Winnen

Win 10x 2 kaarten voor de Huishoudbeurs

Nog een week en dan is het weer zover: de Huishoudbeurs gaat van start in de RAI in Amsterdam. Wil jij hierbij zijn? Wij geven 10x 2 kaarten weg.

Huishoudbeurs

Van 22 februari t/m 1 maart vindt de Huishoudbeurs plaats. Je kunt hier onder meer winkelen, de laatste mode- en make-up trends bekijken, fashionshows zien, luisteren naar optredens van bekende Nederlanders en interieuradvies voor je huis krijgen.

Vriendin

Ook Vriendin is aanwezig op het evenement. Zo kan je bij onze bloemenwand een leuke foto maken met je vriendin, moeder of dochter. Sluit je een abonnement af? Dan krijg je een goedgevulde goodiebag cadeau. Wij zijn te vinden in hal 1, standnummer 405.

Wil je kans maken op kaarten? Vul dan onderstaand formulier in.

Sorry. Je moet ingelogd zijn om dit formulier te bekijken.

Reageer op dit artikel

fb_100003636227302_joanna.epping

Het is al weer een paar jaar geleden dat ik voor het laatst op de Huishoudbeurs was. Leuk en gezellig om samen met dochter te gaan.

Beantwoorden
Annika beekman

Elk jaar ma aak ik samen met mijn vriendin en onze dochters een uitstapje naar de huishoudbeurs dit leidt soms tot hilarische beelden en hoop dit ja a r ook te gaan als mijn gezondheid het toelaat waag graag een kans

Beantwoorden
Janny veldhoven ruys

Heel graag met me moeder gezellig we zijn al een tijdje niet geweest en vorig jaar krijg me moeder een nieuwe heup en toen moesten we kaartjes weg doen was nartuurlijk jammer we hadden zo zin in maar nu willen we dit jaar weer gaan wat zal dan mooi zijn als we dit als verassing me moeder kon geven ze is 69 jaar

Beantwoorden
Bertha Badenbroek

Voor mijn beide dochters, kunnen ze heerlijk een dagje genieten op d huishoudbeurs en van elkaar. En ze kunnen naar de 9 maanden beurs want ik wordt voor de 1e keer omašŸ˜

Beantwoorden
Audrey

Gezellig met een vriendin of moeder naar de huishoudbeurs! Kijken naar de trends op huishoudelijk gebied. Het optreden van Replay, ja dat willen we graag meemaken!!

Beantwoorden
Sandra Noter

Het is 20 jaar geleden dat ik met mijn allerbeste vriendin die nu in Spanje woont naar de huishoudbeurs ben geweest daarna nooit weer. Ik zou het super leuk vinden om deze weer eens te bezoeken, maar dan nu met mijn schoonzus waar ik nu dit soort leuke uitstapjes mee kan doen!

Beantwoorden
Martha Vredevoogd

Graag zou ik 2 kaarten winnen, met de trein kom ik dan snel vanuit het Noorden, voor een gezellig dagje uit en super koopjes!

Beantwoorden
Robin van Loenen

Ik zou mijn moeder dolgraag willen verrassen met dagje huishoudbeurs!

Beantwoorden
Astrid Kok

heeeel graag zou ik samen met mijn moeder een dagje willen gaan. gezellig allemaal nieuwe dingetjes kopen, bepakt en bezakte weer terug!

Beantwoorden
Jolanda

Graag met me dochter. E heeft rot tijd achter de rug met 1 van der kinderen. Ze heeft een eigen zaak dus even samen eruit zou lekker zijn.

Beantwoorden
Irene van de Kraak

Heel graag met me dochter, we gaan elk jaar. Een soort vriendinnenuitješŸ˜Š

Beantwoorden
Dagmar Mollemans

Ik wil heel graag met mijn dochter gaan. Ze zit in haar examenjaar en ze is zo goed bezig en ik wil graag met haar even ontspannen dagje beleven. En gaat laten weten dat ik megatrots ben.

Beantwoorden
Dagmar Mollemans

Ik ga graag met mijn dochter. Ze zit in haar examenjaar en ze is zo goed bezig met alles. Berg zo trots en ze verdient even ontspannen dagje met mama.

Beantwoorden
Kim Kisling

Zou super zijn met mijn vriendin een keer een dagje weg zonder kindjes.

Beantwoorden
timmem

lekker shoppen tot we droppen

Beantwoorden
Marjolein jager

Jaaa Ik zou dolgraag me beste vriendin verassen met een dagje weg. Even zonder mannen en kids want we zien elkaar echt veelste weinig.
Mocht ik winnen weet ik zeker dat ze helemaal happy gaat zijn net als ik heerlijk dagje shoppen en veel nieuwe dingen proeven

Beantwoorden
E de Ridder

het is al heel lang geleden dat ik naar de Huishoudbeurs ging. Het wordt dus wel tijd om weer eens heen te gaan.

Beantwoorden
Cora van der Bijl

Wow gaaf ik loot graag mee samen met mijn dochter Maaike heerlijk dagje shoppen

Beantwoorden
Carien Blankestijn

Ik zou het erg tof vinden om 2 kaarten voor de Huishoudbeurs te krijgen. Ik ga dan samen met mijn dochter. Ik heb een paar jaar een abonnement gehad, had toen te weinig tijd, maar ik denk erover om nu weer een abonnement op de Huishoudbeurs af te sluiten voor de vriendin

Beantwoorden
Freka van den brink

Mijn dochters willen hier graag heen

Beantwoorden
eekel267@planet.nl

Lijkt me erg leuk om daar samen met mijn vriendin heen te gaan

Beantwoorden
Mar

Leuk uitje om samen met onze nieuwe vriendinnen/contacten , die we tijdens een van jullie speedmeets hebben opgedaan, te gaan ondernemen. Blijft toch een dingetje, het verzinnen van leuke uitjes waarin iedereen is geĆÆnteresseerd en daarnaast ook kan qua planning etc. Dit zou echt ideaal zijn! Voor ieder wat wils!:)

Beantwoorden
Sjan de Waal

Wat gaaf 2 kaartjes winnen voor de Huishoudbeurs. Lang niet meer geweest. Zou leuk zijn voor mijn dochters.

Beantwoorden
Coby

Leuk cadeautje voor dochter

Beantwoorden