bookazine

Win 10x de thriller ‘Chateau de Provence’ als Bookazine en laat ons weten wat je ervan vindt

Een Frans kasteel, een zonnige start, een lijk. Deze thriller is zó spannend dat je ‘m het liefst in één keer wilt uitlezen.

Het verhaal

In ‘Chateau de Provence’ willen Julia en haar man Luuc na een moeilijke periode in hun huwelijk een nieuwe start maken. Ze vertrekken naar de Provence, waar ze elkaar twaalf jaar geleden hebben ontmoet en waar Luuc een kasteel kan kopen met een grote olijvenboomgaard. Hiermee wordt hun oude droom om beautyvakanties te gaan organiseren werkelijkheid.

Als Julia kort na Luuc arriveert, blijkt de bevolking erg verdrietig, omdat de geliefde kunstenares Cherie is vermist. Dan wordt in het kasteel een lijk van een jonge vrouw ontdekt…

Bookazine

Chateau de Provence is één van de 6 thrillers die Vriendin dit jaar in tijdschrift-vorm uitgeeft. “Het is een thriller zoals wij ze graag lezen: spannend vanaf de eerste bladzijde, helemaal tot aan het einde. Een boek dat je in één keer wilt uitlezen!”

Wij geven 10 exemplaren weg aan vrouwen die na het lezen willen laten weten wat zij van het Bookazine vonden. Dit kan via Facebook, Instagram, Twitter een email of bericht aan ons. Wil jij kans maken en je mening geven? Vul dan onderstaand formulier in.

Deze winactie is gesloten. Winnaars krijgen een persoonlijk bericht.