
Lonneke

Mijn vriendin zit in een moeilijke periode, ze is herstellende van een burn-out. dit zou echt een super leuk uitje zijn voor ons! Ik gun het haar enorm om deze super leuke musical te gaan zien!!

Beantwoorden
Wouter Woolderink

Dolgraag samen met mijn moeder voor haar verjaardag. Onze grootste wens en voor nu onbetaalbaar gezien onze situatie op dit moment.
Graag samen met haar de dag van haar leven beleven na een hele moeilijke tijd, die nog niet over is en wil haar hiermee moed geven. Zijn dol op Abba en jullie blad.
Groeten Wouter

Beantwoorden
Philippina Oosterhout

Ik wil met mijn moeder naar Mamma Mia,
omdat ik nou eenmaal veel te weinig met
haar eens een avondje uit ga !
Deze musical staat ook nog eens bovenaan
op haar bucket-list !

Beantwoorden
I de kloe

Ik zou mijn lieve vriendinnetje Emy echt heeeel graag meenemen. Zij verdient echt een avondje uit omdat ze altijd bezig is met stage of dingen regelen voor andere. En echt bezig bijtje. Zij is een echte Tanja en door mijn onhandigheid ben ik een echt Rosie. Altijd als we de film zien liggen we dubbel omdat we ons zelf dan zien. Wat is er dab leuker om dit in het theater samen te zien!!

Beantwoorden
Esmeralda

Zou er heel graag naar toe willen met mijn Mama ! Ze staat altijd voor ons klaar en wil haar graag in het zonnetje zetten. Ze is de allerliefste mama/oma en verdiend het echt , doet nooit iets voor haar zelf ze leeft voor ons.

Beantwoorden
E. Rohaan

Kaartjes winnen voor deze musical en naartoe gaan met mijn dochter … Mamma Mia! dat zou top zijn.

Beantwoorden
Muuske

Wouw zou super leuk zijn samen met mijn liefste vriendin jeanny. Ik ben al een keer bij simone kleinsma geweest, maar jeanny is nog nooit geweest. Ik ga hopen op geluk, heb wel zin in een vriendinnen uitje.

Beantwoorden
José Meekes-Gebbinck

Mijn dochter geeft gevraagd om samen een nachtje weg te doen. Naar Utrecht. Het zou toch geweldig zijn om 2 kaartjes te winnen. Wat zal ze blij zijn.

Beantwoorden
Natasja buijck

Mamma mia geweldig al jaren is abba favoriet bij ons in de familie bij iedere feestje worden de bezems uit de kast gehaald voor de gitaren. En zingen maar zou dit zo leuk vinden met mijn broer samen

Beantwoorden
Jolanda

Ik zou deze kaarten heel graag winnen voor mijn vriendin omdat ze door privé omstandigheden afgelopen februari niet mee kon naar mamma mia….dan kan ze alsnog deze geweldige musical zien

Beantwoorden
Carolien Lardinois-Nols

Het is niet mijn vriendin maar mijn dochter zij is helemaal gek van mama mia en de liedjes.
Het lijkt me heel om samen een mama- dochter uitje te doen

Beantwoorden
angelina langenhuizen

ik vind het te gek om naar mama mia te gaan met mij dochters die het ook super gaaf vinden.

Beantwoorden
Anita dirx

Graag zou ik de kaartjes winnen voor mijn vriendinnen en mij zelf. Dit omdat ik het super leuk zou vinden om mijn vriendinnen te bedanken omdat ze er altijd voor me zijn ondanks hun eigen tegenslagen.

Beantwoorden

Instagram