Beauty

Oproep: test de producten van Biotherm en kom met een foto in Vriendin

Voor een mooie productie in Vriendin zoeken we twee vrouwen die de producten van Biotherm willen testen. Na de testperiode word je gefotografeerd en komen jouw foto’s in Vriendin te staan.

Biotherm moedigt vrouwen over de hele wereld aan om volop van het leven te genieten, terwijl ze hun huid de kracht geven om zich te herstellen met zeer effectieve ingrediënten uit de zee. Vriendin zoekt twee vrouwen om binnen nu en drie weken de producten van Biotherm 8 dagen lang te testen.

Wie zoeken wij?

– Een vrouw tussen de 25 en 35 die de Life Planktn Elixir met Aquasource Gel van Biotherm wilt proberen. Het is een gloednieuw revolutionair serum, geschikt voor alle huidtypes en leeftijden. Het serum kan de huid binnen 8 dagen herstellen.
– Een vrouw boven de 40 die de Biotherm Elixer met Blue Therapy Red Algae Uplift wil testen. Deze anti-aging dagcrème verjongt de huid.

Als kers op de taart worden er prachtige foto’s gemaakt door een professionele fotograaf. Deze foto’s verschijnen in Vriendin. In een korte tekst vertel je hoe je het product ervaren hebt.

De Biotherm Elixer: 

Ik doe mee

Herken jij je in deze omschrijvingen? Vul dan onderstaand formulier in om uitgekozen te kunnen worden. Misschien ben jij een van de gelukkigen die de Biotherm producten mag testen. Je krijgt het product thuisgestuurd met instructies en je verschijnt met jouw verhaal in Vriendin.

Sorry. Je moet ingelogd zijn om dit formulier te bekijken.

 

Foto: Biotherm

Reageer op dit artikel

Amanda dolstra

Ik ben Amanda 31 jaar ik zou dolgraag een product van voorheen willen uitproberen

Beantwoorden
Naline

Mijn naam is Naline Schol, 32 jaar en ik zou super graag de producten van Biotherm willen testen voor jullie!
Ik heb een gemengde huid die soms rustig is en dan weer onrustig. Ben heel erg benieuwd hoe mijn huid op Biotherm reageert.
Ik doe modellenwerk dus een goede en rustige huid is een must 🙂

Beantwoorden
Hannie

Ik zie er jaren jonger uit vanwege goede gezichtsverzorging.

Beantwoorden
Nikki

Ik ben Nikki, 24 jaar dus ik pas stiekem nét niet in het plaatje. Maar huidverzorging is absoluut iets waar ik enorm mee bezig ben. Een mooie huid betekend een prachtige uitstraling en is uiteraard een perfecte basis voor makeup.

Beantwoorden

Instagram