Winnen

Win 3x Afvallen met power! + online programma (t.w.v. € 124,-)

In nummer 6 van Vriendin vertelt Ilse over haar eigen afvalmethode. Je maakt kans op één van de drie boeken inclusief online programma. 

Ilse was helemaal klaar met diëten en bedacht haar eigen afvalmethode waarbij je je levensstijl moet veranderen.

Dit doet ze door allereerst een emotiedagboek bij te houden. Daarin schrijft ze elke dag hoe ze zich voelt en waarom dat zo is. Ook probeerde ze zich tijdens het afvallen voor te stellen hoe haar ideale ik eruit zag. De P in Power-methode staat voor plan, de O voor overwin, de W voor Wilskracht & Winnaarsmentaliteit, de E voor Emotie & Energie en de R voor Resultaat.

Handige tips
In Afvallen met power! krijg je tips om een goed plan met realistische doelen te maken, hoe je niet terugvalt in oude patronen en hoe je sneller kunt afvallen door je mindset te veranderen. Naast het boek win je ook het 8-weekse Afvallen met Power! e-mailprogramma met nóg meer tips en inspiratie.

Winnen
Om kans te maken op vul je onderstaand winformulier in.

Sorry. Je moet ingelogd zijn om dit formulier te bekijken.

Foto: Shutterstock

Reageer op dit artikel

veurink

zou hier heel erg blij mee zijn mocht ik dit winnen wil graag een mooi en goed gewicht krijgen en behouden

Beantwoorden
Joosje69

Het zou alleen al fijn zijn als ik dit jaar in m’n eentje en in de Beslotenheid van de achtertuin, het aan zou durven om te zonnebaden in mijn badpak.

Beantwoorden
Moiira

Dit klinkt als een hele goede methode, zou het heel graag uit willen proberen en zorgen dat ik slanker en gezonder wordt

Beantwoorden
Maddy van de Griendt

Ik zou heel graag dit boek willen winnen, ik ben ook al jaren bezig met de strijd tegen de kilo’s en haar verhaal spreekt mij erg aan.
Ik ben enthousiast

Beantwoorden
fb_100003115332175_marlies.konigshofen

Wil graag afvallen en een gezond gewicht krijgen

Beantwoorden
fb_100002673375111_sandra.daan.5

Ik ben erg nieuwsgierig naar het boek !

Beantwoorden
Puzzcat4life

Afvallen: Dat moet ik!

Beantwoorden
nadine

ik zou dol blij worden… als ik dit mag winnen. Ik wil nog 8 kilo er af en op één of andere manier lukt het me niet en wil dit zo graag voor de zomer.

Beantwoorden
CindyG

Heb het formulier ingevuld. Nu duimen!

Beantwoorden
Linette

Ik zou heel graag dit boek winnen.
De strijd is heel herkenbaar voor mij.

Beantwoorden
Tamara

Dit zou echt super zijn ben zelf ook al bezig en ben 11 kilo kwijt maar ik heb er nog 11 te gaan. Wordt nu wel iets lastiger en dit zou een geweldige steun in de rug zijn. We zijn gegroeid door eerst een zwangerschap dat was 6 kilo en toen moeste we aan de predsinoson waar we de meeste kilo’s groeide hoop dat ik win en dat we de laatste 11 ook nog kwijt raken zou echt super zijn

Beantwoorden
fb_100003365692814_lida.sijs

Altijd handig wat af te vallen!!

Beantwoorden
Ina

Goedendag, Ik ben net als jij steeds alles aan het proberen om de kilo’s kwijt te raken. Ik weeg samen met m n man beide veel te veel.
Ik hoop dat boek te winnen zodat ik samen met mijn man kan genieten van het afvallen.

Beantwoorden
Dinie Scholte

Graag wil ik het boek winnen.
Ben 62 jaar en probeer af te vallen maar nog geen dieet of programma gevonden wat ik val kan houden, wat ik ook met mijn vol kan houden.

Beantwoorden
Margotdebree

Formulier ingevuld en denk dat de link emotie-eetpatroon totaal bij mij past. Tijd voor een totale mind-reset! *duimduimduim*

Beantwoorden
Betty

Alle dieten al uitgeprobeerd net zo als Ilse, en nog steeds niet de 15 kg er af, nu met haar boek moet het lukken !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Beantwoorden
T.T. Straver

Kan wel wat hulp gebruiken tegen de kilootjes

Beantwoorden

Instagram